Opnieuw uit een moedige arts publiekelijk zijn observaties over de COVID-19 vaccins. “Er is een risico dat ik u op korte termijn beschadig door het COVID-19 vaccin te geven. Of ik u ook op de lange termijn schaad, kan niemand u op dit moment zeggen.” Een blik op een arts die een voorbeeld zou moeten zijn voor vele anderen, schrijft Reitschuster.de.

De lezers van dit blog kennen de feiten al lang. De COVID-19 vaccins zijn allemaal slechts op noodbasis goedgekeurd (of “voorwaardelijk” in de bewoordingen van de regeringen) – de fase III-proeven zijn allemaal nog aan de gang. Tot dusver hebben zich alleen al in Duitsland honderdduizenden bijwerkingen voorgedaan – het PEI heeft het laatste veiligheidsrapport weken geleden gepubliceerd, de datastatus was 30 juli 2021. Sindsdien worden wij over verdere bijwerkingen in het ongewisse gelaten. Ook de gepubliceerde presentatie van de werkzaamheid is schromelijk onjuist en inmiddels zijn de studies stopgezet.

Ondanks immense druk van alle kanten berichtten Frontnieuws eerder over de moedige arts, Dr. Schröder, die de COVID-19 vaccinaties stopzette wegens ernstige vaccinatie bijwerkingen. Eveneens Dr. Robert Kleinstäuber, anesthesist en intensive care arts, die het niet langer met zijn geweten verzoenen om te zwijgen, schortte zijn vaccinatiecampagne op als gevolg van “verontrustende, zelfs beangstigende reacties” van patiënten nadat 600 vaccinaties waren toegediend. Nu spreekt een andere specialist en huisarts, Dr. Weiffenbach uit Stuttgart, zich uit en luistert naar zijn geweten. Hier is de verklaring van zijn website:

Om medische redenen heb ik, na een lange innerlijke strijd, besloten mij voorlopig uit de COVID-19-vaccinatiecampagne terug te trekken.

  Zweden heeft zijn kinderen van de lockdown gered

Het leidende beginsel voor elke medische handeling is “primum nil nocere” – “in de eerste plaats geen schade berokkenen”. Dit betekent: het potentiële voordeel van een medische maatregel moet altijd groter zijn dan het potentiële risico. Het voordeel van een covid-vaccinatie voor de ernstig zieke of oude patiënten die oorspronkelijk als Prioriteit 1 en Prioriteit 2 werden aangemerkt, is naar alle waarschijnlijkheid groter dan het risico van de vaccinaties. Daarom hebben wij deze patiënten vaccinatie aangeboden en zullen wij ook de begonnen vaccinatiecycli voltooien.

Naar mijn mening is voor alle andere patiënten de verhouding tussen voordeel en risico op basis van de huidige gegevens niet meer zo duidelijk. Aan de ene kant is er het risico van ernstige covid 19 ziekte. Statistisch gezien, hebben jongere mensen een laag risico op ernstige covid-19. Het risico neemt toe met de leeftijd en eerdere ziektes. Het doel van de covid-19 vaccinaties is het voorkomen van ernstige ziekteverschijnselen – of zij ook zogenaamde lange Covid-syndromen voorkomen, is nog niet voldoende onderzocht.

Aan de andere kant is er de veiligheid van de beschikbare vaccins. Alle vaccins hebben slechts een voorwaardelijke goedkeuring, omdat de veiligheid en werkzaamheid tot nu toe niet voldoende zijn bewezen. Technologisch gezien zijn alle momenteel toegelaten vaccins baanbrekend, en de veiligheid ervan is door tijdgebrek op korte of lange termijn nog niet bewezen. Consequent geformuleerd handelt het zich daarom bij de huidige vaccinatiecampagne om een gigantische studie waaraan iedereen die zich wil laten vaccineren als proefpersoon deelneemt.

Althans op korte termijn vertonen de nieuwe vaccins een bijwerkingenprofiel dat wij als artsen in andere tijden niet zouden hebben getolereerd. Bijna elke dag sinds de vaccins voor jongeren zijn opengesteld, heb ik patiënten gehad met symptomen die kort na de vaccinatie zijn opgetreden (b.v. koorts, pijn, misselijkheid, huiduitslag, zwelling van lymfeklieren, gevoelloosheid, auto-immuunziekten). Dit heeft ook geleid tot ziekenhuisopnames. Gelukkig heb ik de potentieel dodelijke ziekten (zoals hartspierontsteking en bloedstolsels) die momenteel met de vaccins in verband worden gebracht, tot dusver in mijn praktijk nog niet hoeven te zien.

  Wie zijn de Die-Hard Pro-Maskers die weigeren hun nederlaag toe te geven?

Wij kunnen in dit stadium niet over voldoende gegevens over de veiligheid van de vaccins op lange termijn beschikken, omdat voor deze beoordeling tijd nodig is, die ook niet kan worden vervangen door veel geld of een groot aantal proefpersonen. Er zijn ook leemten in de gegevens over de vruchtbaarheid bij vrouwen en mannen en over de mogelijke gevolgen voor het ongeboren kind. Dit maakt het bijna onmogelijk om voordelen en risico’s te vergelijken. Bij andere vaccinaties (bv. tetanus, mazelen of TBE) kunnen wij dit doen omdat zij al vele jaren worden gebruikt en omdat bekend is dat zij op korte en lange termijn goed worden verdragen. Daarom blijf ik u deze vaccinaties aanraden volgens de STIKO vaccinatie aanbevelingen.

Er is een risico dat ik u met de Covid-19 vaccinatie op korte termijn zal schaden. Niemand kan u op dit moment vertellen of ik u op de lange termijn zal schaden. Evenmin kan iemand u vertellen of u op lange termijn baat zult hebben bij de vaccinatie. Daarom kan ik het niet met mijn geweten verenigen om door te gaan met vaccineren. Sta me daarom toe u “in de eerste plaats geen schade berokkenen”!

Ik zou het op prijs stellen als u uw vertrouwen in mij blijft stellen en dank u!

Uw Dr. J. Weiffenbach (Bron: website Dr. Weiffenbach)

Men kan alleen maar veel respect hebben voor deze man. Het is moeilijk om in deze tijden zo’n impopulaire mening te uiten. Terwijl politici en mainstream media het vaccin willen verkopen als “vrij van bijwerkingen”, is het moeilijk om tegen de enorme druk in de waarheid te spreken.

  Het Franse Geneesmiddelenbureau bevestigt dat trombose een gevolg is van het AstraZeneca-vaccin

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse arts doorbreekt stilzwijgen: ernstige bijwerkingen, kinderen en ouderen in gevaarVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWe verwoesten het leven van onze jongeren met experimentele COVID injecties
Volgend artikelStudie: “Onvolmaakte” vaccins VERSTERKEN virale overdracht en verergeren pandemieën – volledig gevaccineerden zijn allemaal een wandelende variantenfabriek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Dit houd niet zomaar op. Ze zullen doorgaan. Heel bedroevend. Ik hoop echt dat iedereen die hier moedwillig en bekend met de feiten op een dag voor de rechter komen. Maar dat zal nog wel even duren. Want de meeste mensen werken mee ook uit angst gedreven.

  2. Ik heb meer waardering voor artsen die nooit begonnen zijn.
    En daar zijn er hier al zeker 2 waarvan ik een link over geplaatst heb.
    Maar waar verder het niemand het verder over heeft of op reageert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in