De 51-jarige Lord Jamar, veteraan uit de muziekindustrie, wiens groep Brand Nubian populair was in het gouden tijdperk van de hiphop, werd onlangs in een interview met Turning Point USA gevraagd of hij de BLM-beweging steunt, waarop hij antwoordde: “Nee, absoluut niet”.

Op de vraag waarom hij de groepering niet steunt, zegt Lord Jamar: “Omdat dit niet onze beweging is”.

Het is een beweging die ons is gegeven door, je weet wel, George Soros en zijn fucking jongens. Omdat ze zagen hoe het ging en ze wilden niet dat het terug zou gaan naar de jaren ’60 – naar toen we onze eigen, organische beweging begonnen te hebben. Dat was een groot fucking probleem voor hen. Dus laten we de mensen een beweging geven die we kunnen controleren – we geven ze de leiders… en al dit soort shit, zegt hij over de motivatie achter het controleren van zo’n campagne… Ja, dat is wat Black Lives Matter is. Kijk naar de leiders van Black Lives Matter, voegt Jamar toe.

De interviewer beweert verder dat Soros miljoenen dollars in Black Lives Matter heeft gestoken en het geld gebruikt om de Afro-Amerikanen onder controle te houden.

“Dit is controle geld”, antwoordt Lamar.

Dit gaat over ‘laat ons je een beweging geven die we kunnen controleren en symboliek gebruiken van de oorspronkelijke burgerrechtenbeweging – zoals de rode, zwarte en groene, en al die verschillende symbolen – en we gaan dat opnemen, maar alleen het wordt een beweging die we controleren, we beslissen wat de boodschappen zijn, we beslissen wat de slogans zijn…

Weet je wat is er gebeurd met “geen gerechtigheid, geen vrede”? Nu is het “hand omhoog”, “niet schieten” en “ik kan niet ademen” en al die negatieve afleidingen die je weet… wie heeft dat verzonnen?

De beschuldigingen van Lord Jamar komen voort uit het feit dat er steeds meer connecties onthuld worden tussen de linkse miljardair Soros en de Defund the Police-beweging, die het debat in de weken na de dood van George Floyd heeft gedomineerd, schrijft Baxter Dmitry op Joshwho.

George Soros’ Twitter-account overspoeld met miljoenen mensen die zijn arrestatie wegens ‘verraad’ eisen

Media blackout: Zwarte man zwenkte zijn SUV met opzet in blanke jongens - geen haatmisdaad aanklacht

1 REACTIE

  1. De authentieke tekst bevat een redelijk essentieel spellingfoutje welke correct is overgenomen in de NL vertaling. Het betreft de zin: ‘De interviewer beweert verder dat Soros miljoenen dollars in Black Lives Matter heeft gestoken en het geld gebruikt om de Afro-Amerikanen onder controle te houden.’ ‘De interviewer’ moet hoogstwaarschijnlijk zijn: ‘The interviewee’ en in NL: ‘De geïnterviewde’. Eer wie ere toekomt. 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here