De Groenen politicus Volker Beck, die eerder is betrapt met de harddrug Crystal Meth op zak, wil dat seks met 12-jarige kinderen legaal moet zijn.

De Groenen zijn waarschijnlijk de partij die het vaakst geassocieerd wordt met pedofilie. Dit is geen toeval, maar is onder andere te danken aan openlijk belijdende pedofielen zoals Daniel Cohn-Bendit. Van 1994 tot 2014 bedreef deze criminele Groenen politicus zijn onheil in het Europees Parlement. “De seksualiteit van een kind is iets fantastisch. (…) als een klein vijfjarig meisje haar kleren begint uit te trekken: Het is geweldig”, jubelde de kinderverkrachter ooit ongegeneerd en openlijk op tv. In plaats van naar de gevangenis te gaan, kon deze crimineel een carrière in de politiek maken, schrijft Anonymousnews.

Volker Beck wil legale seks met 12-jarigen

Omdat Cohn-Bendit in het Europees Parlement belastinggeld heeft afgeroomd, is hij bij veel Duitsers wat minder bekend. Bij Volker Beck is de situatie anders. Deze heerschap is onder andere bekend van de Bondsdag. De vermoedelijke chemseks partyvierder riep in 1988 voor het eerst op tot de “decriminalisering” van pedofilie. Seksueel misbruik is waarschijnlijk de ergste ervaring die een kind kan hebben. Maar Beck is niet geïnteresseerd in de slachtoffertjes, maar wel in hoe je perverse kinderlokkers nog meer speelruimte kunt geven.

Daarom eist de Groene politicus dat seksuele contacten alleen strafbaar zouden moeten zijn voor kinderen onder de 12 jaar. Hij beschreef deze zieke eis als een “pleidooi voor een realistische heroriëntatie van het seksuele (strafrechtelijk) beleid”. Keiharde seks door volwassen pedofielen met 12-jarige jongens en meisjes is voor Volker Beck helemaal in orde en mag in geen geval strafrechtelijk worden vervolgd.

  Coronazi's: Duitse spoorwegen leggen treinverbod op aan mondkapjesweigeraars

Homoactivist en omvolkingsfanaat

Als homoactivist die in een huwelijk met de architect Adrian Petkov leeft, is hij waarschijnlijk meer geïnteresseerd in jongetjes dan in meisjes. Maar dat is onder de streep volledig onbelangrijk, seksueel misbruik van kinderen is een afschuwelijke misdaad. Maar voor Volker Beck, die als actieve politicus ook graag een virtueel burgerspreekuur houdt op het perverse en homoseksuele contactportaal GayRomeo, is dit niet zo erg.

Slechts terloops moet worden vermeld dat Volker Beck niet alleen een perverseling is met een vermeende neiging om seks met kinderen te bedrijven, maar ook een van de meest ijverigste afschaffers van het Duitse vaderland. Als overtuigd “alle sluizen open”-fanaat zet Beck zich ook in voor de massale immigratie van illegale migranten en wil hij hen steeds meer rechten geven. Helaas zijn vele anti-Duitse veranderingen in het vluchtelingenrecht aan hem te wijten. Maar wat kun je verwachten van zo’n verdorven geest?

Pedofiele aanvallen op BLANKE kinderen en jongeren

Vorig artikelBLM cancelt protest in het Londense Hyde Park uit angst met rechts geconfronteerd te worden 
Volgend artikelBLM-activisten worden bespot met nabootsing draaideurcrimineel Floyd arrestatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  1. Terug een tegemoetkoming aan de zwarten uit Afrika, waar dit een gewone zaak is en de moslim pedofielen met hun 10 jarige bruiden, waar gaat het naartoe?????

  2. Ik ben er helemaal vóór, mits……………………de mensen die dit “gedachtegoed” mét zich voeren én degenen die het uitvoeren, worden opgehangen ! Publiekelijk a.u.b. Dit soort “mensen”, zónder normen en/of waarden, vinden het schitterend om dapper mee te helpen de wereld kapot te maken.
    Eigenlijk zou dit soort niet vrij mogen rondlopen tussen de “normale” mensen.

  3. Joden moslims en vrijmetselaars, die vinden peedfilie normaal! Bij de moslims staat het in de koran, bij de joden in de Babylonische talmoet en ook vrijmetselaars! De meesten baseren zich op de caballa, het joods occulte boek waarin men de duivel aanbid en kinderen offerd! Dat weten de mensen niet,bijna alle westerse politici zijn hier ook bij betrokken! Fijne leiders hebben we, Satanisten!!

  4. En zo gaat onze beschaving naar de kloten…om tegemoet te komen aan de wetten van een bepaalde soort die hier niet thuis hoort en zonder toestemming onze landen inpikt…en wee je gebeente als je daar iets van zegt…wij moeten alles maar goedvinden…wanneer komen we in opstand? Het is noodzakelijk nu dat we massaal op Wilders stemmen om de schade nog enigszins te kunnen inperken die dit volk ons toebrengt…

    • Liever geen Wilders, dat is een pion van zion! Hij is is israhel opgeleid, om te infitrereren zg oppositie te voeren en stemmen bij anderen van”rechts” weg te halen, je hebt er juist niks aan! Zoals de meeste populisten! Als we niet inzien wie onze echte vikanden zijn, kunnen we gericht terug slaan! Dan liever de NVU voor volk en vaderland, echte nationalisten!

  5. Een aantal lui zouden eens thuis bezocht moeten worden. Ze wanen zich ontastbaar, flink uit hun dromen helpen. Is gelijk een waarschuwing voor andere viezerikken. Persoonlijk verantwoordelijk stellen, rekenschap afleggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in