In 1917 voorspelde de Oostenrijkse filosoof Rudolf Steiner dat er in de toekomst een ‘experimenteel vaccin’ op de mensheid zou worden losgelaten dat uiteindelijk de menselijke ziel zou vernietigen, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Steiner was filosoof, pedagoog en spiritualist en in de loop van zijn carrière publiceerde hij verschillende bekroonde boeken en papers over de wetenschap van spiritualiteit. Hij beschouwde het menselijk lichaam als een spiritueel vat dat openstond om door andere entiteiten te worden bezet.

Nexusnewsfeed.com bericht:

Bewust zijn van deze krachten was de kracht hebben om hun negatieve invloed af te wijzen. Onbewust blijven was een blad in de wind zijn en spirituele cultivatie was de sleutel tot het ontwikkelen van een bewust bewustzijn van deze krachten.

“De geesten van de duisternis zijn nu onder ons. We moeten op onze hoede zijn zodat we ons realiseren wat er gebeurt als we ze tegenkomen en een echt idee krijgen van waar ze zich bevinden. Het gevaarlijkste wat je in de nabije toekomst kunt doen, is jezelf onbewust overgeven aan de invloeden die zeker aanwezig zijn.” ~ Rudolf Steiner

Als mensen de natuurlijke menselijke neiging tot spirituele groei tot uitdrukking brengen, bevrijden ze zichzelf van angst en bezorgdheid en ontwikkelen ze effectief een soort immuniteit tegen de invloeden van negatieve entiteiten. Zo niet, dan trekt onze vibratie vijandige geesten aan en vallen we onbewust in hun invloed.

“Er zijn wezens in de spirituele rijken voor wie angst en vrees die van mensen uitgaan welkom voedsel zijn. Als mensen geen angst en vrees hebben, dan verhongeren deze wezens… Als angst en vrees van mensen afstraalt en ze in paniek uitbarsten, dan vinden deze wezens welkome voeding en worden ze steeds krachtiger. Deze wezens zijn vijandig tegenover de mensheid.

  VERKLARING: Alexei Navalny "vermoord via vaccin" in Russische gevangenis

Alles wat zich voedt met negatieve gevoelens, met angst, vrees en bijgeloof, wanhoop of twijfel, zijn in werkelijkheid vijandige krachten in bovenzinnelijke werelden, die wrede aanvallen lanceren op mensen, terwijl ze gevoed worden. Daarom is het allereerst noodzakelijk dat de persoon die de spirituele wereld binnengaat angst, gevoelens van hulpeloosheid, wanhoop en angst overwint. Maar dit zijn precies de gevoelens die horen bij de hedendaagse cultuur en het materialisme; omdat het mensen vervreemdt van de geestelijke wereld, is het bijzonder geschikt om hopeloosheid en angst voor het onbekende bij mensen op te roepen en daarmee de bovengenoemde vijandige krachten tegen hen op te roepen.” ~ Rudolf Steiner

Met zo’n diepe wereldwijde angst, bezorgdheid en paniek over de huidige pandemie, leggen velen hun eigen spirituele ziektes bloot en leggen zich neer bij elk aanbevolen gedrag of interventie die deze emoties zou kunnen verlichten. Dit gaat gepaard met de druk om 7 miljard gezonde mensen te vaccineren.

Bijna 100 jaar geleden gaf Steiner in een serie van 14 essays, gepubliceerd onder de titel De val van de geesten van de duisternis, een waarschuwing af aan toekomstige generaties over een mogelijke maatregel van massacontrole, die veel leek op de visioenen van Orwell en Huxley. Steiner voorzag een toekomst waarin vaccins onze spirituele natuur zouden kunnen stelen.

Eerst wat achtergrondinformatie:

“In deze veertien lezingen, gegeven aan het einde van 1917 na vier jaar oorlog in Europa, spreekt Steiner over de complexe geestelijke krachten achter de Eerste Wereldoorlog, de pogingen van de mensheid om theoretisch perfecte sociale ordes op te bouwen, en de vele verdeeldheid en verstoringen die op aarde zouden voortduren tot in onze eigen tijd. De mensheid in het algemeen sliep voor het feit dat gevallen geesten, verstoten uit de geestelijke werelden, intens actief waren geworden op Aarde. Dit manifesteerde zich vooral in het menselijk denken en de perceptie van de omringende wereld. ” [Bron]

  Laatste data dump toont meerdere doden, duizenden hartverwondingen gemeld aan CDC's V-Safe

De val in zo’n destructieve sluimer zou gemarkeerd worden door een tijdperk van materialisme en centralisatie van macht, waarin de invloeden van ‘geesten van de duisternis’ de mensen zouden inspireren om nieuwe technologieën en nieuwe middelen van onderdrukking te bedenken. Steiner zegt hierover:

“Ik heb jullie verteld dat de geesten van de duisternis hun menselijke gastheren, in wie ze zullen wonen, zullen inspireren om een vaccin te vinden dat alle neigingen tot spiritualiteit uit de zielen van mensen zal verdrijven als ze nog heel jong zijn, en dit zal op een omweg gebeuren via het levende lichaam. Vandaag worden lichamen gevaccineerd tegen het een en het ander; in de toekomst zullen kinderen gevaccineerd worden met een substantie die het zeker mogelijk zal zijn om te produceren, en dit zal hen immuun maken, zodat ze geen dwaze neigingen ontwikkelen die verbonden zijn met spiritueel leven – ‘dwaas’ hier, of natuurlijk, in de ogen van materialisten…

“… uiteindelijk zal er een manier worden gevonden om lichamen te vaccineren zodat deze lichamen niet zullen toestaan dat de neiging tot spirituele ideeën zich ontwikkelt en mensen hun hele leven alleen zullen geloven in de fysieke wereld die ze met hun zintuigen waarnemen. Uit impulsen die de medische professie kreeg door aanmatiging – oh, neemt u mij niet kwalijk, door de consumptie [tuberculose] waar ze zelf aan leden – worden mensen nu ingeënt tegen consumptie, en op dezelfde manier zullen ze worden ingeënt tegen elke neiging tot spiritualiteit. Dit is slechts om jullie een bijzonder treffend voorbeeld te geven van vele dingen die in de nabije en verdere toekomst op dit gebied zullen komen – het doel is om verwarring te brengen in de impulsen die na de overwinning van de [Michaelische] geesten van het licht [in 1879] naar de aarde willen stromen.” ~ Rudolf Steiner

  Massale vaccinsterfgevallen in het vooruitzicht? Het prestigieuze MIT en veel wetenschappers vrezen talloze vaccinsterfgevallen 

Steiner had het hier alleen over vaccins. Zijn commentaar houdt geen rekening met de samengestelde effecten op de menselijke spiritualiteit van de vele ontelbare invloeden die we vandaag de dag in onze wereld hebben en die allemaal op hun eigen manier de spirituele verbinding tegenwerken.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Steiner & De BloeddemonenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFrankrijk, de VS en Groot-Brittannië werden in permanente staat van paraatheid gebracht: Poetin neemt preventieve nucleaire aanval aan
Volgend artikelBuzzer beater – Russische generale staf wil einde maken aan Oekraine door Elektronische Oorlogvoering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. De ziel is niet te vernietigen, je kan iemand proberen af te koppelen door ze in het ego vast te zetten. Dat is waar we getuigen van zijn en we zijn niet zomaar ineens op dit punt. Duizenden jaren zijn ze al bezig om ons in het ego te stoppen, wij leven op het einde van hun plan. De periode waar wij in leven willen ze ons voor eeuwig van het bewustZIJN ontkoppelen. Dat doen ze door ons zo dom als mogelijk te maken, tot we zo egoïstisch zijn dat we om op wintersport te kunnen, IETS laten injecteren om maar op wintersport te kunnen. Er is menticide gepleegd en ze zijn bezig om ons op dit punt te houden. Maar er zijn VEEEEL te veel wakkeren die beginnen te herinneren dat ze niet het ego zijn en dat ze gevangen zitten in een programma dat de elites al duizenden jaren draaien om ons op dit punt te krijgen.

  • Het schijnt zo te zijn dat er op het moment dat een zaadje binnendringt een energieschok ( vonk) ontstaat.
   Dit schijnt bijv niet te gebeuren bij kunstmatige inseminatie en klonen.
   Rotzooien met de natuur werkt niet.
   We waren altijd zo vruchtbaar als wat, nu zitten we misschien op 15%, hooguit, althans de op de westerse manier levende mens…..

 2. Mooi artikel over de grondlegger van de Steiner en vrije scholen. En het zou niet verkeerd zijn om van de inhoud notie te nemen en deze kennis te gebruiken in je doen en laten.
  Inderdaad zoals het artikel concludeert zijn er veel meer invloeden dan vaccins die angst aanjagen en deze angst die onder de mensen heerst maakt hen wee en volgzaam en gewillig voor allerlei manipulatie. Kijk naar de ‘klimaatverandering’. Ik hoor mensen uitspreken dat ze er BANG voor zijn! Om je rot te lachen. En de angst voor ‘dreigende oorlog’ met Rusland. Cui bono?! We zien het voor onze ogen afspelen; een ‘veilig’ Europa, concentratie van de macht zogenaamd tegen een ‘bedreiging’, richting 1-wereld regering. Puur communisme dus. Haal de rode jakjes maar te voorschijn.

 3. Momenteel doen ze het hier in België voornamelijk met de televies. Er gaat veel geld naar uitzendingen met om ter meeste kijkers. Die uitzendingen zijn geinjecteerd met heimelijke manipulaties van de gedachtegang. Dat gebeurt doordat alles wat gesubsidieerd is moet voldoen aan de criteria van de woke en hun agenda of er komen geen centen. Het zou toch een hele vooruitgang zijn als ze datzelfde resultaat kunnen bereiken door het met een pickuur direct in te spuiten? Of dacht je dat ze eerst een pickuur gaan uitvinden waarmee je direct wiskunde of een andere taal beheerst? Steiner zag de essentie wel, maar zijn beeldvorming is niet altijd representatief.

   • En ook subliminale programmering via zeer korte beeldflitsen die je tijdens het kijken naar een programma niet bewust opmerkt, maar direct in het onderbewustzijn terecht komen zodat je alsnog geprogrammeerd word zonder dat je het beseft.
    We leven inderdaad in een simulatie.

 4. Ik raad ieder die kinderen heeft ook hun kinderen naar de vrije school te laten gaan, onze kinderen hebben zich daar goed kunnen ontwikkelen en zijn alle vier niet geprikt gelukkig.
  De linker en de rechter helften worden goed gekoppeld aan elkaar ivm dat ze op een heel kind vriendelijke manier alles leren en hun fantasie goed geprikkeld worden. Hier door leren ze ook problemen beter op te lossen omdat ze gene oogkleppen ophebben en niet zo vaak problemen zien, maar oplossingen.

  • Ster@ Mooi om te lezen! Hadden mijn ouder 45 terug maar meer capaciteiten gehad en mij naar de vrije school laten gaan.

 5. In bepaalde stadia van mijn leven (ben nu 77) kwam ik in aanraking met het gedachtegoed, was er zomers lang door gebiologeerd, het is ongelooflijk hoe deze filosoof(denk niet dat hij zich zelf zo zag) op alle levensterreinen zijn inzichten verkondigde in lezingen, die meerdere dagen duurde voor een zeer belangstellend publiek. Veel van die lezingen zijn naderhand door aanhangers op schrift gesteld. Enkele boeken heb ik gelezen, maar wees gewaarschuwd het zijn geen makkelijke romans, hoewel elke zin geen onbegrijpelijke woorden bevat, maar juist gangbare, bijna spreektaal, maar het is opbouw van deze lessen, die je noopt de teksten, overgelverd door kenners, te doorgronden

 6. Bijzonder mooi artikel.
  Ik denk wel eens dat als de mens zijn wáre geestelijke kracht wérkelijk zou kennen én zou weten en beseffen dat die geest (volgens sommigen althans) onsterfelijk is, hij meteen korte metten zou maken met de schoffies en schooiers van deze wereld.
  Maar ook daar dekken de schooiers zich blijkbaar tegen in, door ‘het’ áltijd ‘indirect’ dus, via de kleinere zielen te spelen. Via de onnozele mensen, de bijgelovigen, de materialisten, de hebzuchtigen, de eerzuchtigen en de geldzuchtigen. De domme en letterlijk (!) betoverde massa (met bijv. NLP) wordt opgezet tegen de ‘grotere’ geesten en dat is erg lastig en houdt vreselijk op. De grotere (de spirituele, wijzere) geesten moeten zich dan óók nog eens verdedigen tegen de ‘onwezelijken’, opgezet als die zijn tegen juist de góéde mensen; hun redders! Ze verraden hun eigen soort en denken dat ze er goed aan doen! Dát maakt het zo navrant. Vreselijk dom en ergerlijk.
  Maar ja. Zo is ’t leven nu eenmaal, hè?! (LOL)

 7. Steiner zei dat roken het etherlichaam dichter bij het fysieke brengt. De materie bestaat uit drie aan ons bekende elementen, vast, vloeibaar en gasachtig. Daarboven heb je de ether. Er zijn eigenlijk in totaal 4 ethers, dus in totaal 7. 
  Voor ons bestaat in de drie dimensies dus: eten (vast), drinken (vloeibaar) en roken (gasachtig), deze drie vormen een natuurlijke balans. Het derde, gasachtig is onontbeerlijk om contact te krijgen met het vierde element of de ether (dat is ook de behoefte aan hasj, maar sigaretten zijn al genoeg), waar voor natuurgenezers de oplossing voor ziekte ligt. Dat laatste is gedemoniseerd, hierdoor zijn zoveel mensen ziek, die enkel ‘vast’ zitten; de eter is nog niet de ether. Er zijn ook mensen die enkel willen drinken, en ook dat is niet genoeg.

 8. Zou dat de redenen kunnen zijn, dat de gevaccineerde zich steeds meer anders gingen gedragen als voorheen. Dat bij elke injectie de agressiviteit bij hen erger werd. Bij mij in de buurt valt het gewoon op, dat precies het de gevaccineerde zijn die hun tuin sindsdien laten verslonzen. Terwijl ze voorheen hun tuin gewoon bijhielden. Zo ook hun gedrag veel agressiever en afstandelijk naar de ongevaccineerde zijn geworden. Nu nog steeds. Dat die mensen nu bezeten zijn met demonen? Want zij waren wel het meest angstig toen der tijd en zo hebben zij de 2 prikken en de 2 boosters gehaald, zal mij niet verbazen als ze straks ook de vogelgriep spuit gaan halen.

  Als dat waar zou zijn, zijn de gevaccineerde niet meer te redden. Het kon toen niet en kan er nu nog steeds niet over dat onderwerp praten met hen. Tenminste die ik ken, ik kan niet over andere spreken hoe zij het ervaren.

 9. Hier is een link waarin o.a. uitgelegd wordt hoe het in de hersenen van bang gemaakte mensen aan toe gaat; deze mensen ontwikkelen zelfs een andere persoonlijkheid, zóver gaat bangmakerij, vooral als die dag in dag uit, week in week uit, maand in maand uit, jaar in jaar uit duurt. Ongekend laag en vies is dat.

  De eerste manier om zulke oorlogsvoering wat tegen te gaan is werkelijk ALLES te negeren als de pest wat de imbecielen te melden hebben en de meelopers van het tuig te zien als slachtoffers van die etters. Negeren als ware het de duivel zelf. Het is dat de complotsmeders zo massaal samenspannen, anders zouden ze vast niet zo een grote broek aantrekken. Het zijn stuk voor stuk lafbekken die van angst in elkaar krimpen als ze eens een écht mens tegenkomen. Dan dúrven ze niet, de schijtlijsters. In feite zijn onze tegenstanders dus minder dan niets. Het is dat ze centjes hebben en domme meelopers, maar ánders?

 10. De ziel is niet iets wat het lichaam verlaat. De mens IS een ziel!

  Genesis 2 vers 7: En Jehovah God vormde de mens uit stof van de aardbodem en in zijn neusgaten blies hij de levensadem, en de mens werd een levend wezen*

  * Of ‘levende ziel’. Het Hebreeuws voor ‘ziel’ is nefesj, wat letterlijk ‘een ademend schepsel’ betekent.
  Dus toen Adam doodging werd hij een dood wezen/dode ziel. Hij werd weer stof.

  En bovendien is de ziel wèl te vernietigen. De ziel die zondigt zal sterven! Dat houdt in dat er voor zo iemand absoluut geen leven meer mogelijk is.

 11. De uitleg van Steiner van consumptie als tuberculose komt overeen met wat De Tibetaan zegt.

  https://www.frontnieuws.com/japanse-onderzoekers-waarschuwen-voor-de-risicos-van-bloedtransfusies-van-covid-gevaccineerde-mensen/#comment-281420

  John maart 19, 2024 Bij 18:35
  1. wil-macht, 2. liefde-wijsheid, 3. actieve intelligentie. Het aantal combinaties van 3 schept 7, 1-2-3 per keer, het is een oude Atlantische formule. 123, 13, 23, 12.

  Er zijn drie typen ziekten naar de aard van de stralen, 3 = syfilis uit Lemurië, 2 = tbc uit Atlantis toen gierigheid en diefstal de hoofdzonde was, 1 = kanker (Arisch) die een reactie is op de 1e straal die tot overdreven groei, uitwassen, leidt. Corona valt in de categorie van de 2e straal.

 12. Jan aap, Steiner school. En nog bv.

  Bullshit school, ik woon in de buurt sinds 1985 ,, allemaal vleeseters èn vegan.

  Rudolf zijn principes,, gone.

  🪵

 13. Rudolfje S. heeft het heel ‘vakkundig’ over wèrkelijk àlles, BEHALVE de KOSHERE Haute Finance die achter werkelijk IEDER conflict sinds 1688 (Engeland) .. ehh … 1609 (oprichting VOC & WIC) De Allergrootste Faktor achter honderden oorlogen en later twee wereldoorlogen waren. (binnenkort drie)

  Steiner gaat wat mij betreft daardoor metéén de vuilnisbak in.

  De betreffende ‘SPIRITUELE’ LUL lult dus maar wat in de ruimte, om de simpele reden dat hij De Hoofdoorzaak van de wereldwijde menselijke ellende niet kan of dùrft te benoemen.

  “Sorry”

  • Of je het nu eens bent met Steiners ‘spiritistische’ benadering of niet–ook niet mijn visie–het blijft fascinerend dat hij waarschuwt tegen de vaccinatie’religie’, die kwakzalverswaanzin.. En ja wat is je ‘Haute Finance’ anders dan gewoon dom kortzichtig menselijk egoïsme, vermeend eigenbelang ? En heb je echt de illusie dat die mentale instelling alleen bij het Grootkapitaal zit en níet bij het gewone volk ???
   Kijk om je heen zou ik zeggen… Het dient op elk niveau overwonnen te worden, dat is beschaving…
   Denk dat elke soort die intelligentie ontwikkelt dat vraagstuk tegenkomt en moet oplossen of eraan tenondergaan…Alles waarschijnlijk kosmisch gezien volslagen natuurlijk, wat nog niet zegt ‘makkelijk’ of simpel…

   • @Rudolf…

    Goeie reactie. Wat we nu meemaken is voor de mensheid een oorlog die er ineens is. De mensheid leeft op een hele korte termijn en is constant bezig om te schakelen, permanent overprikkeld dus. Ondertussen leven de satanisten op tijdlijnen van honderden en duizenden jaren.

    Als je dit beseft dat kan je hun tijdlijn gaan zien. Steiner kon deze vaccin shit voorspellen, omdat hij het in zijn tijd zag zoals wij het nu zien. Als je door die bril vanaf dit punt de toekomst inkijkt op de tijdlijn van de satanisten, dan weten we inmiddels allemaal waar ze heen willen en dan kan je zien hoe ze dat doen… en dan ontwaak je in de gevangenis die ze aan het bouwen zijn… die wij zelf bouwen!

    Ik doe net als Steiner ook een voorspelling… eentje die we inmiddels allemaal kunnen doen, omdat we zien waar ze ons heen manipuleren. Ze ons willen kweken zonder bewustzijn en alleen maar een ego… als menselijke robots.

    Over X aantal jaar is er niet eens meer iemand om te begrijpen wat ik schrijf, dan willen ze een generatie hebben die alleen nog maar gehoorzaamt en nooit gaat nadenken en nooit vragen stelt. Er is nu al amper iemand die nog dingen begrijpt of wil begrijpen.

    Maargoed… ook de grootste boom op aarde begon als een piepklein sprietje. Het hele bos moet kennelijk voor grote delen afbranden om al het dorre hout op te ruimen. Helaas gaat dat ook gezonde bomen doden.

    Mijn visie vwb leren is dat dit een verzonnen concept is om ons in lokalen te krijgen waar ze ons gelijkgeschakeld kunnen programmeren. Leren is LEVEN. Het enige dat handig is om te programmeren, is spreken, lezen, rekenen en schrijven. Verder moet een kind/mens zsm leren dat ze zelf aan het stuur van hun ontwikkeling horen te staan en dat er alleen voeding (liefde) nodig is om het juiste pad te voelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in