De Duitse arts Björn Kahoun plaatst een dringende oproep op Facebook, gericht aan de patiënten die hij heeft gevaccineerd: “De inenting valt ons zwaar ten deel… SCHEISSE!!!!! Ik kan wel kotsen. Ik heb geen spijt omdat ik met een goed geweten heb ingeënt. Inclusief mezelf!”, schrijft Corona-blog.net.

Gynaecoloog Björn Kahoun uit Stuttgart doet een dringende oproep aan zijn patiënten die hij heeft ingeënt. Op zijn website echter, zoekt men tevergeefs naar deze mededeling. In het bericht schrijft hij over zijn eigen trombose, die hij op tijd ontdekte, en roept hij degenen die gevaccineerd zijn op om profylactisch aspirine te nemen. Hij vermeldt ook de bloedstollingswaarde “D-dimer”.

Zo triest maar waar. Een vriend die ik heb ingeënt is gisteren overleden. (8 weken na de tweede Biontech. 52 jaar, niet-roker, slank. Longenembolie. Exitus.)
Ik raad alle vrienden en kennissen die door mij zijn gevaccineerd dringend aan 100 mg acetylsalicylzuur (vulgo Aspirine) in te nemen als profylaxe tegen trombose. Niet als je een maagzweer of andere bloedende plekken hebt! Raadpleeg je huisarts! Geef dit alsjeblieft door aan iedereen die je kent !!!! Ik had ook een trombose. Godzijdank werd ik op tijd gediagnosticeerd. En als je het je kan veroorloven, ga naar je huisarts en laat je “D-dimers” bepalen. Het wordt niet gedekt door de ziektekostenverzekering, maar kost 50-80 euro. Het beste is om een compleet “stollings labonderzoek” te krijgen. De groene buis. Hiermee kan men het risico op trombose inschatten en tegenmaatregelen nemen. De inenting valt ons zwaar ten deel……SCHEISSE!!!!! Ik kan wel kotsen. Ik heb geen spijt, want ik vaccineerde met het beste geweten. Inclusief mezelf!

  Veel artsen en hun gezinnen verkrijgen valse vaccinpassen
Bericht op Facebook van Björn Kahoun (Bjö Kah)

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatiecijfers uit Israël zijn dramatischVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe video van de Duitse arts was juist, NU hebben we dit uit Frankrijk
Volgend artikelBrief van 133 moedige medici aan regeringsleiders toont aan dat vele regeringen op hol zijn geslagen en de nep epidemie als voorwendsel hebben gebruikt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

29 REACTIES

 1. Er steekt een storm op aan incidenten, problemen, verhalen, bijverschijnselen. Men kan het niet meer tegenhouden.
  Vanmorgen nog weer een bizar verhaal in het AD: zelfs als ze op de IC liggen en worden ze omgedraaid ontkennen ze Corona!!!!!!!
  Ik ontken geen Corona, maar wil deze VACCINATIE niet. Dat is mijn oordeel. Daar wil ik VRIJHEID in hebben. Plaats mij niet bij onzinverhalen of gemanipuleerde berichten om mensen over te halen zich toch te laten vaccineren. Ik ben bezorgd om Corona, zeer zeker.
  Maar voorlopig geen spuit, zeer zeker geen MRNA dan wel Vector vaccin.

 2. Deze arts heeft duidelijk geen onderzoek gedaan vooraleer hij begon te vaccineren. Vraag me af of hij er ook zo over gedacht zou hebben als hij zelf geen trombose had gekregen en zijn patiënten wel, want er zijn maar weinig artsen die de link willen leggen. Geen spijt vind ik echt heel erg, hij is niet in staat om zijn hoofd te buigen voor hetgeen hij gedaan heeft, de onbewuste man, maar goed hij zal moeten goedmaken wat hij zijn patiënten heeft aangedaan, dat zijn de kosmische wetten! En zo komen we tot bewustwording, door leed en smart, het is niet anders!

  • Ja, ik snap het ook niet. Je legt toch een eed af dat je geen schade zal berokkenen? Daar hoort ook een stukje “wat spuit ik iemand eigenlijk in” onderzoek bij, oftewel preventie.

   Ik snap werkelijk niet dat al die artsen zomaar zooi inspuiten zonder er ook maar naar te kijken. Dat neem ik ze allemaal stuk voor stuk kwalijk, zeker aangezien de omstandigheden. Een arts had direct moeten herkennen wat een onzin de regering allemaal vanaf begin af aan heeft gedaan. Mensen lekker dicht op elkaar opsluiten in hun huizen als remedie tegen het krijgen van de griep, terwijl het griepseizoen juist begint omdat het kouder wordt en mensen dus lekker dicht op elkaar binnen gaan zitten met de raampjes dicht.

   Als je dat als arts niet opgevallen is, dan verdien je te sterven aan de prik, want je hebt OPZETTELIJK het leven van andere mensen in gevaar gebracht door simpelweg geen seconde na te denken met de info die je als arts… nou ja, die iedereen die de basisschool af heeft gemaakt zou moeten hebben.

   Geen medelijden voor dokter dood.

  • Ben het met je eens mij lijkt het een laffe vrijbrief die hij schrijft om uit de verantwoordelijkheid te komen van zijn laffe handelen. Ik geloof voor geen meter dat hij bloedklonters heeft gehad, hij begint waarschijnlijk in zijn broek te schijten van de slachtoffers die hij heeft gemaakt met zijn vuile spuiten zetten. En hij zal waarschijnlijk veel woedende klanten en familie ervan tegen hem hebben gekregen. Vind het een laffe daad van hem via deze wegen onder zijn laffe daden uit willen komen ,van mij mag die mee op de brandstapel, we habben das niet gewust die vlieger gaat al sinds 1945 niet meer op….hij moest beter weten de laffe hond.

 3. Dat is de houding die ze aannemen: Dat heb ik niet geweten.
  Afschuiven van verantwoordelijkheid.
  Onbegrijpelijk wat een mentaliteit.

 4. “Ik heb een trombose opgelopen door het vaccin, maar heb geen spijt.” Laat dat even doordringen. We zijn beland in een massapsychose die zijn weerga niet kent.

  • Tja een mof wederom die dr mengele speelde en er geen spijt van heeft, dat hij een klonter heeft gehad geloof ik voor geen meter, bize klanten opbezoek gehad, heel waarschijnlijk, een laffe vlucht uit zijn verantwoording met de insteek we habben das nicht gewust…..tja

 5. In onze huidige tijd merk je meer dan ooit dat het merendeel van de mensen laffe honden zijn.
  Alle artsen hadden moeten weigeren de gifspuit te geven!
  Slechts een handvol artsen nam zijn/haar artseneed serieus en weigerden de gifspuit te hanteren.
  Maar het gros v.d medici injecteert erop los omdat iedere gifspuit hen geld oplevert.
  De illuminatie weet dat je met geld de vele laffe schapen kunt omkopen, dus maken zij er sinds jaren volop gebruik van…

 6. Mijn huisarts was/is (ik weet het niet ga er niet meer naartoe) ook helemaal lyrisch over de vaccins. Zijn letterlijke woorden: “Als er een vaccin is dat ontworpen had moet worden dan is het dit wel. Dit brengt de mensheid veel goeds.” Nou, die malloot hoef ik dus niet meer aan mijn lijf. Ik weet dus niet hoe ie er nu over denkt. Is alweer een half jaartje geleden dat ik ‘m dat vroeg. Ik weet dus niet wat ze die gasten voorgespiegeld hebben maar niet de waarheid.

  • Stuur de man eens een mailtje en vraag of hij nog steeds zo lyrisch is na zoveel slachtoffers.
   Zo een arts zou ik ook niet meer bezoeken.
   Die man is levensgevaarlijk.
   Ik heb het eigenlijk nooit gevraagd aan mijn huisarts, moet ik toch maar eens doen.

 7. Las gisteren een artikel dat de ggd in brabant gaat onderzoeken wie die mensen zijn die zich niet hebben laten vaccineren en waarom niet.
  Mijn vorige vaccin uitnodigingen zijn bij het oud papier beland en wat er nog gaat komen zeker ook.
  Ik hoef geen vaccin,NOG NIET MISSCHIEN.
  Ik ben zelf heel goed in staat om mijn lijf gezond te houden en ik ga dat zeker niet verpesten door die troep in mijn lichaam te laten spuiten.
  Daaaaaag ggd.??????

 8. In 1980 is overgestapt, van het kweken op eende/kippen eieren en foetussen, naar menselijke ge-aborteerde foetussen.(hier in Leiden zitten J&J, en de abortuskliniek naast elkaar) Het dna van die foetussen word er niet goed uitgefilterd, dit veroorzaakt in de puberteit genderproblemen, en ander menselijk dna in je lichaam word aangevallen door je eigen dna….oftewel, de auto-imuunziektes en autisme, is vanaf 1980 de pan uit gerezen!
  Leve de ritalin klanten voor het leven….een middeltje wat de neurotransmitters in je koppie dood maakt, en vandaar dat de N.S. alvast beste reiziger is gaan zeggen….dat moest toen van minister plassterk….de jood en bioloog in gender…..snapt u. ping kassa……aan de bijwerkingen en neurologische problemen die komen gaan door de gifspuiten, hebben ze weer veel klanten erbij.
  Snapt u nu, waarom die jeugd zo moeilijk te hanteren word?

 9. Er zitten naast abortus klinieken ook vegetarische fabrieken. Je kunt bedenken waarom dat vegetarisch stukje vlees toch zo sappig kan zijn.

 10. Jahaa artsen zijn ook niet alwetend en soms nog dommer dan de rest……kan ook een sensatie artikel zijn??Maar meeste huisartsen weten niet echt veel over het vaccin> ook sommige artsen in ziekenhuizen niet als je doorvraagt dan worden ze nerveus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in