Het meisje werd bewusteloos gevonden in de modder in een migrantenkamp op het Griekse eiland Lesbos. Volgens de artsen was ze verkracht.

Vorige week maandagavond werd het meisje gevonden in het Kara Tepe-kamp, dat is gebouwd na Moria, het beruchte migrantenkamp dat eerder dit jaar in brand werd gestoken.

Het meisje behoort tot een Afghaanse familie die in Griekenland asiel heeft aangevraagd. Ze werd bewusteloos en bloedend gevonden en naar het ziekenhuis gebracht.

Ten tijde van de vermelding van Breitbart over de kwestie was er nog geen verdachte gearresteerd.

No go-zone voor vrouwen en kinderen

In september werd het kamp Moria in brand gestoken na een oproer, dat later een wraakactie op Europa zou blijken te zijn.

Een rapport van de UNHCR in 2018 beschreef Moria als een no go-zone voor vrouwen en kinderen vanwege de dreiging van de mannelijke asielzoekers.

Lampedusa: Migranten stalen puppy’s van een boerin en vraten ze op, maar raakten de varkens niet aan

  Nigeriaan verkracht 16-jarig Italiaans meisje - burgemeester Fabbri: "Gewelddadige illegalen zijn een tumor die moet worden uitgeroeid"
Vorig artikelAlle ogen op het Congres nu wetgevers verklaren zich te verzetten tegen de kiesman-stemmen
Volgend artikelDuitse politie: bij migranten zeven kleuren bagger schijten – en tegen straatmuzikant krachtig optreden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Door inteelt en incest (wat bij moslims ook “normaal”is- gaat het gemiddelde IQ omlaag en verdwijnt dat wat mensachigen tot mensen maakt: het geweten.

  %0-60.000 jaar terug begonnen mensen in groepen te leven om landbouw en veeteelt te doen; toen ontstond het sociale gen; het geweten; dat was nodig omdat mensen in groepen gingen leven, en datde basis ervoor is.

  Nou is de aan of afwezigheid ervan niet een twee drie te bepalen; maar ook het lid zijn van een terroristische beweging, het volgen vanpsychopaat, het gedrag van die groepen,maakt het makkelijker herkenbaar

  Omdat wij geen enkele verplichting aandie gestoorden hebben zou het beterzijn zijn, ze gewoon niet toe te laten in het land, net als andere landen dat doen.

  Met wel toelaten komt niets goeds uit voort; alleen kosten en misere.
  Dat blijkt alweer.
  lekker naar de Sahara sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in