In Neurenberg hebben 40 ‘jongeren’ blijkbaar een massale vechtpartij georganiseerd. De politie nam op dinsdagavond tien deelnemers in de leeftijd van 14 tot 17 jaar in hechtenis, volgens een verklaring. Een agent was tijdens het ingrijpen licht gewond geraakt. Getuigen hadden gemeld dat de ‘jongeren’ elkaar onder meer met ijzeren staven sloegen. Toen de politie arriveerde, waren sommige betrokkenen gevlucht. Ruim twee uur later probeerden ‘jongeren’ uit dezelfde groep te vechten op het hoofdstation. De politie kwam tussenbeide en voorkwam een massale vechtpartij.

Toen de ‘jongeren’ werden gevraagd zich te identificeren, sloeg een 16-jarige ‘jongere’ met zijn vuist een agent op het hoofd. De 29-jarige raakte licht gewond, maar was nog steeds geschikt voor dienst. Bovendien hadden andere ‘jongeren’ geprobeerd de gearresteerde ‘jongere’ te bevrijden. De politie heeft verschillende onderzoeken ingesteld.

Een dag in het leven van een model-asielzoeker uit Neuruppin

  Volgens officiële cijfers van de Duitse regering zullen de volledig gevaccineerden tegen eind januari 2022 AIDS hebben ontwikkeld
Vorig artikelMigranten bestormen Lampedusa: Meer dan 150 in een paar uur – Burgemeester: “Zeer ernstige situatie”
Volgend artikelGolf van vernederingsovervallen in Noorwegen zet schrik in autochtone jeugd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Echte Duitsers vechten niet meer vanwege het oude trauma.
    Maar nieuwkomers des te harder. Die moeten de zaak onder controle krijgen.
    Dat kan alleen met geweld. Dit is straks dagelijkse kost.

  2. Dat nu gebeurt in Duitsland gebeurt in heel Europa de linkse smerige partijen hebben dat tuig binnen gehaald naar vele aantal jaren gewerkt te hebben voor vluchtelingen organisaties heb ik dat al zien aankomen maar mocht er niet over praten alles dood zwijgen ogen sluiten en doen of het allemaal niet waar is.
    Wij staan echt aan de vooravond dat dit zich steeds verder gaat uit breiden en verharden het gratis eten en huizen krijgen maakt dit tuig steeds sterker en vele die ik heb beleid naar 7 en tien jaar nog steeds van ons geld leven en geen werk hebben maar dat lig natuurlijk aan ons blanken uit eindelijk zullen onze kinderen en klein kinderen in een zeer onveilige omgeving gaan opgroeien kijk maar naar Engeland en Frankrijk waar men nu al in veel wijken overdag als blanke gevaar loop en zal het dan maar niet hebben over de avond, blijft maar weg kijken haal nog meer van dat tuig binnen slaap lekker verder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in