Pixabay

Voormalig president en huidige vicepresident van Rusland Dmitri Medvedev karakteriseerde de oorlog in Oekraïne als een heilig conflict met Satan, en waarschuwde dat Moskou al zijn vijanden “naar de eeuwige vuren van Gehenna” kan sturen (red. Gehenna is een Bijbelse regio die in het Oude Testament wordt genoemd, de hel waar zondaars na hun dood zullen worden gestraft voor hun zonden).

Dit is niet de eerste keer dat Medvedev Bijbelse verwijzingen gebruikt, schrijft Warnews24/7.

Op de “Dag van de Nationale Eenheid” van Rusland beantwoordde de vicevoorzitter van de Veiligheidsraad, Dmitri Medvedev, een eenvoudige vraag – “waarom is onze zaak rechtvaardig?”

Volgens Medvedev bestaat deze grote kwestie uit vele kleine.

Wat de voormalige Russische president in detail opmerkte, ook verwijzend naar de “strijd” tussen Rusland en de krachten van Satan:

Waarom vechten we? Rusland is een groot en rijk land met zijn eigen land en het land waar onze voorouders leefden. Dit land is heilig voor ons en wij geven het aan niemand weg. Wij vechten dus voor al onze mensen, voor ons land en voor onze duizendjarige geschiedenis.

Wie bestrijdt ons? Wij strijden tegen degenen die ons haten, die onze taal, onze waarden en zelfs ons geloof uitbannen, die haat inboezemen tegen de geschiedenis van ons vaderland.

De stervende wereld, een stelletje waanzinnige nazi-drugsverslaafden vechten tegen ons, gedrogeerde mensen en een grote roedel blaffende honden uit de westerse kennel.

Ze hebben geen geloof en geen idealen, behalve de obscene gewoonten die ze bedenken en de normen van dubbeldenken die ze opleggen, waarbij ze de moraal ontkennen die aan normale mensen is toegekend. Daarom hebben wij, nu wij tegen hen in opstand zijn gekomen, heilige macht verworven.

Waar zijn onze oude vrienden? Rusland geeft niets om degenen die ons in de steek hebben gelaten. Dit betekent alleen dat zij niet onze vrienden waren, maar slechts medereizigers, en nu trawanten en handlangers. Zij zijn niet onder ons, maar wij zijn sterker en zuiverder geworden.”

We ontwaakten…

Zoals Medvedev zegt, is Rusland niet langer zwak en heeft het “de wazige mist” van de afgelopen decennia afgeschud.

  Oekraïne Situatierapport: Vernietiging van het derde leger - Onderhandelingspunten

In feite merkt hij op dat veel andere landen hebben gewacht op het ontwaken van Rusland en dat zij “spoedig volledig wakker zullen worden.”

“En wanneer de verrotte wereldorde instort, zal zij samen met al die cynische dienaren, haar arrogante ‘priesters’, begraven worden,” aldus Medvedev, die opmerkt dat er een kans is om “alle vijanden naar de hel te sturen,” hoewel hij benadrukt dat dit niet het doel van Rusland is.

Leven en waarheid is ons doel,” zegt Medvedev, waarbij hij opmerkt dat “het doel van Rusland rechtvaardig is” en “de overwinning zal van ons zijn.”

Hij stelt specifiek:

“Waarom hebben we zo lang gezwegen? We waren zwak en verpletterd door de tijdloosheid. Nu hebben we de kleffe slaap en de trieste mist van de laatste decennia afgeschud, waarin we door de dood van ons vroegere vaderland werden ondergedompeld.

Binnenkort zullen, naar ons voorbeeld, degenen die nog steeds door het Westen worden onderdrukt volledig wakker worden.

Wat zijn onze wapens? De wapens zijn anders. Wij hebben de mogelijkheid om alle vijanden naar de vurige Gehenna (hel) te sturen, maar dat is niet onze taak.

Wij horen de woorden van de Schepper in ons hart en gehoorzamen ze.

Deze woorden geven ons een heilig doel.

Het doel is de hoogste heerser van de hel te stoppen, ongeacht de naam die hij gebruikt – Satan, Lucifer of Iblis. Want zijn doel is de dood. Ons doel is leven.

Zijn wapen is een uitgebreide leugen. En onze wapens zijn de waarheid.

Daarom is ons doel juist.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Westerse vertelsels vol leugens en hopium nu Oekraïne de oorlog verliestVolg Frontnieuws op Telegram

  Tijdens de eerste pogingen tot een tegenoffensief leden de Oekraïense troepen de grootste verliezen in maanden (Video's)

Lees meer over:

Vorig artikelVladimir Poetin’s bondgenoot stuurt alarmerende boodschap op staatstelevisie – Liever dood dan leven onder Westerse waarden
Volgend artikelDe Geschiedenis van de Strijd: Manoeuvre, deel 1
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

57 REACTIES

  • @Naam*,

   Beste,

   Ik zal even het een en ander samenvatten zodat men zich idd beter schrap zou kunnen zetten…..discussies over van alles en nog wat….zijn dus BROOD en SPELEN…..
   Feiten zijn op dit ogenblik dat er:

   1) In Oekraïne Amerikaanse Boots on the ground zijn…..welke ZOGENAAMD moeten inspecteren of de wapens welke geleverd worden door de westerse idioten ook goed terechtkomen alsmede verantwoord worden…..wie dat geloofd geloofd ook in de kerstman!
   Ze zijn niets meer en niets minder aan het doen dat voorbereidingen te treffen om een kleine 80.000 manschappen te “regelen” aldaar….maar dat mag geen naam hebben natuurlijk! Denk van wel trouwens maar wie ben ik!?

   2) Er is hier dus een grote NAVO oefening aan de gang en die zit me al dagen niet lekker maar daar krijg ik echt geen hoogte van maar er zijn een aantal zaken welke ik nogal “raar” vind!!?? Dit is o.a. de Commandoplek en het vliegveld (Valkenburg) wat in mijn optiek nogal raar is maar nogmaals, wie ben ik!?

   3) In Duitsland zijn nu ook troepenverplaatsingen aan de gang met nogal wat materieel, zoals tanks in alle vormen, maten en specificaties inclusief militaire voertuigen welke allemaal op treinen worden verplaatst wat aangeeft dat men nogal SNEL en abrupt behoorlijke afstanden wil kunnen overbruggen!!!!~

   4) Engeland is officieel beschuldigd voor het opblazen van de NS pijpleidingen én de aanval op de zwarte zeevloot inde Krim. Dit is medegedeeld aan de Engelse ambassadeur in Rusland via de gebruikelijke weg!!!!

   Al met al……tja, wat dan………..

   Ze drijven de piek omhoog en nemen een aanloop naar een TOTALE OORLOG…..en eigenlijk ben ik daar steeds meer van overtuigd geraakt de laatste week! Het gaat nu snel maar ik zou me maar een heel klein beetje gaan voorbereiden op de gigantische klap die er gaat komen….en geloof me aub……dit heeft nog NOOIT iemand meegemaakt en gezien……dit overtreft alles…………

   Het westen speelt met vuur, verbrand zich dag in dag uit zijn achterlijke stomme poten door maar te blijven liegen en bedriegen en het gepeupel, het verdomde achterlijke volk een worst voor te houden……

   Man man man man…….ziet dit dan echt helemaal niemand!!!!!

   Bedenk hierbij nu eens 1 ding en wel eens een keertje degelijk…..

   In een verdediging of een verdedigende stelling is er nog NOOIT een overwinning geboekt!

   Dit tuig moet gestopt worden en wel nu direct…….

   Stop eens met discussies voeren over ditjes en datjes………

   Hele fijne en vooral rustige avond en nacht gewenst!!!!

   Gladiator

   • Helemaal mee eens, misschien wordt het tijd zoals 350 jaar terug 1672 de regering af te zetten stelletje domkoppen zijn het. Hopelijk krijgen we niet net als toen een rampjaar.

   • Het enige wat de Russen afhoudt van een atoombom op Londen zijn al die 17e eeuwse Hollandse en Vlaamse meesters die in de musea aldaar hangen. Hoop en bid dat de Russen als ze de vergeldingsaanval uitvoeren met een soort van neutronenbommen zullen werken. Die sparen de mooie gebouwen met inhoud van het Oude (Normaal) Europa, dat de globalisten zo haten.

   • @Gladiator, vliegveld Valkenburg (ZH) is sinds 2006 buiten gebruik. Het is een woningbouwlocatie waar vele statushouders/ kansparels etc. gehuisvest gaan worden.

   • Gladiator, je schrijft: ziet dit dan echt helemaal niemand?
    Ga ‘ns naar nu.nl, maak een fake account aan (zodat je alle comments kunt lezen) en kijk wat het pepeupel allemaal schrijft over Poetin, het is ongelooflijk. Overigens ik probeer dan wel ‘ns wat iets genuanceerds te posten maar wordt echt nooit geplaatst. Dus het is wel een vertekend beeld door de moderatie, maar echt wat die mensen allemaal voor beeld hebben van de oorlog, het is tenenkrommend.

 1. De beuk erin! Het knechtje heeft weer eens “bad cop” gespeeld, nu kan zijn baas zich weer als de goeie, redelijke mens voordoen. Praat voor de vaak. Geeuw…

 2. De Westerse LGBTQ parades zijn waarachtige ‘freak shows’ geworden met totaal ontaarde normen.
  Om George Orwell te parafraseren: ‘Het abnormale zal normaal genoemd worden en het normale zal abnormaal genoemd worden.’

 3. Beste Mensen

  Niet alleen U
  Maar Alle levende Wezens
  U bent Uw eigen Schepper
  U luisterd naar Uw eigen Zeggen
  U Praat en U Luisterd via Alle Vormen en gedaanten
  Egoïsten hebben een eigen taal verkregen
  Deze ook van en door het Alomtegenwoordige als Weg om zoek te geraken in het Oerwoud van Eden

  https://youtu.be/29rJgZfBJvI

  Laat deze clip desnoods voor U vertalen
  U zult er geen spijt van krijgen

  Waar kan men het verkrijgen en op de hoogte geraken van Universele Liefde ?

  Juist ja
  Daar bij de Bron van het Leven
  Heb begin …. de Hoogste Berg Top
  Welk als eerste zichtbaar werd na de zondvloed
  Waar ooit de Reuzen Roeiboot Strandde
  Denk Dus Altijd Zelf Na
  Geloof geen valsheden in geschriften
  Laat U niks opleggen
  Denk Zelf Na

  Dus alles wat men doet is goed en alle doelen zijn juist
  Of alles wat men doet is verkeerd en alle doelen zijn onjuist / vals

  Hoe men het verkrijgen kan is …..
  Los laten het Egoïsme
  Omarmen echte Liefde Geweld loosheid tot al Uw mede Wezens
  Alles is met elkaar verweven ingevlochten
  Zoals een Spin en de Web die de spin maakt met Zijn / Haar eigen gemaakte draad inclusief de wezens die erin verstrikt geraken
  Dus de Spin en het Web is al èèn Lichaam
  Daar zit geen verschil tussen
  Dan komt een ander gedaante om de hoek kijken een Bij , Vlinder of wat dan ook welk wederom dezelfde Spin gedaante is verworden tot iets anders
  Als een van de verdwalingsvormen van datzelfde entiteit

  Zo dus ook de Enige Egoïst genaamd Mens
  Andere wezens zijn helaas niet begiftigd / Vergiftigd met deze Gave

  Dat is het Enige Verschil

  Dank U

   • Beste Mensen

    Bidden doet men uit het Diepste van het Hart
    Er bestaan geen formules of codes om te bidden

    Hier een kopie van Uw schrijven

    Halve gare atheïsten praatjes hierboven, beste mensen, luister liever naar Gods stem, bekeert u, bidt en wacht af wat er komen gaat !

    Luister naar het innerlijke Stem
    Het is de Almachtige die een ieder levend wezen begeleid
    Dus geen God en ook geen Duivel
    Beter bekend als de gespletenheid der Tong
    Elk helft een benaming gegeven toe geschreven
    Dat zijn immers de valsheden in geschriften waardoor en waarlangs de mensheid een extra oor word aangenaaid

    Dank U

  • Ik zag eens een ei
   daaruit ontpopte zich een Bij.
   Na lang kijken, werd het een Vlinder;
   het ondervond al fladderend hinder
   doordat het vloog in het web van een Spin;
   ik pakte een takje en roerde erin
   De Vlinder verlost en vloog weg;
   de Spin had het nakijken en op dat moment pech.

  • Beste Mensen

   Soms klinken schrijvens heel onbegrijpelijk voor abnormaal denkers
   Hoofdzakelijk voor wezens die dus eruit zien als mensen
   Maar misschien wel vertegenwoordigen Satan de Aliens ook wel bekend als het Kwallen Ras
   De Doorzichtigen , Blanken of de Nazaten van het Gespleten Tong genaamd God en Duivel te noemen
   Die Nazaten zijn van de Barbaren die 110.000.000 Roodhuiden beter bekend als de Vredelievendste wezens op Moeder Aarde toen der tijds wreeddadig hebben helpen uitroeien om de Satanische imperium op te zetten in IndianaLand of AmerikanaLand
   Pas op deze mensen Zien er misschien Wit uit naar dat is bedrog
   Hun hebben zich vermengt met het Witte Ras als Camouflage om niet op te vallen

   Zou heel goed uitkijken voor die Gevaarlijke wezens

   De grootste kans om zulke wezens te ontmoeten zijn Op grote Zand stranden langs de Zoute Zee

   Men vormt een gevaar voor hun als men het door heeft wie hun tegenover hun hebben staan

   Dank U

   • @Ringo Dada,

    Beste,

    Ik heb het al eens een keertje aan u gezegd…..maar doe het nog maar eens een keer…..

    Ondanks dat de meesten hier, misschien wel allemaal, u waarschijnlijk niet zullen begrijpen……denk ik, ondanks dat ik ook veel niet begrijp wat u zoal zegt maar denk er wel over na…..eh….dus denk ik…..

    Dat u een wijs persoon bent en dat meen ik oprecht!

    Gegroet beste,

    Gladiator
    ps nu zullen de meesten nier wel denken dat Gladiator een tik van de windmolen heeft gehad maar…….mag hier niet iedereen zeggen wat hij wil op enkele uitzonderingen na welke echter onder de normale huisregels vallen………TOCH!!!???
    Ik zie hier vaak vele andere commentaren waarvan ik denk…….nou ja….laat maar!

    • Beste Mensen

     Wonen daar ergens in die omgeving dan ook de Amies ?
     Ook èèn van de doolhofsdenkers
     Zoals alle andere Doolhoven van Groot tot Klein
     Labyrinten Secten genaamd Geloven
     Dit zeggen is niet ter belediging van echte gelovigen
     Immers geloven is :
     Ten Aller tijde vraagtekens plaatsend te werk gaan
     Van :
     Is het wel goed ?
     Die men er wel goed Aan ?
     Waarom doet men dat ?
     Zal het wel goed uit pakken ?
     Waar gaan we naar toe ?
     Wat doen we ?
     Enzovoorts
     Continu vragen stellend te werk gaan
     De antwoorden uit het diepste innerlijke zelf verkrijgende handelen

     Dank U

  • DE naam Kaag is op zich een verschrikking. Ons Sigrid voert een schrik bewind over ons in name van dhr. Klaus Schaab. Lang leven Rusland en haar volkeren, en lang leven president Putin! Hij is op dit moment voor velen van ons in dit onderdrukte land een licht in de duisternis. ” We love you” en” stay safe”” lieve Vladimier.

   • Sinds het uitroepen van de mondiale plandemie op 11.03.2020 is onze taal verrijkt met een aantal prachtige nieuwe woorden: kaagedis, prikpooier & schwabinet.

 4. Precies wat ik al dacht. Ze wachten tot onze bevolking zo gek wordt van armoede dat we zelf een bijltjesdag organiseren. Er komt geen genadeklap. We worden geparkeerd en we gaan gaarkoken in ons eigen sop. Die klap die iedereen verwacht gaat niet komen. Het is veel erger dan dst

 5. Hij heeft gelijk..Dat vieze gore zooitje regeboog groomers wil je niet op je bodem. Hier breekt zo ook de storm los met die vertiefde opgedrongen regenboog warriors van o.a. D66..Gelukkig is er al weerstand in bv Zwolle waar kinderen de regenboogtrap die op school is geplaatst weigeren te bewandelen….Weerstand,Opstand weg met die opgedrongen idioterie.

 6. “Het doel is de hoogste heerser van de hel te stoppen, ongeacht de naam die hij gebruikt – Satan, Lucifer of Iblis.” ehh.. Schwab, Yuval Harari , B Gates, Rutte, Hugo de Jonge, Koopmans, J Klaver, Seegers, tjonge wat zijn het er veel.. ehh.. de plaatselijke DA verkoper, die mij niet binnenliet zonder mondkapje, alle horeca NSBers, de buren, die zeiden dat ik een gevaar was.. er blijft weinig over zo.. maar zo voel ik me ook..
  Vergeten, nooit. Vergeven helemaal niet. Deze jaren toonden me wie wie is om je heen. 90% totale schoften. Inclusief familie en ‘vrienden’. Amen

  • @Frank (Vergeten, nooit. Vergeven helemaal niet. Deze jaren toonden me wie wie is om je heen. 90% totale schoften. Inclusief familie en ‘vrienden’. Amen)

   100% mee eens !!!

  • Deze jaren toonden mij op wie ik kan rekenen. Ik heb mijn oude familie achter mij gelaten en er een nieuwe voor teruggekregen. Met hen leef ik het leven dat ik wil leiden. We helpen elkaar. We doen leuke dingen met elkaar. En het lijkt wel alsof de rest niet meer ‘bestaat’, alsof ze onzichtbaar worden. Ik merk hen niet op. Zij merken mij niet op lijkt het wel. Alsof we ons ieder in een andere dimensie op deze planeet bevinden. En dat bevalt mij prima. Ik maak mij dan ook geen zorgen. Ik weet dat er moeilijke tijden aanbreken, maar om de een of andere reden heb ik er het volste vertrouwen in dat het meeste langs mij heen zal gaan. En dat wat ik wel moet doorstaan kan ik aan. Dat is wat ik voel. En dat gevoel gun ik iedereen, want het geeft rust.

 7. ´In 1986 besloten Dr. Anthony Fauci en zijn vrouw, Christine Grady, MSN, Ph.D., hoofd van de afdeling Bio-ethiek van de National Institutes of Health, dat het hebben van een ethische arts die verantwoordelijk is voor de besluitvorming belangrijker was dan geïnformeerde toestemming, waarbij 70 jaar ethische normen die voor het eerst door de Code van Neurenberg werden uiteengezet, werden teruggedraaid.´

  https://childrenshealthdefense.org/defender/anthony-fauci-informed-consent/

 8. Ach, we kunnen hier eindeloze discussies over houden (afleiding), feit is dat het (echte) tuig gestopt moet worden, maar eerst moet het oude systeem vallen, dan pas kunnen we GROTE Schoonmaak gaan houden!!!!
  And believe me, dat is echt HOOGNODIG!!!!!

  • Rusland moet winnen Irene, dat is de realiteit en nu doet die oude macht echt alles om dit te voorkomen, die oude macht die corrupt,koloniaal en het slechte voor heeft met ons allemaal en Nazi’s helpt te overleven en maar niets geleerd hebben van de 2e wereldoorlog, ook toen na de oorlog hielp dat Westen duizenden moordenaars de grens overvluchten die vele Joden en burgers hadden afgeslacht, mogen zij allemaal branden in de hel, ik hoop dat Rusland zegevierd, laat het zo zijn!!!

  • Mart,
   Met alle respect, een G.d ik kan er echt niet meer in geloven, U blijkbaar wel, waar zou hij/zij zich bevinden dan is mijn vraag aan U?
   Ik ben eens in aanraking gekomen met een ander boek dan de Bijbel (waar ik wel mee ben opgevoed trouwens) en dat heette de 12e planeet van Sitchen, nadat ik dit boek wat na vele jaren onderzoek van alle Heilige geschriften is geschreven las, veranderde dit mijn zienswijze, geloof dat wij als mensheid zijn gekloond door een ander volk, groet aan U van mij, nog steeds blij dat ik het boek eens gelezen heb, wens U veel geluk toe als Christen, mijn vader heeft in de oorlog in Hardenberg tussen boerenkinderen de oorlog kunnen overleven omdat zij werden geholpen door echte Christelijke medemensen en hen opnamen in hun dorp, dit soort Christelijke mensen zitten in mijn hart, maar die zijn dan ook oprecht begaan met hun medemensen!!

   • @flardinga,

    Heb je het nageslacht van de Wachters / Nephilim teruggevonden in Deuteronomium 2 ?

    Ik zag ooit eens een filmpje van een stel duikers die in een zeer gevaarlijke situatie op zee terecht waren gekomen. Gigantische storm en hoe de zee zich daarbij gedraagt. Eén van de duikers werd vermist en na een grondige zoekactie werd deze gevonden zich bevindende in een spelonk welke zich onder water bevond en het was een moeizame operatie om deze duiker levend uit die spelonk te krijgen hetgeen uiteindelijk is gelukt. Hetgeen zijn leven heeft gered, is dat ondanks dat de spelonk onder zeeniveau lag, het zeewater niet volledig is ingedrongen in die ruimte en waardoor hij nog zuurstof had om te kunnen ademen en voort te leven. Zet zoiets je niet aan het denken? Daarbij wil ik er melding van maken dat de Boeken First Enoch; Jubilees (het boek Yasher is occult) en 2nd Esdras tot de Bijbel behoren, maar er uit zijn gehaald. Dan ook is het vermeldenswaardig dat naast de Ark van Noah die niet in het hedendaagse Turkije is ´gestrand´ er nog een schip in die tijd is uitgevaren, namelijk de zogeheten ´The Borg Cube Nephilim Ark from Gilgamesh´. Zie ook deze link welke ik plaatste onder een ander artikel op FN: https://www.gilgameshpharmaceutical.com/

    Artikel FN waar ik op doel:
    https://www.frontnieuws.com/veroorzaken-geinjecteerde-nanotechnologieen-de-absoluut-bizarre-gedragingen-in-deze-videos/

    Een andere wetenswaardigheid m.b.t. het Bijbelverhaal Jonas en de Walvis, is het werkelijk zo dat er meerdere duikers zijn terechtgekomen in een aantal Walvissen welke na een tijdelijk verblijf werden uitgespuugd.

    Ik wens je een gezegende reis in je zoektocht naar de Waarheid.

    • Dank je Antichrist,
     Ach de waarheid zoeken, ben al blij als de aardkloot weet te overleven met geen nu allemaal gebeurd, ik luister graag muziek in allerlei genres en bijvoorbeeld save us van Evergrey of scheef van Eefje de Visser, zoals je ziet divers!!!

     • Ach, ik kreeg eens de volgende motto mee van iemand die ondertussen niet meer rondwandelt: ´Maak je niet druk, je overleeft het toch niet.` Hij had en heeft gelijk. Carpe diem!

  • Beste Mensen

   Valsheden in geschriften
   Vervolgens die als heilig accepteren
   En achterna hollen is al verkeerd
   Vervolgens dat valsheid gaan verkondigen als zijnde de waarheid is als super verkeerd
   Hier
   Kopie van Uw schrijven
   God regeert !!
   Hij heeft de Satan al verslagen.
   Wanneer?
   Toen Jezus opstond uit de dood.
   De Satan dacht dat , toen Jezus aan het kruis hing , hij de overwinning hiermee behaalde.
   Dat was een enorme misrekening en tegelijkertijd de definitieve nederlaag.
   Die nederlaag zal alleen nog vele malen groter worden als Jezus terugkeert op aarde.
   Dan zal Hij heersen als onze Koning.
   OOK UW KONING ?

   Is Hij de Illuminatie leider misschien ???

   Ten
   Eerste Satan is de verzamelnaam van Alle
   Negatieve Entiteiten bij elkaar
   Ten tweede : Èèn van de Negatieve kinderen is
   De Tong
   Gespletenheid
   Dus twee die èèn vormen Zoet Zogenaamd Positief en Zuur Negatief
   Ookwel te noemen
   God en Duivel
   Dus dat zijn de benaming van de gespletenheid der Tong
   Alle geluiden worden teweeg gebracht met behulp van die Tong als èèn geheel
   Zoete praatjes
   Zure Praatjes
   Het is en blijft altijd de Tong waardoor mede met behulp van waarmee het geschied
   Dat is God
   &
   Dat datzelfde heet ook Duivel
   Elk helft Apart genomen gekeken
   Begrijpt U het een kleinbeetje ??

   Dus trap niet in de Val van Satan

   Dank U

 9. Jaarlijkse militaire NAVO oefening Genaamd Falcon Autumn. Valk symbool van de ziel, maar betekent ook de rijzende zon. Oude goden met valkenhoofden. Horus. In de USA hebben ze het over de terugkeer van de oude goden, en veel over UFO’s. Israel herstelde wiel van Raphaem op de Golan Hoogte. Occulte kennis drijft de mensen die dit alles orkerstreren. De echte geschiedenis van de mensheid idd geheim gehouden voor ons. Manuscripten van de bibliotheek van Alexandria naar Vaticaan vervoerd ipv verbrand? David Icke heeft nooit de Joden bedoeld als hij het over reptielen/shapeshifters had. Jean Houston, Ooit werkzaam voor de UN, persoonlijk geaffilieerd met de Club van Rome, onderwijst nb Shapeshifting. Antieke prenten met menselijk gezicht en reptielen voeten van Inanna. Phil Schneider over ondergrondse aliens waar hij mee in gevecht kwam. Captain Byrd over Inner Earth.

 10. Jaarlijkse militaire NAVO oefening Genaamd Falcon Autumn. Valk symbool van de ziel, maar betekent ook de rijzende zon. Oude goden met valkenhoofden. Horus. In de USA hebben ze het over de terugkeer van de oude goden, en veel over UFO’s. Israel herstelde wiel van Raphaem op de Golan Hoogte. Occulte kennis drijft de mensen die dit alles orkerstreren. De echte geschiedenis van de mensheid idd geheim gehouden voor ons. Manuscripten van de bibliotheek van Alexandria naar Vaticaan vervoerd ipv verbrand? David Icke heeft nooit de Joden bedoeld als hij het over reptielen/shapeshifters had. Jean Houston, Ooit werkzaam voor de UN, persoonlijk geaffilieerd met de Club van Rome, onderwijst nb Shapeshifting. Antieke prenten met menselijk gezicht en reptielen voeten van Inanna. Phil Schneider over ondergrondse aliens waar hij mee in gevecht kwam. Captain Byrd over Inner Earth. Wordt de vlg oefening Falcon Winter, ofwel Nucleaire Winter.?

  • Beste mensen

   Ja …..
   Als die masker af word afgezet of eraf valt
   dan gaat men pas schrikken
   Nu zien ook hun hetzelfde als de mensen eruit

   Die Aliens zien er dus niet veel anders uit
   Die God Duivel figuren onder leiding van de Bron leider Satan
   Zie Animatie Wall-E uit 2008 is dus nog recent of Avatar Ang tekenfilm als Animatie of The Dragon Ball de bestrijder van die God Duivel figuren
   Als er aandachtig met open mind word gekeken dan zal men er versteld van staan
   Uiteraard zijn er meerdere films
   Zoals the Time Machine uit 1958 of 1960
   En nog velen meer

   Dank U

 11. Laat ze ook in Rusland eerst maar eens leren niet in de medisch-farmaceutische corona-covid-hoax-KWAKZALVERIJ te trappen en álle nonsens en volksverlakkerij die al domineert en de mensen totaal onnodig medicaliseert en verslaafd maakt–o.a. aan verpest voedsel–vanaf de tijd van oplichter Pasteur..
  Voordat ik ze ga ophemelen en onder de indruk raak van allerlei bijbels gedram…
  Eerst Hippocrates maar eens rehabiliteren !!!

 12. Redactie: mind you, Gehenna is niet de hel. En de hel bestaat niet.

  Tis een kwestie van de historie/achtergrond goed nagaan en niet wat je van de kerk gehoord heb.

  Meer van vuur – Gehenna – was simpelweg een plek buiten de stadsmuren van Jeruzalem waar dode lichamen werden verbrand. Er werden geen levenden in gegooid. In figuurlijke zin betekent het dus ‘volledige vernietiging’ en niet iets van eeuwige pijniging in een hel.

  Daarbij kan Rusland zich beter niet zo aanmatigend opstellen, want alle aardse regeringen zullen uiteindelijk volledig vernietigd worden, ook Rusland. Dus alle regeringen zullen in Gehenna belanden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in