Nieuw onderzoek toont aan dat “volledig gevaccineerde” mensen een zes keer hoger sterftecijfer hebben dan de ongevaccineerden. En in een verbluffend rapport uit het Verenigd Koninkrijk wordt vastgesteld dat 62% van degenen die aan covid sterven, gevaccineerden zijn, bericht naturalnews.com.

De COVID-19 vaccins, zo blijkt, werken niet echt.

Alleen mensen met natuurlijke immuniteit hebben echte, langdurige bescherming tegen covid-mutaties. Degenen die zo onverstandig waren om vaccinaties te nemen moeten zich nu onderwerpen aan eindeloze “booster shots” die duidelijk steeds giftiger zullen worden naarmate de globalisten hun anti-menselijke depopulatie schema’s opvoeren.

We hebben nu een verbluffend omslagpunt bereikt in de wereldwijde push voor massavaccinaties die mensen injecteren met spike-eiwit biowapens. Nieuw onderzoek toont aan dat “volledig gevaccineerde” mensen een zes keer hoger sterftecijfer hebben dan ongevaccineerden. En in een verbluffend rapport uit het Verenigd Koninkrijk staat dat 62% van de mensen die sterven aan covid, gevaccineerd zijn.

Meer specifiek biedt het geen niet-specifieke immuniteit tegen zelfs maar kleine variaties in de morfologie van het coronavirus. Terwijl de natuurlijke immuniteit meer “algemene” antilichamen produceert die tegen allerlei varianten werken, biedt het covidvaccin – dat bestaat uit spike-eiwitten biowapens die bij menselijke proefkonijnen worden geïnjecteerd als onderdeel van een wereldwijd medisch experiment – weinig of geen immuniteit tegen virusvarianten (zelfs in de veronderstelling dat het werkt tegen de oorspronkelijke stam, wat nogal een sprong is).

De implicaties hiervan zijn ingrijpend. Het betekent dat mensen die de weg van het vaccin hebben gekozen in plaats van de weg van de natuurlijke immuniteit, voor altijd afhankelijk zullen zijn van “booster”-injecties om te proberen elke nieuwe variant aan te pakken wanneer mutaties in het wild verschijnen. Dit betekent herhaalde injecties met meer biowapens, en het betekent dat de COVID-19 vaccins die oorspronkelijk werden aangeprezen als een weg naar “vrijheid” en immuniteit, dat niet zijn. Het is meer een verslaving aan de naald, omdat je eindeloze injecties nodig hebt om bij te blijven, aangezien virussen in het wild voortdurend muteren.

  Brief aan een Covidiaan: Een tijdreis-experiment

Terwijl een natuurlijk immuun persoon echte vrijheid heeft bereikt met een volledig functionerend immuunsysteem, heeft een vaccin-afhankelijk persoon geen algemene bescherming en moet hij in voortdurende angst leven dat een nieuwe mutatie plotseling zijn bestaande, beperkte antilichamen volledig overbodig zal maken.

Toch worden vaccinpaspoorten gegeven aan de gevaccineerden – de meest kwetsbaren – en niet aan degenen die een veel krachtiger natuurlijke immuniteit hebben bereikt. Dit is slechts één van de vele manieren waarop de hele reactie op de pandemie in feite is ontworpen om de infecties te blijven verspreiden, zodat lockdowns, mondkapjesmandaten en vaccinmandaten vrolijk kunnen worden gerechtvaardigd door machtsbeluste bureaucraten en medische tirannen (zoals Fauci).

Delta-variant COVID-19 vaccin falen wordt nu gebruikt om terugkeer naar lockdowns, mondkapjes en sociale distantie te eisen

Zoals ik maanden geleden al publiekelijk voorspelde, worden deze nieuwe “varianten” door gezondheidstirannen gretig aangegrepen om een terugkeer te ontketenen naar autoritaire opsluitingen, mondkapjesmandaten en andere vrijheidsbeperkende eisen. Het falen van hun eigen vaccin creëert precies de voorwaarden die hen de macht geven om nog meer menselijke vrijheden af te nemen. En om het nog erger te maken, eisen ze dat je instemt met elk nieuw vaccin dat ze verzinnen, altijd met dezelfde berekende leugen: “Als je gewoon DIT vaccin neemt, dan ben je veilig en vrij!”

Maar het is altijd een leugen. De vaccins werken niet echt zoals beloofd, en je bent nooit vrij totdat je je mannetje staat en nee zegt tegen de medische tirannen.

Belangrijk is dat, gezien het feit dat virussen voortdurend muteren, er geen toekomst is waarin medische tirannen vrijwillig verklaren dat de pandemie “voorbij” is en stoppen met het eisen van lockdowns, mondkapjes en vaccininjecties.

  De gegevens liegen niet: mRNA-vaccins en correlatie met het sterftecijfer door alle oorzaken (Video Nederlands transcript)

Ze hebben de ultieme machtsfraude gevonden, en ze zullen die blijven doordrukken zolang ze kunnen. En voor degenen die bereid zijn gehoorzame schapen te zijn – voornamelijk Democraten en Linksen, natuurlijk – betekent dit een nooit eindigende slavernij onder het Pandemic Virus Industrial Complex.

Herinner je je de belofte van 2020? “Geef ons twee weken om de curve af te vlakken.” Binnenkort zal het twee jaar zijn en tellende. Er is geen scenario waar deze covidtirannen hun ijzeren greep op de mensheid loslaten. Er is geen punt waarop ze zeggen, “Je bent genoeg gevaccineerd.” Er is geen enkele omstandigheid waaronder zij hun machtsgreep zullen opgeven en erop zullen vertrouwen dat mensen hun eigen beslissingen nemen.

Als bewijs hiervan heeft LA County zojuist een nieuwe verklaring uitgegeven, waarin wordt geëist dat iedereen binnenshuis mondkapjes draagt – zelfs als je gevaccineerd bent – vanwege de Delta-variant. Is dit niet een flagrante erkenning dat de belofte van vaccins een complete fraude was? Dus elke keer als er een nieuwe variant opduikt, moet iedereen zich weer overgeven aan de tirannen van de volksgezondheid?

Je zal nooit vrij zijn tot je stopt je als een slaaf te gedragen. Maar voor veel mensen, na het nemen van het vaccin en meerdere booster shots, mogen ze blij zijn dat ze nog leven. Massale vaccinsterfgevallen staan voor de deur, en ongeveer de helft van het land loopt het risico gedood te worden door de vaccins die ze hebben genomen, zich niet bewust van het feit dat de vaccins vanaf het allereerste begin zijn ontworpen als biowapens voor ontvolking.

  De volgende dode: Duitse verpleegster overlijdt na Astrazeneca-vaccinatie met hersentrombose

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig hoofdeconoom bij de Wereldbank waarschuwt: het spike-eiwit is de moordenaar – pas op voor mRNA-‘vaccins’Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVertrouwelijke documenten onthullen dat Moderna mRNA Coronavirus vaccin naar Universitaire Onderzoekers stuurde weken voor het uitbreken van Covid-19
Volgend artikelVan vaccinvoorstander naar vaccintwijfelaar – Mario ligt na zijn BioNTech-vaccinatie op de intensive care 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Je mannetje staan nadat je de eerste gif prik al gehad heb is geen optie meer om vrij te worden.
  Je moet maar afwachten welke kant het op gaat en of je wel of niet ergens mee besmet raakt.
  Eenmaal dat gif er in geeft je nooit meer enige vrijheid.

 2. Ontvolking , eb vele vrienden ,collega,s ervoor gewaarschuwd al jaren …niemand geloofde dat ..nu is het werkelijkheid 2021 de slinksheid van Rutte ,,,we doen het samen ..ik een val op zetten en jullie rennen in de fuik …de media helpt jullie verdrr om elke dag te liegen in deze medische experiment alias neusverkoudheid vd farmeuten patenten vd overheid

 3. Stel he, laten we even meegaan in de virusonzin, stel, je spuit iets in bij mensen zodat ze een bepaald stofje gaan aanmaken. Dat stofje is in dit geval een stukje virus (ik weet het, spike eiwit blabla). En er is een test die kan testen of dat stofje in je lichaan aanwezig is (ook hier, test klopt niet, vals positieven etc, maar stel). Diezelfde test wordt ook gebruikt om te testen of er een virus in je zit. Als een “gevaccineerd” persoon positief test, dan doet dat “vaccin” toch precies wat het moet doen? Het maakt dat eiwit aan, precies zoals de bedoeling is. Een positieve test is toch juist wat je zou willen bij “gevaccineerde” mensen?? Word ik nou gek of snappen die pseudowetenschappers en fake artsen het niet? De (mensen-)wereld is achterlijk.

  • Dat zou kloppen als ze geen flauw idee hebben of ze wel het juiste spul in die spuit hebben zitten.
   Dus als ze op goed geluk zomaar een spuit uit de koeling halen waar niks op stond.
   Je mag er van uit gaan dat ze heel goed weten wat er in die spuit zit, dan hoef je dat ook niet te controleren.

  • Voor zover ik weet, maar ik ben geen deskundige hierin kijkt de PCR test naar een heel klein stukje genetische code van het in de computer gefantaseerde virus Dat hele kleine stukje code is niet de code voor het spike eiwit. Echter, de mRNA is niet 100% zuiver, Pfizer gaat er prat op dat ”maar liefst” 72% van de in de fabriek geproduceerde mRNA code zuiver is. Die overige 28% is dus RNA ”soep”, rommel, dat kan dus ook lijken op dat stukje code waar de PCR test naar zoekt.

 4. Er zijn 77miljoen mensen geprikt in de UK. We hebben geen 40 miljoen doden daar (ongeveer 130.000 sinds de uitbraak) Dat was namelijk wel een beetje opgevallen als die doden door het vaccin kwamen. :-). Vlak voor de vaccinaties zaten ze gemiddeld op 1200 doden per dag en nu op 6. Mutaties ontstaan doordat het virus vrij rondwaart zoals in India waar nog maar 4 procent van de bevolking is ingeënt.

  • En als er een variant opduikt is het terug van een booster shot of sterven? De enige goede immunisatie is diegene die de natuur heeft voorzien. Bij elk boostershot gaat de gevaccineerde hun immuunsysteem gecompromitteerd worden tot het ineenstuikt. En dan is het fini. Die miljoenen doden kwamen trouwens van superoplichter Neil Ferguson toch? Die nikser heeft zich héél zijn zielig leven al in alles vergist, opzettelijk of niet?
   Verder is er nog nooit bij autopsie enig virus gevonden die het verband Covid-19 en de dood aantoont. De zgn Koch postulaten zijn nooit aangetoond en de PCR-test bewijst niets.

 5. Maar als een virus nog nooit is aangetoond dat het bestaat, hoe kunnen we dan beweren dat het besmettelijk is en/of het kan muteren? Of is dit een fictieve ziekte, die enkel op papier bestaat, doordat de medische wetenschap het gewoon aangenomen hebben dat het bestaat. Waar in hun fantasie het meest angstaanjagende dodelijke en zeer besmettelijke en muterende virus is, die we maar kunnen voorstellen. De experimentele genetische injecties die we valselijk vaccins noemen, tasten eigenlijk het lichaamseigen immuunsysteem aan en tasten jou hersenen aan. Zodat de gevaccineerde niet alleen veel meer vatbaarder wordt voor allerlei ziekteverwekkers, maar ook geestelijk zwaar gehandicapt door raakt. Zodat ze alles wijs gemaakt kunnen worden, want zij kunnen dan niet meer zelf nadenken over hoe en wat en zijn dan afhankelijk geworden van de medische wetenschap. Daarom volgen zij strikt de richtlijnen op van de regeringen. Voor de regeringen geeft dus weer een vrijbrief om allerlei zelfverzonnen mensonterende maatregelen in te voeren, om hun eigen incompetentie te verdoezelen. De ongevaccineerde krijgen de schuldvraag in de schoenen geschoven, omdat die mogelijk met de waarheid naar buiten kunnen komen en dat moet met alle middelen bestreden worden volgens de overheden.

 6. Corona is niet zo dodelijk en inmiddels goed te behandelen mits de ziekenhuizen niet overlopen en er genoeg zuurstof is.
  Ebola is veel dodelijker bijvoorbeeld. 60% van de besmettingen gaan dood. Gelukkig gaat deze niet via de lucht maar via lichaamsvocht. Makkelijker onder controle te houden dus

  • Ik heb 5 dagen op bed gelegen met redelijk hoge koorts, daarna nog 5 dagen op de bank met steeds minder koorts. Daarna ging het wel weer.

   Geen dokter, geen serieuze medicijnen en geen onzin testen waren er nodig. Heel vergelijkbaar met een niet al te erge griep dus.

   Termen als ‘killervirus’ zijn echt ONZIN. Dit is slechts vervelend, meer niet!

 7. Helaas zijn er wel mensen die er erger aan toe waren en die maanden last hebben. Longcovid en de kinderen weten we nog te weinig van. Alles is onder controle te houden zolang we nog zuurstof en zorgpersoneel hebben die kan bijspringen als de klachten wat heviger zijn dan alleen koorts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in