146 migranten eergisteren, nog twee boten gisterochtend. De landingen in Lampedusa stoppen niet. Behalve dat de italiaanse regering doof blijft voor de smeekbeden van gouverneur Nello Musumeci en de burgemeester van het eiland, Salvatore Martello, denkt zij ook aan een amnestie voor illegale immigranten, schrijft Politikstube.

Foto: Screenshot YT

De situatie – verklaart de burgemeester – is zeer ernstig, zowel vanuit het oogpunt van het Coronavirus als van de landingen. We hadden drie landingen ’s nachts, één van 64 personen, één van 72 personen en een kleine landing van tien personen. Bron: Secoloditalia.it

Bovenstaande video toont een van de aankomsten van migranten ’s nachts (4 mei 2020). De onderstaande video toont de aankomst van ongeveer 100 migranten gisterochtend.

Studie: Tweede Coronavirus-golf door Afrikaanse migranten

Illegale migrant grilt kat op straat

1 REACTIE

  1. Eigen schuld; als je stom (links) wilt zijn moet je betalen; en straks zullen de italianen zonder eten komen.

    De enig goee methode is de australische; sateliet bewaking; (maakt niks uit of het dag of nacht is) en wat snelle ineterventie boten.
    Terug sturen, of terug slepen.

    Tot dat er weer eens een normale regering is: afmeren/aanlanden blokkeren. Niet aan land laten. Net als de Grieken en de Russen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here