Kim Jong-un visiting Berlin © driver Photographer / Flickr (CC BY-SA 2.0)

Noord-Koreanen die zich niet aan de strenge Corona-quarantaine in het land houden, worden op brute wijze geëxecuteerd, onthult een hooggeplaatste overloper. De strikte regels van de autoriteiten zijn volledig gericht op de bescherming van de hoogste leider van het land, Kim Jong-un.

Noord-Koreaanse burgers krijgen te horen dat externe vijanden zoals de Verenigde Staten en Zuid-Korea samenzweren om het Coronavirus te verspreiden om dictator Kim Jong Un te schaden, en degenen die de “abnormale” quarantainebevelen van het land niet handhaven, worden “bruut” geëxecuteerd.

Dit meldt de hooggeplaatste overloper Ri Jong Ho tijdens het laatste webinar van de Defense Forum Foundation, “What to do about North Korea”, meldt Christian Post.

Tijdens een militaire parade in oktober, ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van de regerende Koreaanse Arbeiderspartij, zei Kim Jong Un dat hij dankbaar was dat geen van de inwoners van het land door het Coronavirus was getroffen.

“Het feit dat we ons volk hebben beschermd tegen de schadelijke epidemie die de wereld overspoelt, kan worden beschouwd als een natuurlijke plicht en een succes voor onze partij”, verklaarde hij.

Maar mensenrechtenactivisten hebben de aandacht van de wereld gevestigd op het feit dat mensen die geïnfecteerd zijn met Covid-19 in feite in speciale “quarantaine kampen” worden geplaatst waar ze verstoken zijn van voedsel, water en medicijnen, wat leidt tot hongersnood en de dood, schrijft Christian Post.

De overloper Ri Jong Ho was bijna 30 jaar lang een economisch adviseur van de voormalige dictator van Noord-Korea, Kim Jong II.

Maar toen de huidige leider van het land, Kim Jong Un, in 2014 begon met het executeren van honderden ambtenaren en het vasthouden van tienduizenden familieleden in concentratiekampen, besloot Ho eruit te stappen en asiel aan te vragen in de Verenigde Staten, uit angst dat zijn familie het volgende doelwit van het regime zou kunnen worden.

Ri Jong Ho vergelijkt de communistische dictatuur van het land met een “cultus” en beschrijft hoe Kim Jong Un absolute macht uitoefent door ervoor te zorgen dat mensen hem “aanbidden en gehoorzamen”.

Ho bracht een groot deel van zijn werkzame leven door in Noord-Korea om ervoor te zorgen dat het land sancties vermeed. Hij zegt nu dat sterke sancties de meest effectieve manier zijn om het regime onder druk te zetten om zijn nucleaire ontwapening te voltooien en zijn mensenrechtenproblemen op te lossen.

Volgens Open Doors staat Noord-Korea op de eerste plaats op de lijst van landen die christenen vervolgen.

Een rapport van de liefdadigheidsinstelling Korea Future Initiative meldt dat christenen worden gestraft voor “misdaden” zoals religieuze activiteiten, het bezit van religieuze voorwerpen, contact met religieuze mensen, bezoeken aan gebedsplaatsen en voor het vertellen over hun geloofsovertuiging.

Het rapport documenteert verschillende methoden waaraan de slachtoffers van martelingen in de Noord-Koreaanse gevangenkampen zijn onderworpen, waaronder wurging, uithongering en dwangarbeid, gebrek aan slaap en mishandeling.

Schokkend lek: Canada bouwt overal interneringskampen – Wat is er aan de hand?

Vorig artikelVideo van vrouw die weigert om een mondkapje te dragen gaat viraal: “Ik ben er klaar mee!”
Volgend artikelCoronavaccinaties: een goudmijn voor artsen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in