Bewoners van het vluchtelingenhuis in Frankfurt Bonames hebben meer luxe geëist. Als gast van kanselier Merkel heeft men recht op een adellijk onderkomen en een allround service in overeenstemming met de status van edelman, was de teneur van de eis.

Talrijke illegale migranten, die het zich al enige tijd comfortabel maken in het vluchtelingenhuis in Frankfurt hebben zich in een brief aan de sociale dienst beklaagd over ontoereikende huisvestingsomstandigheden. De asielzoekers die zonder toestemming het land zijn binnengekomen, klagen dat de huisvesting ronduit onmenselijk is. Wat zouden de talrijke daklozen in Frankfurt te zeggen hebben over dit soort klachten?, schrijft Günther Strauß op Anonymousnews.

Naast aanzienlijk meer luxe met betrekking tot de woonsituatie, eisten zij dat het beveiligingspersoneel uit de accommodatie werd verwijderd. De beveiliging was daar ingezet nadat er herhaaldelijk gewelddadige rellen hadden plaatsgevonden. “We zijn toch geen criminelen”, schrijven de migranten aan de sociale dienst. De ongeoorloofde binnenkomst in de Bondsrepubliek Duitsland is volgens zowel Pragraph 14 Aufenthaltsgesetz als Paragraph 95 Aufenthaltsgesetz een strafbaar feit. In dit opzicht zou men deze bewering gemakkelijk kunnen verwerpen.

Luxeproblemen: WLAN is te traag

Terwijl er onder de mensen die hier al langer wonen mensen zijn die geen huis hebben of niet weten hoe ze de maand moeten overleven met hun magere pensioen, hebben de gasten van Merkel in Frankfurt een heel ander probleem. Het WLAN draadloos netwerk in de accommodatie is veel te traag, klagen de asielzoekers. Een analyse van de verkeersstatistieken van Libische asieleisers die hun smartphones gebruikten om bijzonder frequent op bepaalde trefwoorden te zoeken, laat zien wat het probleem zou kunnen zijn.

  Wetenschappers vinden het exacte 2-stappenproces hoe AstraZeneca vaccin bloedstolsels veroorzaakt

Het tijdschrift salon.com deed onlangs verslag van de meest populaire zoekopdrachten op het net van de vakmensen uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Volgens het rapport zochten deze mensen vooral naar trefwoorden als seks met ezel, varken, hond, aap of geit. Als tientallen bewoners tegelijkertijd naar overeenkomstige video’s in 4k kwaliteit kijken, zou het WLAN netwerk wel eens kunnen beginnen te verzwakken.

Te kleine appartementen

Als uitgenodigde gast van Angela Merkel verwachten de migranten in Frankfurt uiteraard niet dat men in kleine appartementen moet wonen. Daarom vragen ze in hun brief ook om grotere appartementen. Misschien dat Frankfurt nu een voorbeeld neemt aan Berlijn. Daar wordt binnenkort weer een compleet luxe appartementencomplex opgeleverd, waarin alleen illegale migranten mogen intrekken. Dat is zeker in overeenstemming met hun status.

Het optreden van de autoriteiten toen de zogenaamde vluchtelingen het elektriciteitsnet overbelastten, werd door hen ook als onmenselijk en schaamteloos beoordeeld. Zij hadden talrijke elektrische apparaten aangeschaft en door deze permanent en gelijktijdig in bedrijf te houden, het net overbelast. Vanwege het daaruit voortvloeiende brandgevaar moest de elektriciteit worden uitgeschakeld, omdat de bewoners van het onderkomen ondanks herhaalde waarschuwingen herhaaldelijk het net hadden overbelast.

Natuurlijk hadden ze hier geen begrip voor. De Duitse belastingbetaler moest zorgen voor een stabiele stroomlijn, zodat alle apparaten parallel konden lopen, zeiden ze. Om hun vraag onder druk te zetten, hebben bijna 100 bewoners de straten van Bonames geblokkeerd en op een agressieve manier gerotzooid. Of ze nu gaan verhuizen naar een nieuwe luxe accommodatie is nog maar de vraag. Afgelopen vrijdag nog was er hernieuwde onrust en protesten in het vluchtelingenhuis. De politie moest weer naar binnen. Na de bemiddeling van een imam werd de situatie weer rustig.

“Ik was woedend”: Asielzoeker steekt  asielaccommodatie in brand wegens gebrek aan zakgeld

Vorig artikel‘Miss Swimsuit’ 2019 schreef “All lives matter” – wordt haar titel ontnomen
Volgend artikelGroene Wereldrevolutie: Greta wil nu het systeem omverwerpen!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Dat is niet erg netjes van die Duitsers : krijg je een stelletje illegale criminelen ongevraagd in je land en dan ontzeg je hen álle luxe !! Dát kan natuurlijk niet; hier komen de Universele Rechten v.d. mens in ‘t geding en vereist is een zeer scherpe veroordeling van Duitsland door de VN en de WHO (gevaar voor een epidemie). Fransje Timmermans zal zich beslist not amused tonen, evenals Marietje in ‘t Veld.

  2. Gasten? Gasten dienen zich netjes te gedragen en te betalen voor hetgeen ze krijgen; doen ze dat niet, dan worden ze weggestuurd en terecht…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in