(Public Domain)

Washington DC wordt door velen gezien als het sturen van vreselijk betuttelende cancelcultuur boodschappen in de trant van “Waag het niet te luisteren naar wat Vladimir Poetin zegt”, maar hier kwam een waarheidsbom van Seymore Hersh, een doorgewinterde professional in de journalistiek die het bloedbad van Mỹ Lai in Vietnam blootlegde. De 86-jarige Seymore Hersh verwees naar de anonieme maar authentieke bron die met alle brutale details de wereld vertelde hoe de drie van de in totaal vier pijpleidingen van Nord Stream werden gesloopt. De Collectieve Biden zit er natuurlijk achter. Alles werd geregeld op de laatste verdieping van het oude gebouw van het uitvoerend kabinet in Washington DC. Men kan niet anders dan een ander grimmig voorbeeld opmerken in een lange reeks van voorbeelden van Amerikaans machiavellisme, schrijft Tatiana Obrenovic.

Men moet zich afvragen hoeveel hun door machiavellisme beheerste politieke rituelen in alle vormen de VS en de wereld tot nu toe hebben gekost. Dit is het streven van de VS om wereldwijd zoveel mogelijk hulpbronnen te plunderen en daarbij zoveel mogelijk winst te maken. Oekraïne is ongetwijfeld een van hun “winst- en machtstaken”. De VS gaan rond met hun quasi verklaring dat dit hun moedige campagne is voor de EU/Europese kwestie van energiezekerheid. Maar de echte waarheid is meestal het tegenovergestelde. De VS kiezen er helaas voor soevereine landen te bombarderen om zogenaamde “humanitaire redenen” om vervolgens alle burgerslachtoffers op duivelse wijze “collaterale schade” te noemen. Op dezelfde manier buigt de kwaadaardige elite van de VS zich bijna dubbel om de Europese energie-efficiëntie te vernietigen, om dit ten onrechte te bestempelen als de campagne voor haar veiligheid en welzijn. De nasleep van dit alles is dat ze nu meerdere malen meer betalen voor gas dan voorheen.

  Europese hulp aan Oekraïne komt tot stilstand & Oekraïne maakt het ontvangen of verdelen van Russische humanitaire hulp in "bezette gebieden" een misdaad

Hun wanhoop om Rusland uit het grote geheel te verdrijven is bijna tastbaar. De Nord Stream is de grootste moedwillige kwaadwillige schade die is toegebracht aan enig technisch project in vredestijd voor publiek gebruik. De aangerichte schade wordt geschat op ongeveer 30 miljard euro. Dit was een van de meest moedwillig vernietigende terroristische aanvallen aller tijden. Wat zijn de kosten van de schade die is aangericht om de Nord Stream te vernietigen? Zullen we teruggaan in de geschiedenis en proberen uit te rekenen hoeveel het kostte om atoombommen te sturen en Hiroshima en Nagasaki te vernietigen in 1945? En men vraagt zich af waarom de VS die monsterlijke wreedheid tegen Japan begingen als Japan al op de rand van de capitulatie stond? De kernbommen werden niettemin op burgers gegooid, met als enige bedoeling een duidelijke boodschap te sturen naar de toenmalige USSR die geografisch dichtbij was. Elk land dat bereid is zulke verschrikkelijke wreedheden te begaan, is bereid alles te doen tegen elke prijs. Zo ook het verspreiden van opzettelijke en regelrechte Amerikaanse leugens over Vietnam. Het tragische vliegtuigongeluk in Tokio Bay was bewezen verzonnen, ontworpen en georkestreerd met alle politieke theatrale middelen.

Om terug te keren naar Europa en de meer recente geschiedenis, met het begin van de oorlog in Bosnië en Herzegovina: de explosie en het daaropvolgende bloedbad in de Vace Mickina-straat in Sarajevo op 27 mei 1992 was weer zo’n valse vlag die door de VS in scène was gezet; de Amerikaanse daders wisten ongetwijfeld dat de toenmalige militante moslimmachten de schuldigen waren. Maar de toenmalige politieke elite van de VS gebruikte dat door de VS georkestreerde incident om de wreedste sancties tegen het voormalige Joegoslavië in te stellen en de rest van hun vazallanden te dwingen dit voorbeeld te volgen. Ze wisten heel goed dat dit allemaal een schaamteloze leugen was. Hetzelfde geldt voor Račak in Kosovo (en Metohija) en het meer recente Boetsja-incident in Oekraïne. Een Duitse documentaire “Het begon met een leugen” vertelde de echte waarheid, maar werd eenmaal op de Duitse TV vertoond en daarna nooit meer. Het ging over alle leugens van de VS en de NAVO, inclusief die over Račak in Kosovo op 15 januari 1999 die leidden tot de agressie tegen Joegoslavië. En dan kan men niet anders dan denken aan wijlen Colin Powell en zijn helse wandaden met de valse beweringen over Saddams massavernietigingswapens.

  De Rambotino-vallei in Zaporizja is veranderd in een "kerkhof" van Oekraïense tanks en infanteriegevechtsvoertuigen (Video)

Al deze kolossale negatieve gevolgen zijn niet in cijfers uit te drukken. Helaas lijkt dit alles onheilspellend te klinken wat nu tot een mogelijke wereldoorlog leidt. En nu terug naar de VS en al deze lopende monkey business over een ballon die binnenkort plaats zal maken voor de mediaspins over vermeende aliens en UFO’s en alle angstporno eromheen. Zelfs Edward Snowden reageerde een paar dagen geleden dat het slechts een media spinsel is om elke vraag en/of redelijk debat over de Nord Stream ontploffing het zwijgen op te leggen, zonder de goedkeuring van het Amerikaanse Congres, wat Biden zelfs zijn presidentiële positie zou kunnen kosten.

Naast de ontploffing van Nord Stream hebben we nu dus een reeks nieuwe confrontaties met China. De kosten van dit alles zijn niet alleen financieel, maar de eenvoudige rekensom kan worden uitgewerkt in termen van wantrouwen van het Amerikaanse publiek en verlies van vertrouwen in de Amerikaanse instellingen en de geloofwaardigheid van de president.

Terugblikkend, eindigde Dwight D. Eisenhower zijn presidentiële termijn op 17 januari 1961 met een waarschuwing aan de natie voor de toenemende macht van het militair-industrieel complex. Ik ben er niet helemaal van overtuigd dat de voldoende kritische massa in de VS daar snel genoeg acht op zal slaan.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Bijbelse verwijzingen door Medvedev: “Wij zullen onze vijanden naar het eeuwige vuur van Gehenna sturen – Wij horen de woorden van de Schepper en gehoorzamen”Volg Frontnieuws op Telegram

  Een verrassingslanding van Oekraïne in de Dnjepr-delta resulteerde in het zinken van haar landingsschip "Yuriy Olefirenko" en de dood van 150 man (Video)

Lees meer over:

Vorig artikelWordt het mRNA-vaccin overgedragen via seks, moedermelk, ademhaling?
Volgend artikelHersenimplantaten startup gesteund door Bezos en Gates test gedachtengecontroleerde informatica op mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Weten jullie wat de bijnaam van Eisenhower was ?

  Nee hè ?

  Nou, vooruit dan, dan zal ik ‘m verklappen :

  “The Terrible Swedish Jew”.

  Oftewel een pathologische leugenaar.

  • @Glimworm : dit slaat nergens op.
   Eisenhower was de eerste die de almacht van het militair industrieel complex benoemde.
   Kennedy wilde de CIA opheffen.
   Nog steeds heerst de ‘Deep State van Pentagon en CIA in de V.S.

 2. En nog een opmerkelijke :

  Zelfs gen. / pres. de Gaulle, FRA, zei :
  “Uiteindelijk zal iedereen de Amerikanen haten, vanwege hun vuile trucs en andere malversaties”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in