© Александр Шлапак (Public Domain)

Tijdens zijn eindejaars-persconferentie benadrukte de Russische president het falen van de multiculturele samenlevingen in Europa, een falen dat te wijten is aan de immigratie. Poetin riep de voorstanders van het multiculturalisme op om dit fiasco toe te geven.

Daarbij ging de Russische leider in op de verschillen tussen het multiculturalisme dat in Rusland en in sommige West-Europese landen worden waargenomen, waarbij hij opmerkte dat moslims in het Westen “meestal immigranten van de tweede of derde generatie of mensen met een migrantenachtergrond zijn, terwijl er in Rusland vertegenwoordigers van verschillende godsdiensten leven die hier thuis zijn, dat wil zeggen, geen ander vaderland hebben. Hierin ligt het belangrijkste verschil tussen de manier waarop leden van verschillende godsdiensten in Rusland leven en de manier waarop we ze in andere Europese landen zien. Dit is de reden waarom het multiculturele project in Europa is mislukt”.

In werkelijkheid – zie Tsjetsjenië – is de situatie ook in Rusland verre van idyllisch. Het enige verschil is dat veruit de meerderheid van de moslims in autonome republieken woont en alleen daarom al zijn er geen “integratieproblemen”. Waar bevolkingsgroepen zich “mengen”, heerst chaos.

Zo worden moslimdemonstranten in Rusland aangepakt: neer geworsteld en afgevoerd

  Hoe een oorlog met Rusland eruit zou zien
Vorig artikelCorona: verpleegster stort in na vaccinatie
Volgend artikelDuitse politicus eist: “Merkel moet als eerste gevaccineerd worden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in