3 jaar oud meisje verkracht in Grieks migrantenkamp

Foto ter illustratie

Het meisje werd bewusteloos gevonden in de modder in een migrantenkamp op het Griekse eiland Lesbos. Volgens de artsen was ze verkracht.

Vorige week maandagavond werd het meisje gevonden in het Kara Tepe-kamp, dat is gebouwd na Moria, het beruchte migrantenkamp dat eerder dit jaar in brand werd gestoken.

Het meisje behoort tot een Afghaanse familie die in Griekenland asiel heeft aangevraagd. Ze werd bewusteloos en bloedend gevonden en naar het ziekenhuis gebracht.

Ten tijde van de vermelding van Breitbart over de kwestie was er nog geen verdachte gearresteerd.

No go-zone voor vrouwen en kinderen

In september werd het kamp Moria in brand gestoken na een oproer, dat later een wraakactie op Europa zou blijken te zijn.

Een rapport van de UNHCR in 2018 beschreef Moria als een no go-zone voor vrouwen en kinderen vanwege de dreiging van de mannelijke asielzoekers.

Lampedusa: Migranten stalen puppy’s van een boerin en vraten ze op, maar raakten de varkens niet aan

Ansumana verkrachtte een 8-jarig meisje tot bloedens toe - Ouders: Onmogelijk, wij zijn moslims en bij ons gebeurt zoiets niet

2 REACTIES

 1. Door inteelt en incest (wat bij moslims ook “normaal”is- gaat het gemiddelde IQ omlaag en verdwijnt dat wat mensachigen tot mensen maakt: het geweten.

  %0-60.000 jaar terug begonnen mensen in groepen te leven om landbouw en veeteelt te doen; toen ontstond het sociale gen; het geweten; dat was nodig omdat mensen in groepen gingen leven, en datde basis ervoor is.

  Nou is de aan of afwezigheid ervan niet een twee drie te bepalen; maar ook het lid zijn van een terroristische beweging, het volgen vanpsychopaat, het gedrag van die groepen,maakt het makkelijker herkenbaar

  Omdat wij geen enkele verplichting aandie gestoorden hebben zou het beterzijn zijn, ze gewoon niet toe te laten in het land, net als andere landen dat doen.

  Met wel toelaten komt niets goeds uit voort; alleen kosten en misere.
  Dat blijkt alweer.
  lekker naar de Sahara sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here