Duitse veiligheidsdiensten vrezen nieuwe golf van links terrorisme

0

Volgens een rapport over politiek extremisme van het Bundesamt für Verfassungsschutz, BfV – een van de drie Duitse inlichtingendiensten met als hoofdtaak contraspionage en informatieverzameling van anticonstitutionele personen en organisaties – is een nieuwe golf van links terrorisme waarschijnlijk.

In het rapport wordt beschreven hoe “de intensiteit van de gewelddaden” is toegenomen en dat “de ontwikkeling van terroristische structuren binnen extreem links” denkbaar is.

Ook wordt opgemerkt dat gerichte moorden op politieke tegenstanders niet langer een “ondenkbaar” resultaat zijn van de toegenomen radicalisering onder degenen die zich in linkse kringen bewegen.

Grotere bereidheid om geweld te gebruiken

De toegenomen radicalisering in het linkse milieu is in een aantal Duitse deelstaten waargenomen. Verschillende extremistische groeperingen die “meer bereid zijn geweld te gebruiken” hebben zich losgemaakt van de meer reguliere groeperingen.

Voorheen radicaliseerden in Saksen, Berlijn en Hamburg veel linkse extremisten, nu ook in Beieren, Thüringen, Noordrijn-Westfalen en Bremen.

Duitse sociaal-democraten steunen Antifa – AfD wil haar verbieden

  Live uitzending van dokter over quarantainevoorschriften werd onderbroken door politie met getrokken wapens
Vorig artikelElite overproductie voorspelt burgeroorlogen
Volgend artikelAmerikaanse rap-ster: Soros instrumentaliseert Black Lives Matter voor zijn politiek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in