Miboche / Pixabay

De nucleair bewapende NAVO-lidstaten Groot-Brittannië, de VS en Frankrijk hebben een permanent nucleair aanvalsalarm ingesteld na de laatste zorgwekkende ontwikkelingen in Rusland.

Poetin heeft naar verluidt Sergei Karaganov “opgewaardeerd”, zijn adviseur die voorstander is van een preventieve en beperkte nucleaire aanval tegen vijanden van Rusland als middel om een wereldwijde nucleaire apocalyps te voorkomen, schrijft Vassilis Kapoulas.

De dialoog tussen de twee mannen is onthullend en verklaart het nucleaire alarm dat in de NAVO is afgegaan.

De NAVO vreest dat Poetin de toepassing van de “Karaganovdoctrine” heeft overgenomen, vooral na het toegeven van veranderingen in de Russische nucleaire doctrine.

Dit was de reden waarom Poetin Karaganov een sleutelrol gaf op het Internationaal Economisch Forum in Sint-Petersburg en hem de kans gaf om de preventieve nucleaire aanval te analyseren en vragen van journalisten te beantwoorden.

Het tweede doel was het Russische volk te laten begrijpen wat er op het spel stond en zich voor te bereiden. Het uur durende “nucleaire debat” dat live werd uitgezonden op de Russische staatstelevisie had precies dit doel.

Het is een gegeven dat er de komende dagen ontwikkelingen vanuit de VS zullen komen.

Zie hier een langer fragment van de uitspraken en Karaganov’s “presentatie” op de Russische staatstelevisie

Poetin heeft Karaganov opgewaardeerd – De dialoog die alarm sloeg in de NAVO

Poetin had zijn “havik” en adviseur, Karaganov, aangesteld als coördinator van de discussie op het Internationaal Economisch Forum in Sint-Petersburg. Karaganov, wiens keuze zeker geen toeval was, zette Poetin voortdurend en verstikkend onder druk, waarbij hij zelfs bijbelse verwijzingen gebruikte.

  De historische anomalie van de unipolariteit is onbetwistbaar geëindigd

Dit werd gevolgd door nucleaire suggesties en opmerkingen van Poetin.

Poetin werd gespot toen hij Karaganov voor het evenement ontmoette.

“Ga je de boel opschudden?” vroeg Poetin.

“Ik denk dat ik daarom ben uitgenodigd,” antwoordde Karaganov.

Later introduceerde de bekende televisiepresentator Kiselyov Karaganov zijn Karaganovdoctrine op de Russische staatstelevisie. Kiselyov zei dat hij “voorstander is van een preventieve en beperkte nucleaire aanval op [Ruslands] vijanden” en legde uit dat Karaganovs standpunten “de discussie [met Poetin] zouden verscherpen en veel dingen in detail zouden verklaren.”

Sergei Karaganov benadrukt vervolgens dat Rusland de escalatie van deze oorlog moet leiden, anders is een wereldwijde nucleaire oorlog onvermijdelijk.

Journalist Zarubin stelt Sergei Karaganov een vraag,

Zarubin:

“Waar komt dit verlangen vandaan om de hele wereld in nucleaire as te veranderen? Ik weet niet hoe vaak u vandaag aan de opperbevelhebber (Poetin) hebt voorgesteld om daadwerkelijk een kernoorlog te beginnen.”

Karaganov:

“Je hebt het absoluut 100% mis met de formulering van de vraag. Ik weet dat als we niet gestaag de escalatieladder opgaan en bereid zijn om kernwapens te gebruiken, we gedoemd zijn te verliezen en de wereld gedoemd is tot een grote kernoorlog.

Daarom stel ik de vraag aan de president: begrijpt hij de verantwoordelijkheid die hij draagt tegenover het land en nu ook tegenover de wereld? Om het kennelijke afglijden van de wereld naar een kernoorlog te stoppen, is onder andere vastberadenheid nodig met betrekking tot kernwapens.

Ik begrijp de aarzeling van Poetin volledig. Als ik zelf nadenk over deze kwestie, het gebruik van kernwapens, word ik gegrepen door morele terreur. Maar ik weet ook dat als onze tegenstanders, net als de rest van de wereld, niet begrijpen dat zo’n mogelijkheid bestaat, we gedoemd zijn.

Als we nucleair gaan, kunnen we veel levens redden. Het Westen kan tot bezinning komen.

Het is misschien nog te vroeg om onze toevlucht te nemen tot nucleaire escalatie, maar we moeten die kant op.

Ze zijn gek geworden, vooral de Europeanen. Voor de derde keer in de afgelopen 100 jaar sleuren ze ons mee in een oorlog. De Amerikanen zijn iets voorzichtiger.”

“De Almachtige heeft ons de weg gewezen met Sodom en Gomorra”

Elders in het debat zei Sergej Karaganov:

  Meerdere Amerikaanse functionarissen geconfronteerd met hypocrisie over Assange op Werelddag voor Persvrijheid

“Als we niet escaleren, zullen we de Almachtige dan niet boos maken?

We moeten de Almachtige niet boos maken, want de Almachtige heeft ons ooit de weg gewezen toen Hij Sodom en Gomorra met vuur en regen vernietigde, omdat er geen andere manier was.

Daarna herinnerde de mensheid het zich en was vele jaren voorzichtig, maar nu zijn ze Sodom en Gomorra vergeten.

Misschien zullen we ons die vuurregen herinneren en de mensheid opnieuw proberen te begrijpen, of dat deel van de mensheid dat het geloof in God heeft verloren en zijn verstand heeft verloren.”

Poetin: (….) (Denkt even na):

Poetin: Er kunnen wijzigingen worden aangebracht in de Russische nucleaire doctrine

Onmiddellijk daarna gaf de Russische leider Vladimir Poetin tijdens zijn toespraak op het St. Petersburg International Economic Forum (SPIEF-2024) op 7 juni toe dat, gezien de omstandigheden, de Russische nucleaire doctrine wijzigingen kan ondergaan.

“De nucleaire doctrine is een levend instrument. Er kunnen wijzigingen in worden aangebracht,” zei Poetin.

Bedenk dat Poetin eerder, op 5 juni, tijdens een bijeenkomst in het Lakhta Centrum met journalisten en hoofden van ’s werelds toonaangevende media, zei dat de Verenigde Staten het enige land op de planeet is dat kernwapens heeft gebruikt. De Verenigde Staten gebruikten kernbommen van 20 kiloton tegen de Japanse steden Hiroshima en Nagasaki, terwijl de bestaande tactische kernwapens van de Russische Federatie 3 tot 4 keer krachtiger zijn.

  Kiev stuurt zijn soldaten de dood in - Poetin

“Onze tactische kernwapens zijn 70-75 kiloton. Dus laten we ons niet alleen tot het gebruik, maar zelfs tot de dreiging van het gebruik laten drijven. Om de een of andere reden gelooft het Westen dat Rusland ze nooit zal gebruiken. We hebben een nucleaire doctrine, kijk wat daar staat,” zei Poetin destijds.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dit is hoe de meeste mensen zullen sterven bij een grootschalige nucleaire oorlog tussen de VS en RuslandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne houdt veel F-16 straaljagers in het buitenland uit angst dat Rusland ze onmiddellijk zal vernietigen
Volgend artikelRudolf Steiner voorspelde in 1917 een ‘experimenteel vaccin’ dat de menselijke ziel zou vernietigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Uit Rechtvaardigheidsgevoel… Rusland mag niet te lang wachten… Sodoma en Gomorra… het Westen wentelt zich er in..kan Niet, Nooit Ongestraft blijven…♥️🇷🇺🇨🇳🇵🇸🌹

  • Raphaël Vangestel juni 11, 2024 Bij 13:13

   Zo denk ik er ook over Raphaël, het Angelo-Amerikaanse-zionisme moet een halt toe geroepen worden hoe dan ook, als er tactische nucleaire wapens voor nodig zijn, so be it.

   Het collectieve bewustzijns niveau is niet meer wat he vroeger was, kinderen in Gaza door IDF snipers door het hoofd geschoten daar reageren weinigen op, zijn het verdorie zombies?

 2. Ik vind dat putin al heel geduldig is geweest, als t zo is alla, maar laat t westen nooit winnen aub , zijn de grootse varkens die er zijn , en ja ik ben ook helaas t westen , maarja zogenaamde democratie he. Pfffffff ik veeg me reet met ze af .

 3. Dan is Brussel het meest geschikte doelwit. De NAVO is in Brussel gevestigd en ook de zo gehate Europese Unie. Bovendien ligt niet ver van Brussel een Belgische NAVO basis. Volgens wikipedia zou het kunnen vanuit Kaliningrad (Konigsberg) binnen de range van 2000 km met een Mach 8 Kinzhal hypersonische die een atoombom van zo’n 30kiloTon kan dragen (2x Hiroshima), maar voor de zekerheid zullen ze wel een stuk of tien lanceren. De Oekrainers beweren nog steeds alle Kinzhal raketten neergehaald te hebben, maar het zal zeker een EMP veroorzaken dat gans België lam zal leggen.

 4. Er is één klein probleempje…
  Als één van partijen iets nucleairs doet… de andere partij zal direct identiek reageren: nucleair.
  In het Westen hopen ze en doen ze er alles dat Putin zal beginnen. Dan krijgt hij de schuld. Ik hoop dat hij beter weet.

  • De schuld krijgen van een enorme puinhoop, who cares. Tegen die tijd zijn er wel andere zaken om je druk over te maken. Overigens, wie maalt er nu om de mening van het Westen ?

 5. Een paar dagen geleden wilde ik een kleine bijdrage leveren met het volgende. Nu alsnog.
  Oekraïne is op dit moment de, sorry voor de uitdrukking, de “speelwei” van Putin. Wat let hem om in de Oekraïne een doel of doelen uit te zoeken voor een atomaire “les”? Daarbij zou Kiev een van de plaatsen zijn.

  @Wim
  Als het bij het krijgen van schuld blijft, is de boel opgelost.
  Het is als met een leraar in de klas, die een leerling een zodanige afstraffing geeft, dat anderen zich wel zullen bedenken.

 6. Gooien die dingen, het zal Europa vermoesten, is niet anders. Het is de enige manier nog om de groene woke gekte te stoppen.
  We bouwen wel een nieuw beter Europa, ik zie wel of ik daar bij mag zijn of niet.

 7. Het Zwitserse Davos mag ook nog wel toegevoegd worden, dan zijn we zeker voor 80% verlost van dat EU en WEF uitschot. Het overige deel wil de Westerse bevolking dan zelf wel opknopen aan lantaarnpalen 😉

 8. Ik hoorde een tijdje geleden Pepe Escobar ook praten, hij heeft zeer goede contacten met de Russen, zij zitten in een dilemma, moeten ze het echt doen, ik kan dit begrijpen, de Amerikanen pleurden gewoon die bommen neer in Japan, schijt aan alles, de Russen denken zo niet, ik zou het wel kunnen begrijpen, een bom ergens in Kiev, het Westen lijkt echt doof en blind tegelijk, ik juich nergens om, het is intens verdrietig dat wij Westerlingen en dan vooral de leidinggevenden echt van alles los zijn, het verstand is helemaal weg, Rusland heeft en voelt een enorme verantwoordelijkheid, de bevolking is denk ik inmiddels kokende en denkt pleur er maar eentje daar echt neer, dat begrijp ik ook, heel spannend allemaal, echt eng, waar zijn we in g.dsnaam in beland door dat Westen en zijn gestoorde beleidsmakers, roads to madness, we are on the roads to madness!!!!!!!

 9. De absolute limit: we halen ‘De Almachtige’ er bij, als ‘wegwijzer’ en ‘legitimatie’ voor de totale vernietiging. Maar ook dat is niet voor ’t eerst: “Wir ziehen in den Krieg, wie in einen Gottesdienst!” (Applaus voor die vent!)

 10. Rusland moet de EU niet aanvallen maar de VS daar zit het bron van alle kwaad
  het is de VS die de EU leiders dicteert zodat een oorlog in de EU blijft en zij zoals vroeger er ongeschonden uit komen.
  als Europa voor de derde keer plat ligt dat kan de VS geen klote schelen.

  • Europa aanpakken lost het probleem niet op.
   Heb ook al eerder geschreven dat de kop van de slang afgehakt moet worden.
   Amerika is overgenomen door de KM en is de miltaire gesel die al vele decennia de hegemonie van Amerika/Israel garandeerd.
   Het plan is (zie super metselaar Albert Pike) dat alle volken tegen elkaar opstaan en elkaar wederzijds vernietigen. Daarvoor zijn de grote godsdiensten geprogrammeerd.
   Nadat de mensheid zichzelf heeft vernietigd zal het “uitverkoren volk” orde op zaken stellen.
   Ordo ab chaos……

  • dat heb ik ook vaak genoeg gedacht de V S moet maar eens een paar van deze brandbare dingen op hun dak krijgen want zei zijn de agressors en niet wij we hebben hier alleen maar mee lopers die achter de dikke deur behoren te zitten .

 11. De kop van de slang die vanuit Europa naar een totale wereldoorlog streeft heet Ursula von der Leyen-Albrecht. Door wie werd zij in Brussel geparachuteerd ? Door de Duitse Jodin Angela Merkel.
  Wie heeft Merkel benoemd tot zijn opvolger, de Duitse Jood Helmut Kohl.
  Wie ondertekende het 4 + 2 verdrag waarbij de DDR met West-Duitsland werd samengevoegd ( NL/Lubbers was falikant tegen) en waarbij Rusland 1 miljoen soldaten en 10K stuks tanks en artillerie terugtrok uit de bezette DDR ? Antwoord: Helmut Kohl. Kissinger vast toevallig ook van Joods komaf, was de grote architect en planner e.e.a. vol verve uitgevoerd door de B-acteur en President van de VS Ronald Reagan en diens opvolger George H.W. Bush, voorheen
  directeur van de CIA. In ruil voor het terugtrekken van de Sovjet-Russische troepen uit de DDR zou de NATO geen inch naar het Oosten oprukken. Wij weten wat er daarna gebeurd is. De EU werd geboren en in 2004 kwamen alle Oost-Europese landen ( die in Jalta door de Engelsen en Amerikanen als oorlogsbuit aan de Russen in 1945 werden toegewezen ) bij de EU en de NATO.
  Nu wordt er gevochten om het laatste bot tussen de UK, Amerika en Rusland. De Russen zullen niet nog een keer 27 miljoen mensen offeren voor een (gewapende) vrede met fascisten en Nazi’s komende uit het Westen.
  Logistiek gezien kan Rusland miljoenen Chinese soldaten binnen 10 dagen ( 8 baans spoor van China naar Wit-Rusland) aan het Westerse front brengen, daarna vecht het Westen tegen de
  moderne twee koppige Djengis Kahn die Europa zal veroveren en inlijven. Zo ziet de toekomst eruit als wij géén vredd met Rusland sluiten. Het Westen kan véén miljoenen soldaten op de been brengen, Rusland en China + Noord-Korea hebben ze al klaar staan + de Russen zijn ” battle hardened”. 10 mio soldaten uitgerust met de modernste wapens staan klaar om Europa te veroveren als wij niet inbinden. Von der Leyen-Albrecht is niets anders dan een pyromane. Wil Europa overleven in zijn huidige vorm, dan moeten wij Oekraïne als een hete aardappel laten vallen zodat er daar vrede gesloten kan worden. Anders zal Europa in een storm terecht komen waarbij China/Rusland en Noord-Korea ons mooie continent volledig zal veroveren. Als wij de Russen niet als Europese buren willen accepteren, dan moet Rusland zich tot China wenden + diens vazalstaat Noord-Korea moeten wenden om te overleven (om als uiteindelijke
  overwinnaar uit de bus te komen).
  Nucleaire aanvallen over en weer leiden automatisch tot de nucleaire totaal oorlog. Afschrikking zal zo ver mogelijk in het Westen plaatsvinden, denk aan Antwerpen,Rotterdam en Londen. Klein bommetje van 75 kiloton in de Noordzee en wij praten nergens meer over, want wij zijn dan weggespoeld. Of de Amerikanen dan nog trek hebben hun in Europa gestationeerde wapens te gaan gebruiken wetende dat hun steden ook vernietigd zullen worden, trek ik in twijfel. Vergeet de NATO artikel 5.
  Rusland/China zijn ook niet gebaat bij een vernietigd Europa ( afzetmarkt).
  U moet Europa als een schaakbord zien. De Russen hebben traditioneel de beste schakers van de wereld. Dat zijn de Duitsers en de Angelsaksische landen in hun eeuwenoude hoogmoedige veroverings – en bloedlust even vergeten. Als ik u was zou ik alvast Chinees gaan leren. Putin moeten wij koesteren en vooral vrede sluiten met de Russen, anders staan < 14 dagen nadat de grote oorlog is losgebarsten in Europa, de Chinezen hier voor de deur en die gaan nooit meer weg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in