Een handmatige hertelling op woensdag bevestigde dat een provincie van Michigan ten onrechte op verkiezingsavond een overwinning voor de Democratische presidentskandidaat Joe Biden had gerapporteerd.

De hertelling in Antrim vond 9.759 stemmen voor President Donald Trump, tegenover 5.959 stemmen voor Biden.

Op 3 november verklaarden de provincieambtenaren dat Biden meer dan 3.000 meer stemmen dan Trump had gekregen. Twee dagen later zeiden ze dat Trump met ongeveer 2.500 stemmen meer had gewonnen. Een derde verandering vond op 21 november plaats, waarbij Trump met bijna 4.000 stemmen meer als winnaar werd verklaard.

De ambtenaren gaven de schuld van de afwijkende resultaten aan een menselijke fout.

Antrim County gebruikt Dominion Voting Systems machines en software.

Een onafhankelijke groep die een onderzoek van de machines uitvoerde, heeft verklaard  dat ze hebben ontdekt dat het stemsysteem van Dominion opzettelijk een enorm hoog aantal stemmingsfouten genereert, waardoor de stembiljetten een proces in gang zetten dat bekend staat als handmatige toewijzing van de stemmen.

We concluderen dat het Dominion Voting System opzettelijk en doelbewust is ontworpen met inherente fouten om systematische fraude te creëren en de verkiezingsuitslag te beïnvloeden. Het systeem genereert opzettelijk een enorm hoog aantal stemfouten. De elektronische stembiljetten worden vervolgens overgedragen voor beoordeling.

De opzettelijke fouten leiden tot massale beoordeling van de stembiljetten zonder toezicht, zonder transparantie en zonder controlespoor. Dit leidt tot kiezers- of verkiezingsfraude.

Op basis van onze studie concluderen we dat The Dominion Voting System niet mag worden gebruikt in Michigan. We concluderen verder dat de resultaten van Antrim County niet gecertificeerd hadden moeten worden, aldus het rapport.

Een provincieambtenaar vertelde verslaggevers tijdens de hertelling dat ze “vertrouwen” hadden in de verkiezingsuitslag, en verwees naar wat er gebeurde met de valse rapportage op de verkiezingsnacht als gevolg van “menselijke fouten”.

BLM en Antifa ‘demonstranten’ staken huis met kinderen in brand en blokkeerden vervolgens de brandweer

Fox News stopt kwalijke feiten over George Soros

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here