Al meer dan 23.000 artsen vaccineren niet meer in hun praktijk. Deze terugtrekking van particuliere en ziektekostenverzekering artsen uit de Corona-vaccinatiecampagne blijkt uit cijfers van de Duitse gezondheidsautoriteit het Robert Koch Instituut (RKI). Ook het aantal vaccingewilligen loopt terug en twee derde van de vaccinatiecentra in de deelstaten zal worden gesloten. Begint de vaccinatiecampagne te wankelen? schrijft Wochenblick.at.

  • 23.300 artsenpraktijken niet meer betrokken bij vaccinaties
  • Vaccin bestellingen nemen ook af
  • Twee derde van de vaccinatiecentra in de deelstaten wordt gesloten

Steeds meer ziektekostenverzekering en privé-artsen trekken zich terug uit de vaccinatiecampagne in Duitsland, meldt de “Welt am Sonntag“. Volgens de cijfers van het RKI hebben in de week van 2 tot 8 augustus slechts 29.300 artsenpraktijken vaccinaties gegeven. Sinds met de vaccinatie is begonnen, zijn in totaal 52.600 praktijken betrokken geweest bij de vaccinatie met de experimentele gentechnologische serums. Dus zijn er nu 23.300 minder artsenpraktijken. Waarom trekken artsen zich terug uit de voor hen zo lucratieve vaccinatiebusiness? Is het de angst voor gevaarlijke bijwerkingen van vaccins bij hun patiënten? Zijn het de doorbraakgevallen die het nut van vaccinaties verder in twijfel trekken?

Vaccinbestellingen dalen aanzienlijk

Parallel met deze ontwikkeling neemt ook het aantal door de praktijken bestelde vaccins aanzienlijk af. De cijfers van de Nationale Vereniging van Wettelijke Ziekenfondsartsen (KBV) laten een daling zien van 1,5 miljoen aangevraagde doses aan het begin van de vaccinatiecampagne in april tot 1,3 miljoen doses op 27 juli. KBV-bestuurder Andreas Gassen probeert ondertussen te sussen. Hij zegt dat het waar is dat de vaccinatiecijfers dalen, maar men moet bedenken dat “gelukkig steeds meer mensen al volledig gevaccineerd zijn”.

Alleen al in de VS 12.000 sterfgevallen geregistreerd als gevolg van de COVID-19 vaccins

Het feit dat Duitsland afziet van 2,6 miljoen doses van het mRNA-vaccin van Moderna toont ook aan dat het niet zo gemakkelijk is om van de vaccinaties af te komen. Deze zouden gepland zijn voor de eerste twee weken van augustus, meldt Der Spiegel. Twee weken eerder had de Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn een dergelijke verstrekking omschreven als “momenteel niet gepland” maar “een mogelijke optie, afhankelijk van de verdere ontwikkelingen”.

11 van 16 vaccinatiecentra worden gesloten

Een impasse in de inentingscampagne is ook merkbaar in de sluiting van inentingscentra in de deelstaten. 11 van de 16 deelstaatministeries zijn van plan hun installaties uiterlijk op 30 september volledig of zo veel mogelijk te sluiten, zo blijkt uit een onderzoek van “Welt am Sonntag”. In Beieren en Sleeswijk-Holstein moeten de vaccinatiecentra met verminderde capaciteit of in “Stand-by-Modus” worden gehouden. Ongeveer twee derde van de vaccinatiecentra zal dus naar verwachting worden gesloten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corruptieschandaal in Brussel: hebben vaccinfabrikanten de Eurocommissaris omgekocht?Volg Frontnieuws op Telegram

5 REACTIES

  1. De problemen zullen nog wel oplopen als de ” gelekte” contracten waar blijken te zijn. Dan zijn degenen die ze afgesloten hebben een ondersoort die als sch.ften nog netjes aangeduid worden.

  2. Oproep ontvangen via de nieuwsbrief van https://viruswaarheid.nl/ – kan de oproep daar niet terugvinden, dus wanneer je je geroepen voelt om het team door aanwezigheid te willen steunen, zal dit op vertrouwen moeten, vrees ik. Sorry daarvoor.

    ‘Lieve mensen,

    Ik wil je graag uitnodigen om morgen, woensdag 18 augustus 2021, bij Facebook te verzamelen in Amsterdam voor de actie voor het vrije woord.
    BigTech werpt zich op als waakhonden voor het overheidsnarratief. Zij claimen, via hun onafhankelijke, doch pharma gefinancierde, factcheckers, een monopolie op de waarheid.
    Zij vormen een direct gevaar voor onze vrijheid van meningsuiting, vrijheid van meningsvorming en de gehele democratie.
    Zwijgen is geen optie.
    Woensdag 18 augustus verzamelen wij met zijn allen voor het hoofdkantoor van Facebook in Amsterdam om een vuist te maken voor het vrije woord.
    De beelden van dit protest worden vastgelegd en gemonteerd in een internationale video die alle bedrijven die zich schuldig maken aan deze censuur en misleiding van het volk, eraan moet herinneren, that we will not be silenced.
    Tot morgen! Groet, Willem Engel Viruswaarheid

    Informatie
    Datum: Woensdag 18-08-‘21
    Tijd: Verzamelen 11:45 uur
    Adres: Jollemanhof 15 PAKHUISAMST
    1019 GW Amsterdam

    Kom je met de auto dan kan je hier parkeren:
    A) Interparking IJ-oever Centrum
    Parkeergarage · Piet Hein Buildings
    Vriesseveem 9

    B) Apcoa Parking – De loodsen
    Parkeergarage · Winkelcentrum Brazilië
    Veembroederhof 208 (eerste 1,5u GRATIS,
    en dan 10 minuten lopen)

    Kom je met OV:
    Neem de trein naar Amsterdam Centraal en
    vanaf hier kan je lopen (15 min) of neem je
    tram 26 richting IJburg en stap je uit op
    KATTENBURGERSTRAAT.

    Links die je kan delen:
    https://www.facebook.com/dorienrose/videos/585476966155040 https://www.instagram.com/tv/CSj8T5Cjyfu/?utm_medium=copy_link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here