Een 85-jarige man in de regio Kalmar stierf de dag nadat hij was ingeënt tegen het Coronavirus. De regio Kalmar heeft als gevolg van het overlijden een neveneffectrapport opgesteld voor het Bureau voor Medische Producten.

Volgens de regio Kalmar handelt het het zich om “een multizieke, bejaarde persoon” die de dag na de inenting stierf door een vermoedelijke hartstilstand, meldt SVT.

“Dat we dit hebben gemeld aan het Bureau voor Medische Producten is een routinematige maatregel. Gezien de zorgen die kunnen bestaan over met name Covid-vaccinaties, is het extra belangrijk dat we transparant zijn voor wat we doen en de processen die we volgen”, zegt hoofdarts Mattias Alvunger op de website van de regio.

Op basis van de melding maakt het Bureau Medische Producten een inschatting of er meer informatie over het incident moet worden opgevraagd. Het rapport wordt vervolgens naar de Europese database voor bijwerkingen EudraVigilance gestuurd en wordt onderdeel van de basis voor gezamenlijke geneesmiddelenbewaking in de EU.

De regio Kalmar geeft aan dat zij geen nadere informatie over het incident verstrekt. De zaak is overgedragen aan het Bureau voor Medische Producten.

Verdere sterfgevallen kort na de Coronavaccinatie in Zwitserland en Israël

Israël's derde lockdown - een spektakel van mislukking

3 REACTIES

  1. Het wordt zo langzaam aan DUIDELIJK waarom de farmaceutische industrie NIET aansprakelijk gesteld WIL worden . Eerst vanwege eventuele (bijna zo goe als zeker) de bijwerkingen. En dan nu stap-voor-stap UITROEIEN van de mensheid totdat er alleen DIE mensen overblijven die men (de heersende elite) WIL . Om hen te dienen als SLAVEN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here