Duitse politicus eist: “Merkel moet als eerste gevaccineerd worden”

6
1524
© G.U.T.50

Parlementariër Thomas Heilmann eist dat de kanselier en de regeringsleden tot de eersten behoren die zich laten vaccineren. In de crisis kan men het zich niet veroorloven dat het “crisismanagement” van belangrijke regeringsleden wordt geschaad, aldus Heilmann.

Tot nu toe staan de regeringsleden slechts op de voorlaatste van zes prioriteitsniveaus op de prioriteitenlijst van de Vaccinatiecommissie van het Robert Koch-Instituut, aangezien hun risico als “lichtelijk verhoogd” wordt beschouwd. Ouderen uit de risicogroep en medisch personeel staan tot dusverre bovenaan de lijst. Volgens RT Deutsch roept CDU-parlementslid Thomas Heilmann nu echter op om kanselier Angela Merkel en regeringsleden als eerste te laten vaccineren.

De politicus rechtvaardigt zijn eis met het feit dat de Franse president Emmanuel Macron positief testte op het Coronavirus. Dit toont aan dat zelfs hooggeplaatste politici “in gevaar” kunnen zijn, zegt hij. In de Coronacrisis, aldus Heilmann, kan men het zich niet veroorloven dat het “crisismanagement” bestaande uit belangrijke regeringsleden getroffen wordt door quarantaine of zelfs ziekte:

“Als Bondsdag-afgevaardigde zie ik geen reden om voorrang te krijgen bij het vaccineren. Maar de bondskanselier en andere regeringsleden zouden tot de eersten moeten behoren die zich laten vaccineren”.

Volgens Heilmann zijn parlementsleden vervangbaar, maar regeringsleden zijn moeilijk te vervangen. Hij verklaarde ook dat het vaccineren van de kanselier een belangrijk signaal zou zijn voor de hele bevolking, omdat het het vertrouwen in het vaccin zou kunnen vergroten.

“Alleen als we genoeg mensen overtuigen om zich te laten vaccineren, kunnen we de pandemie snel beëindigen”, volgens Heilmann.

Frontnieuws stelt voor dat Merkel, voor de zekerheid, ALLE Covid-19 vaccins neemt.

Illegale migranten in Duitsland: Wij zijn gasten en verwachten meer luxe!

Hooggerechtshof: Pfizer, Moderna e.a. mogen je genen bezitten als je geïnjecteerd bent met hun lab-gemaakte mRNA

6 REACTIES

 1. Moeten AFD leden een willekeurig flesje met vaccin van een willekeurige plaats kiezen.

  Zijn we gelijk van Adolfina af.

 2. Beter om ons eigen brouwsel maar eens te gaan maken, en dat toe te dienen aan het Gekozen Leiderschap. Ongetwijfeld zal men net zoveel vertrouwen hebben in onze spuitjes als in die van Bill Gates of Hell. Want waarom niet?

 3. Beste Mensen

  Maarrrreerhhhh…….
  Geen Placebo
  Dus wel met het originele en met die codenummer waardoor de meeste mensen direct dood zijn neer gevallen vlak na inspuiting met dat vergift

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here