146 migranten eergisteren, nog twee boten gisterochtend. De landingen in Lampedusa stoppen niet. Behalve dat de italiaanse regering doof blijft voor de smeekbeden van gouverneur Nello Musumeci en de burgemeester van het eiland, Salvatore Martello, denkt zij ook aan een amnestie voor illegale immigranten, schrijft Politikstube.

Foto: Screenshot YT

De situatie – verklaart de burgemeester – is zeer ernstig, zowel vanuit het oogpunt van het Coronavirus als van de landingen. We hadden drie landingen ’s nachts, één van 64 personen, één van 72 personen en een kleine landing van tien personen. Bron: Secoloditalia.it

Bovenstaande video toont een van de aankomsten van migranten ’s nachts (4 mei 2020). De onderstaande video toont de aankomst van ongeveer 100 migranten gisterochtend.

Studie: Tweede Coronavirus-golf door Afrikaanse migranten

Vorig artikelPoging tot massamoord: Syriër wilde trein in Duitsland laten ontsporen
Volgend artikelDuitsland: massale vechtpartij van ‘jongeren’
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. Eigen schuld; als je stom (links) wilt zijn moet je betalen; en straks zullen de italianen zonder eten komen.

    De enig goee methode is de australische; sateliet bewaking; (maakt niks uit of het dag of nacht is) en wat snelle ineterventie boten.
    Terug sturen, of terug slepen.

    Tot dat er weer eens een normale regering is: afmeren/aanlanden blokkeren. Niet aan land laten. Net als de Grieken en de Russen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in