Componenten van het genetisch materiaal van het mRNA zouden kunnen worden overgedragen van gevaccineerde op ongevaccineerde personen. Ongevaccineerde vrouwen klagen over ernstige menstruatiestoornissen na seksuele gemeenschap met hun gevaccineerde echtgenoten, zoals Dr. Naomi Wolf meldt. De Pfizer-documenten uit 2020 hadden al aangetoond dat (overdracht) van het “vaccin” mogelijk was, bijvoorbeeld via moedermelk, huidcontact, inademing of seksueel contact (lichaamsvloeistoffen). En de Duitse Infectiebeschermingswet staat ook “beschermende vaccinaties” toe waarbij micro-organismen worden overgedragen van gevaccineerde op ongevaccineerde personen, bericht Marie Eulemann.

Onlangs maakte Dr. Naomi Wolf melding van de overdracht van delen van het genetisch materiaal van het mRNA naar ongevaccineerde vrouwen via geslachtsgemeenschap. Pfizer had in zijn protocol van november 2020 al melding gemaakt van overdracht van gevaccineerden op ongevaccineerden. In de cruciale proef zouden gevaccineerde mannen geen seks mogen hebben met hun vrouwen in de vruchtbare leeftijd – of ze zouden verplicht zijn condooms of andere “zeer effectieve” anticonceptiemethoden te gebruiken. Bovendien mochten ze geen sperma doneren. Dr. Naomi Wolf concludeert dat Pfizer al in 2020 wist dat het ejaculaat van gevaccineerde mannen een negatief effect kon hebben op vrouwen en ongeboren kinderen.

Overdracht via lichaamsvloeistoffen

In 2021 maakte Dr. Sherri Tenpenny de opmerking dat bijwerkingen werden overgedragen van gevaccineerden op ongevaccineerden. Dit gebeurde echter niet door de overdracht van ziektekiemen (“shedding”), maar eerder door de overdracht van functies van de vaccinatie. Zelfs in die tijd waren er meldingen van verstoringen in de menstruatiecyclus van ongevaccineerde vrouwen na langdurig en nauw contact met gevaccineerde vrouwen. Iets dergelijks kon al worden waargenomen bij de sterilisatie van vrouwelijke ratten met een overdraagbare vaccinatie, die plaatsvond via lichaamsvloeistoffen. Een andere studie onderzocht ook al in 2016 de overdracht van vaccins op dieren via zogenaamde “zelfproducerende vaccins”.

  Als u niet gelooft dat er iets heel erg mis is... niet vermoedt dat het Covid-vaccin een moordenaar is... dan bent u een hersendood schaap

Onjuiste informatie?

De vrees voor vaccinoverdracht werd door de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC of het Duitse ministerie van Volksgezondheid steeds afgedaan als misinformatie.

Inmiddels konden de resultaten worden bevestigd op basis van een aantal studies, zoals overdracht via de ademhaling (mei 2022) of via moedermelk (september 2022).

Infectiebeschermingswet staat “overdraagbare vaccins” toe

En ook de wijziging van de Duitse Infectiebeschermingswet belooft niet veel goeds. Nu zijn vaccinaties toegestaan waarbij micro-organismen door gevaccineerde personen kunnen worden uitgescheiden en op anderen kunnen worden overgedragen. “Het fundamentele recht op lichamelijke integriteit wordt in die mate beperkt”, aldus de wet.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“State of the Nation” toespraak van premier Viktor Orbán
Volgend artikelEen Amerikaanse leugen met een andere naam zou even vies ruiken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Het wordt tijd voor hoge bomen.
  Straat hier verderop zeer sportieve jongeman van 54 die thuis dood neervalt op een zaterdagavond. Geen beweging meer in te krijgen.
  Laat vrouw en 3 jonge kinderen na. Als het tegenzit gaat de moeder er ook nog achteraan.
  Wat een wereld.

   • Goed blijven sporten en verder enigzins gezond leven en jezelf bezig houden op een nuttige en positieve manier.
    De enige manier om door deze huidige en aanstaande horror door te komen.

   • Svea… ga jezelf spiritueel ontwikkelen. Deze oorlog is een oorlog tegen het bewustzijn. Ik herken wat je zegt. Verdiep je eens in non-dualiteit, dat heeft mij wel geholpen.

  • Voor de vaccinatie vielen er ook mensen om van vijftig. Loop eens over een begraafplaats heel veel mensen die amper de 40 of 50 aantikken. Heb zelf het idee dat je lichaam die troep wel opruimt. Ik zie het iig niet om me heen en heb veel gevaxten om me heen, vind ze de laatste tijd wel opgewekt.

 2. Ik werk in de verpleging en zit dus dagelijks tussen mensen die volledig zijn gevaccineerd. Ik heb nu al 3 maanden mijn menstruatie niet gehad! Nog nooit meegemaakt. Ik geloofde eerste nooit dat het overgedragen kon worden, maar dit is toch wel merkwaardig te noemen.

 3. Dit is dan ook meteen de reden dat de criminele overheid de regels los laat.
  Geen afstand nemen, geen mondkapjes, geen hygiëne maatregelen meer en geen prikplicht meer.
  Doodsimpel omdat het allemaal lang en breed onder ALLE mensen is verspreid.
  De volgende stappen zijn ook reeds gezet.
  CBDC
  Epidemie wetgeving
  Verplaatsing burgers wet
  Afschaffing grondwet
  Ophokplicht in de 15 min. Wijk
  Verdere verkiezing fraude
  ……
  Vul maar aan

 4. Het word steeds enger deze wereld en als je de blauwe tijger hebt gevolgd met Sven Hullemans, weet je dat men je als mens niet meer nodig bent om straks kinderen op de wereld te zetten die komen dan uit een fabriek. De kennis is er al en binnen kort word de wet hierop aan gepast dat het mag. De wet ligt al klaar om er door henen gedrukt te worden.

 5. Als ik geen christen zou zijn zou ik ervoor zijn om polygamie van ongevaccineerde mannen met harems van pure blooded dames toe te staan om de omvang van de blanke mensheid op peil te houden. Puur omdat het moet. Echt nergens anders om.

 6. Hoe gaat het als je bloed kreeg?…
  Dit was niet de bedoeling ….
  Maar we moeten ermee verder
  Is het van een gevaccineerde persoon?
  Na een maand nog steeds koude riĺlingen en overmoe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in