Duitse sociaal-democraten steunen Antifa – AfD wil haar verbieden

7
© Leonhard Lenz / Wikimedia (CC0 1.0)

Een woordvoerder van de nationalistische Duitse partij Alternative für Deutschland zegt in een verklaring dat de EU en Duitsland de terroristische classificatie van de linkse extremistische groepering Antifa door de VS en president Donald Trump zouden moeten volgen. Men roept de Verenigde Staten ook op een onderzoek in te stellen naar de internationale takken van het terroristische netwerk en op het hoogste media- en politieke niveau te onderzoeken. Tegelijkertijd zijn de Duitse sociaal-democraten naar buiten gekomen met de verklaring dat zij “vanzelfsprekend” Antifa zijn.

In een persbericht geeft Petr Bystron, de woordvoerder van de AfD in de Commissie buitenlands beleid van de Duitse federatie, commentaar op het besluit van Trump van enkele dagen geleden als reactie op de gewelddadige rellen in de Verenigde Staten.

Donald Trump doet er goed aan om deze gewelddadige extremistische groeperingen als terroristen aan te merken. Antifa is een antidemocratische haatgroep waarvan de radicale linkse ideologie de vrije markt en de vrijheid van meningsuiting afwijst.

Hij is ook van mening dat de Amerikaanse Antifa is gemodelleerd naar het Duitse Antifa en zijn aanhangers heeft onder de Duitse mainstream media en politici. Hij wijst er ook op dat Duitse Antifa regelmatig gewelddadige aanvallen uitvoert op AfD-leden, waarbij men journalisten zoals Tim Pool opjaagt en een paar weken geleden een vakbondsman in coma heeft geslagen – iets wat linkse politici en mainstream toejuichen en aanmoedigen.

Vorig jaar ging Antifa zelfs zover dat het een handleiding online publiceerde over het doden van een AfD-lid.

Volgens Bystron hebben in Hamburg ontmoetingen plaatsgevonden tussen de Duitse en Amerikaanse Antifa en leden van de moslimterreurgroep IS.

  Vaccinatiedwang wordt opgevoerd: Loondoorbetaling ongevaccineerde Duitsers in quarantaine wordt stopgezet

Nader onderzoek

Tegelijkertijd dringt de AfD er bij de Amerikaanse regering op aan om de internationale connecties van Antifa, die het hoogste niveau in de samenleving bereiken, nader te onderzoeken en waar nodig en passend internationale aanhoudingsbevelen uit te vaardigen.

Sociaal-democraten steunen Antifa

Terwijl de AfD zijn steun heeft uitgesproken voor het besluit van Trump, verklaren de Duitse sociaal-democraten – de helft van de coalitie van bondskanselier Angela Merkel – dat de partij “vanzelfsprekend” Antifa is.

De tweet is een verwijzing naar hoe oud de partij is en een reactie op een tweet van partijleider Saskia Eskens met dezelfde strekking.

1 mei in Duitsland: ANTIFA-activisten slaan ZDF-televisieteam het ziekenhuis in – Groene Jeugd juicht

Vorig artikelFacebook-employees “staken” wegens niet censureren van Trump door Zuckerberg 
Volgend artikelSheriff’s oproep: Schiet de plunderaars
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Het is weer zoals in de republiek van Weimar! Een grote chaos, de keizer werd verdreven, links onder aanvoering van joden zaaiden overal terreur en wilden net als in Rusland rode terreur! Maar men stemde massaal op die Oostenrijker, die hun in een paar jaar tijds uit de ellende haalse en verantwoordelijken voor deze chaos en ellende bestreed! We zitten nu weer onder een andere dekmantel weer in hetzelfde schuitje! We vechten tegen dezelfde vijand, verketter die man juist niet, hij wordt alleen gedemo iseerd door de in zionistische handen zijnde media! Hij doorzag dit alles heel goed en we gaan hopelijk nu beseffen dat hij gelijk had!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in