Een Ierse arts die net de hele nacht in het ziekenhuis had gewerkt, nam de tijd om een vurig pleidooi te houden om de COVID-19 injecties te stoppen. Zij verklaart dat, behalve de kinderen, voor wie de injecties nog niet zijn toegestaan, bijna iedereen die zij heeft moeten behandelen twee doses COVID-19 injecties heeft gehad, bericht Brian Shilhavy.

Ze zegt dat ze dingen ziet die ze in al haar jaren praktijk nog nooit eerder heeft gezien, zoals bloedstolsels in de arm van een jonge vrouw van in de twintig. Niemand legt een verband tussen deze verwondingen en de vaccins.

Ze stelt dat de ziekenhuizen een tekort aan personeel hebben omdat verpleegkundigen ontslag nemen, omdat ze de injecties niet willen nemen.

“De injecties doden mensen. We moeten dit stoppen!” verklaart ze.

“Ik zou een van deze vaccins nemen, in feite alle 4, elk uur op de dag, in al mijn vier ledematen, als ze onze kinderen gewoon met rust zouden laten.”

Dr. Anne McCloskey is inmiddels naar aanleiding van deze video geschorst als arts:

De hoogste arts van Noord-Ierland zei gisteravond dat hij “persoonlijk geschokt” was door de anti-vaccinvideo van een huisarts uit Derry, die geschorst is om zijn beroep als arts uit te oefenen.

Dr. Anne McCloskey, een voormalig Aontú-raadslid, uitte in een video op social media haar bezorgdheid over het feit dat jonge mensen het vaccin krijgen toegediend.

Chief Medical Officer (CMO) Sir Michael McBride heeft ook gewaarschuwd voor de “grote onrust” die is veroorzaakt door opmerkingen van Dr. McCloskey op social media, nadat zij had gesuggereerd dat jongeren ernstig ziek worden van vaccinaties en ten onrechte had beweerd dat “niet-goedgekeurde” vaccins een “experimentele genetische therapie” waren.

Na klachten van huisartsencollega’s over de post, heeft de Health and Social Care Board (HSCB) gisteren besloten Dr. McCloskey te schorsen als “voorzorgsmaatregel” terwijl een onderzoek wordt voortgezet naar “klachten en zorgen tegen deze arts”.

De veteraan-huisarts ging in 2019 met pensioen na meer dan 30 jaar in het Shantallow-gebied van de stad te hebben gewerkt, maar keerde afgelopen april terug naar de gezondheidsdienst in reactie op de oproep voor een pandemische beroepsbevolking.

Dr. McCloskey is al meer dan een jaar werkzaam in een huisartsenpost in Derry. (Bron.)

Dit is wat er gebeurt als je de agenda van de Globalisten blootlegt. Nu is het tijd voor de rest van ons om haar voorbeeld te volgen, koste wat het kost!

Dit is van het  Bitchute-kanaal, en het staat ook op het Rumble-kanaal.

Kijk ook:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Biochemist – “Als je de dodelijke injectie hebt genomen…”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelUit officiële gegevens blijkt dat 67% van de Covid-19-doden sinds februari 2021 mensen waren die waren gevaccineerd
Volgend artikelDuitse kinderarts vaccineert niet, omdat de bijwerkingen aanzienlijk zijn bij kinderen – ze gaat ook in op de discriminatie van ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Klokkenluiders. Onheilsprofeten. Ze zijn altijd en eeuwig gedoemd de mond gesnoerd te krijgen. Dit is altijd al zo geweest en zal altijd wel zo blijven.

  Waarom? Geen idee!

  Ik denk aan twee dingen: belangen en ego. En soms is het ego het enige belang.

  Het is verschrikkelijk. Uit oogpunt van hun eigen hachjes laten ze willens en wetens andere mensen creperen.

  Hebben ze de beweringen zelf onderzocht? Hebben ze de waarschuwingen ter harte genomen en geconstateerd dat het wel mee valt? Ik weet zeker dat ze haar de mond snoeren alleen maar “om niet zelf in de problemen te komen”.

 2. Uiteindelijk zullen we toch de straat op moeten met de riek en stokken en stenen. Er zit niets anders op dan met hard en grof geweld onze vrijheid terug te pakken. ????‍♂️

  • Daar heb je gelijk in, wij zijn het volk, wat hebben wij dat zij niet hebben, wij hebben de massa, wij zijn de massa, jong en oud , klein en groot, ongeacht welke religie, etc… we ook mogen hebben, we zijn allemaal mensen, die willen, kunnen, strijden voor ons recht als mens op deze wereld, onze vrijheid, liberté, freedom, libertad, freiheit, en verder en verder.
   Als ik onlangs zag wat men in Australië deed, een kind uit de armen van de vader trekken om haar verplicht te vaccineren, is de ergste vorm van kindermishandeling, kindermishandeling mag je voor mij bestraffen met de dood, ook als dit door de politie gebeurd. Niemand op de wereld ook de overheid niet heeft het recht om dit te doen.

   • Mooie geschreven woorden, wij zijn het volk.
    Je vergeet alleen dat je hier in Nederland woont.
    Een volk wat bestaat uit ieder voor zich en god voor ons alle.
    Ik heb hier, zolang als ik al leef, nog nooit iets zien gebeuren.
    Wel veel mooie uitgeschreven teksten dat het daar nu toch echt tijd voor is.

    Ik zie het gewoon niet gebeuren hier.

    • Begrijp je, er is een spreekwoord, “als de nood het hoogst is”, als er bv echt jacht op mensen gemaakt word, dan ga je bij mensen een overleving instinct los maken, dan ben je, zijn we tot veel meer in staat dan je zou denken.

 3. Als ze hier denken of hopen iets te bereiken, beperken we ons hier tot demonstraties en petities.
  Geen van alle heeft ooit enig effect op geleverd en zal het ook nooit doen.
  Alhoewel er ergens een wet schijnt te bestaat dat demonstreren een recht is, vragen wij hier eerst een vergunning aan. Anders mag er helemaal niks.
  Zonder vergunning is allen vergeven voor sommige bevolking groepen hier, hangt er van of de mening gedeeld wordt.
  En als we dan een vergunning krijgen, krijgen we ook nog eens een plek toegewezen waar we aanwezig mogen zijn voor een bepaalde tijd of welke route we aan ons aan hebben te houden.
  Wijken we hier van af, dan wordt de ME los gelaten om er op los te slaan met alles wat ze ter beschikking hebben.

  Klinkt allemaal nogal behoorlijk negatief, dat begrijp ik, maar dat is wel de realiteit waar we mee te maken hebben. Het is niet anders.
  Hoewel ik graag anders gezien had.
  Waarna we de volgende dag er weer allemaal verbouwereerd op mogen reageren op internet of in de media.

  • Dit weekend zouden in Australië de vrachtwagen chauffeurs alle toegangswegen gaan blokkeren, ze hebben de bevolking aangeraden reeds te zorgen voor voldoende levensmiddelen, mijn gevoel zegt dat dit niet meer dan een protest zal worden.

   • correctie, ik bedoel, het zal meer dan een protest worden, veel harder, mensen pikken het niet meer, volgens mij hebben ze daar nog meer in petto, de bevolking dan.

 4. ” Chief Medical Officer (CMO) Sir Michael McBride heeft ook gewaarschuwd voor de “grote onrust” die is veroorzaakt door opmerkingen van Dr. McCloskey op social media.”

  Weer zo’ n stompzinnige idioot die uitsluitend aan zijn hypotheek denkt, terwijl hijzelf en zijn gezin worden uitgemoord door de gifspuiten.
  Als je niet tot de elite hoort zul je de gifspuit moeten nemen, hoe braaf je ook blaft voor de elite.

  • Elite, blaffende honden bijten niet, ik ben geen blaffende hond, ik bijt meteen. Het is als een boemerang, die komt steeds terug, zoals ik hier ook lees, er zijn teveel mensen die enkel aan zichzelf denken, dat doet iedereen wel in 1ste instantie, het feit is dat je samen aan je eigen gaat denken, dus als we allemaal ondernemend zijn, denken en doen we allemaal iets voor onszelf en allemaal iets voor een ander, je zou het collectief egoïsme kunnen noemen, daar gaan mensen nog wel achter komen, omdat als je samen opkomt voor je rechten je zal zien dat het ene het andere aanvult, sterker, krachtiger, vast beradener maakt, één front.

   • Hij heeft waarschijnlijk een diplomatenpaspoort en dan ben je gevrijwaard. Die gasten mogen alles. Rutte liet zich ook niet testen en kwam net zo goed in het buitenland voor zijn meetings met zijn mede aanslagplegers.

 5. Ja, daar beroepen die klootzakken zich dan op, nou zou ik zeggen, er bestaan ook diplomaten aktentassen, daar krijg ik ze wel in geduwd, moet een makkie zijn, moet jij eens kijken hoe ik dat oplos……

 6. Zolang mensen niet zelf nadenken over
  hun eigen lijf en bij elk probleempje naar de huisarts(kwakzalver)rennen om daar een schadelijk pilletje te halen zal de medicijnen maffia blijven bestaan.
  Het gaat alleen maar om geld.
  Net zoals de bangmakerij voor cholesterol wat miljarden heeft opgeleverd hebben ze nu vaccins ontwikkeld met als enig doel……GELD.
  Mensen laten zichzelf bang maken en die gore smerige eikels van big pharma lachen zich kapot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in