Een Russisch tv-panellid bespotte Joe Biden en het verval van de Amerikaanse cultuur en status in een tijdsspanne van ongeveer twee en een halve minuut, als onderdeel van een discussie op de Russische tv naar aanleiding van Biden’s beslissing om internationale wapenhandelaar en terrorismemedewerker Viktor Bout te ruilen voor hasjolie rokende WNBA-speelster Brittney Griner, in de recente gevangenenruil tussen de twee naties, bericht Nationalfile.com.

Volgens het Russische nieuws panellid, RT redacteur Margarita Simonyan, zijn de Verenigde Staten in verval, zoals blijkt uit de recente gevangenenruil. Joe Biden verkoos naar verluidt de vrijlating van WNBA-speelster Brittney Griner boven Paul Whelan, de marine veteraan die werd beschuldigd van spionage en veroordeeld tot 16 jaar in een Russische strafkolonie.

Biden en de Verenigde Staten, zei Simonyan, hadden ervoor gekozen om een “zwarte lesbienne die aan drugs verslaafd is” te verkiezen boven een marinier die “heeft geleden terwijl hij zijn vaderland diende.”

“Natuurlijk was ik erg geamuseerd, maar niet verrast, dat Bout werd geruild voor [gevangen WNBA-speler] Griner en niet voor [gevangen marinier-veteraan] Whelan,” zei de Russische nieuwsvrouw.

“Het is gewoon een catastrofe,” voegde ze er later aan toe, waarbij ze de Verenigde Staten bespotte voor het vernietigen van hun eigen cultuur en oprichtende bevolking.

“Amerikaanse kiezers kregen een keuze,” ging ze verder.

Een keuze tussen “een held die leed terwijl hij zijn vaderland diende, een held met een medaille die leed tijdens zijn dienst aan zijn vaderland, de Verenigde Staten, of, een zwarte lesbienne, verslaafd aan drugs die leed voor een vape met hasjolie.”

Toen zij sprak over de “keuze” die de Amerikaanse kiezers volgens haar hadden, is het onduidelijk of Simonyan verwees naar de Republikeinse “pink trickle” tijdens de recente midterms, waarin de Republikeinen er niet in slaagde de Senaat te winnen en slechts een flinterdunne meerderheid in het Huis veroverde, waardoor Biden politiek gezien meer speelruimte kreeg op het gebied van buitenlandse zaken.

  "Het is geen strijd meer tussen links en rechts. Dat was vroeger. Het is nu een gevecht tussen nationalisten en globalisten": Interview met Gimo Baram

In eigen land hebben Amerikanen soortgelijke gevoelens geuit als Simonyan, en erop gewezen dat Griner voordat ze in een Russische gevangenis belandde heeft gezworen nooit meer te zullen staan voor het volkslied, en sprak over hoe geweldig Amerika er plotseling uitzag.

TRIEST: NFL-speler stelt Griner-ruil in vraag, zwicht onmiddellijk voor alfabetmaffia, linkse verontwaardiging

Dit is “goed nieuws” voor Rusland ging Simonyan verder en bespotte de Verenigde Staten omdat ze “op hun helden spugen” en ontrouwe, linkse beroemdheden boven militairen stellen.

Amerika is “een natie die op haar helden spuugt in die mate dat ze het aanzienlijk belangrijker vindt om een terecht veroordeelde bekende atleet vrij te krijgen,” zei Simonyan.

“Griner heeft niet geleden omdat ze haar moederland diende, maar omdat ze geen 10 uur kon leven zonder hasjiesj.”

“Dit zegt veel over de staat van deze maatschappij [in de Verenigde Staten,]” zei ze.

Bekijk hieronder een fragment van het Russische tv-segment:

Volgens een explosief verslag van NBC dat sindsdien is bewerkt, misschien om Joe Biden te beschermen, kregen de VS de keuze tussen het vrijlaten van marineveteraan Paul Whelan en WNBA-speelster Brittney Griner, waarbij ze ervoor kozen om Griner te ruilen voor de “Merchant of Death”.

In een ander Russisch tv-segment dreef een nieuwsanker de spot met de Verenigde Staten over de uitwisseling. Hij beschreef deze als een “sensatie in het Westen” en merkte op dat de Russische gevangenissen “openstaan voor alle Amerikaanse perverselingen en criminelen.”

De Russische media beseffen (en lachen) over de diepere betekenis achter de ruil en het is moeilijk om het met hen oneens te zijn wanneer zij stellen dat het een vertoon van interne ideologische zwakte symboliseert.

  Video 18+: Dappere Russische soldaat verovert in zijn eentje Oekrainse loopgraaf in ongelijke strijd

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Brittney Griner: Russische gijzelaar of Amerikaanse wietjunk?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFascisme in de EU
Volgend artikelOekraïne situatierapport – Catastrofale verliezen, falende wonderwapens, NAVO-escalatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Dit zegt genoeg hoe woke USA is en dat word hun ondergang.
  Eens zo mooi land onder Trump die in een hele korte tijd ten onder gaat onder Biden.

 2. Beste Mensen

  Niks gaat ten onder
  &
  Niks komt erboven
  Alles wat er ook gebeurt is gewoon goed
  Niks is Slecht
  Of
  Alles wat er ook gebeurt is gewoon slecht
  Niks is Goed

  Wat doet het Ego ?
  Die zegt …..
  Als ik het maar goed heb
  Last de Rest maar stikken
  Dit is wat
  De huidige bezeten mens gedachtegang doet
  &
  Niemand wil zelf Nadenken

  Zie de clou
  Dank U

 3. Ja dit is pure propaganda van rusland, ze was een topsporter die blowde. Euheum ik wil ze de kost niet geven die miljoenen mensen in ons land die geblowd hebben. Meer was er niet aan de hand. Daarvoor hoefd het kind niet in de bak in rusland. Deze zet omdat arme schaapke te ontvoeren naar een russische cel was gewoon met voorbedachte rade om die andere klojo uit de cel te halen in amrika. Want zo een piece of shite kunnen ze in rusland nu wel gebruiken. Dus laten we deze dame gewoon intakt. Genoeg lesbo’s in nederland die blowen en een goede baan hebben en goede ouders zijn. Dus nu geen hypocriete reacties hier. Ik mag putin graag en zeker moet rusland winnen van oekraine maar niet over de rug van sporters en die namen en shamen. Foei.

  • Greet,
   Eens hoor met jouw gekozen woorden, een zwarte lesbienne die blowt, nou nou wat een zondige vrouw is dat, dat je zwart bent is al erg, ook nog eens een lesbienne maar dan ook nog eens blowen, jeetje, het moet niet erger worden mensen.
   Geen argumenten van de Russen, zwak maar dat is de mening van conservatieve mensen dat respecteer ik maar heb er ECHT niks mee!

  • Die zogenaamde “vrouw” is gewoon een kerel dus een oplichter…weer zo’n woke nepper die grof geld in de vrouwen afdeling van het basketball opstrijkt..Ik (man) val op vrouwen maakt dat mij ook lesbisch? Knettergek is iedereen geworden in deze tijd!

  • Heb je de aankondiging van Biden gezien? DAT was`prpaganda pure sang.
   Nee dan zijn ‘democratische land”…..uhhhh Asange??? BLM??? duizenden bedrijven beroofd en platgebrand/ toestaan van moorden door zwarten? Een ex president die Antifa hielp oprichten, en een trans “trouwde”?

   Tja…

   Blijft: dat homofilie deviant gedrag is, en dat ze die lesbo voorrang gaven uit propaganda motieven

 4. Ik heb een bedrijf gehad, personeel dat blowde presteerde het slechts, zijn ook ontslagen.
  Personeel dat geheel onthoudend was, had we geen problemen mee, en presteerde naar behoren.
  Iedereen in het bedrijf, was content met het beleid.

  • Oprecht,
   Dat blowen kun je buiten werktijd doen, ik ben niet drugsgebruik hoor, ik weet wel dat als ik het goed heb, cannabis mensen kan helpen die heel erg ziek zijn om nog redelijk te functioneren en minder pijn te hebben indien zij het verstandig gebruiken maar drugs in het algemeen maakt meer stuk dan je lief is zeker weten, Queensryche zong het al eens in the needle lies!

 5. Er is hier in de US ook veel kritiek hoor. Maar de presidentiele verslaggever zei gisteren dat Rusland hen geen keus gegeven heeft, het was die Griner of niks. Ze hadden de ruil moeten afgelasten. Dat mens hoort hier niet. Iemand die geen greintje gevoel voor haar land heeft, en drugs smokkelt goed wetend dat Rusland daar heel streng op is, kan voor mijn part daar in de gevangenis blijven zitten. En die wapenleverancier had nooit mogen vrijgelaten worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in