VS: Meer dan 3.000 ernstige zieken na Coronavaccinatie

4

Ook in de VS is de vaccinatie met anti-Covid-19 vaccins in volle gang. Frontnieuws heeft reeds eerder melding gemaakt van de fatale bijwerkingen van het nauwelijks geteste en DNA-manipulerende vaccin onder “Ernstige bijwerkingen gemeld voor Covid-vaccin“. Nu zijn er voor het eerst ook gegevens over de gevaccineerde personen en de effecten van het Pfizer-vaccin in Amerika.

Meer dan 3.000 mensen ernstig ziek

De Amerikaanse ‘ACIP COVID-19 Vaccines Work Group’ rapporteerde op 19 december 2020 ongeveer 112.000 gevaccineerde burgers. Na slechts de eerste paar dagen van de vaccinatie hebben meer dan 3.000 gevaccineerde mensen nadelige gevolgen voor de gezondheid ondervonden. En ernstige, zoals de verklaring aangeeft:

“*onbekwaam om normale dagelijkse activiteiten uit te voeren, niet in staat om te werken of vereiste zorg van dokter of zorgverlener benodigd”.

Bijna 3 procent van de tot dusver gevaccineerde personen hebben binnen een paar dagen symptomen van ziekten ontwikkeld die zo ernstig zijn dat ze niet langer alledaagse dingen kunnen doen of naar hun werk kunnen en zelfs medische hulp nodig hebben.

Ernstige allergische shocken in de VS

In de VS zijn er ook steeds meer meldingen van ernstige allergische shocken bij mensen die tegen Corona zijn ingeënt. Mensen die ernstige allergische reacties op het vaccin vertonen, mogen volgens de gezondheidsautoriteiten in eerste instantie geen tweede dosis krijgen. Mensen die in het verleden allergische reacties hebben gehad op andere vaccinaties dienen ook de procedure voorafgaand aan de Coronavaccinatie met een arts te bespreken.

Martin Luther King “keek lachend toe” hoe zijn vriend een christelijke vrouw verkrachtte

  Frankrijk: werknemers krijgen halsband voor afstandscontrole
Vorig artikelDuitse politie: bij migranten zeven kleuren bagger schijten – en tegen straatmuzikant krachtig optreden
Volgend artikel22 gerenommeerde wetenschappers: van alle Covid-patiënten die we hebben geïdentificeerd met de PCR-test, heeft 97% nooit Covid gehad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Mensen moeten kapot, dus waarom geen tweede vaccin erachteraan. Wie A zegt, moet ook B zeggen. Ik ben van waarschuwen naar aanmoedigen gegaan. Waarschuwen voor vaccins werkte averechts, aanmoedigen voor terug naar normaal gaat stukken beter. Bedenk is wat voor voordelen er zijn als de bevolking reduceerd wordt met 50 %. Lage huizenprijzen, geen files, minder fijnstof, betaalbaar bio voedsel, overal parkeren, mensen die wel nadenken, minder dierenleed ivm massaslachting, geen overvolle stranden met 30 graden, minder staatspropaganda ( werkt niet bij goed geinformeerde bevolking, etc.

  2. Het zijn gewoon massamoordenaars! Voor het tribunaal brengen en streng bestraffen! Dat gaat komen, hier komen ze deze keer niet mee weg!

  3. Veel mensen zullen het nemen zodat zij weer terug naar ‘normaal’ kunnen. Ik blijf hoe dan ook ver weg van deze troep. Big farma wil gewoon hun zooi verkopen dus als 3 kwart vd vaccinaties weggegooid word zullen zij niet wakker liggen. Het wordt pas echt serieus als men dit wil verplichten. Ik wacht het af…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in