© dronepicr (CC BY 2.0)

Er worden steeds meer ernstige vragen gesteld over de feitelijke basis voor de afkondiging van een pandemie en het groeiende aantal beperkingsmaatregelen die door regeringen en bedrijven worden genomen. Wanneer is een COVID-19 “geval” werkelijk een geval? Bovendien, weerspiegelen de aantallen gevallen en doden die de laatste 12 maanden door de regeringen van het VK, de EU, de VS, en talrijke regeringen over de hele wereld werden aangekondigd, wel de werkelijke COVID-gevallen en COVID-doden?

In feite heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zelf toegegeven dat de hele basis voor het verzamelen van “ziektegevallen” sinds het begin van deze “globale pandemie” in feite van nul en generlei waarde is. In haar eind januari gepubliceerde richtlijn stelt de organisatie dat medische beroepsbeoefenaren geen PCR-tests met hoge Cycle Threshold (CT) niveaus mogen gebruiken, vanwege de grote kans op het genereren van valse positieven bij mensen, en ook dat de PCR-test niet mag worden gebruikt als de enige maatstaf voor het stellen van een diagnose en dat deze vergezeld moet gaan van een professionele klinische diagnose. Met andere woorden: de PCR-test kan met recht niet worden gebruikt als medisch diagnostisch instrument, en toch is hij de afgelopen 12 maanden op grote schaal als zodanig gebruikt. Deze bekentenis zou ernstige implicaties moeten hebben voor elke ambtenaar, politicus en redacteur in de media op het gebied van de volksgezondheid, maar de stilte is oorverdovend – omdat de meesten dit feit eenvoudigweg negeren, bericht 21stcenturywire.

De volgende richtlijn werd op 20 januari 2021 uitgevaardigd door de WHO:

Beschrijving van het probleem: De WHO verzoekt gebruikers de gebruiksaanwijzing (IFU) te volgen bij het interpreteren van resultaten voor specimens die met behulp van PCR-methodologie zijn getest.

Gebruikers van IVD’s moeten de gebruiksaanwijzing zorgvuldig lezen en volgen om te bepalen of handmatige aanpassing van de PCR-positiviteitsdrempel wordt aanbevolen door de fabrikant.

In de WHO-richtsnoeren voor diagnostisch testen op SARS-CoV-2 staat dat zwakke positieve resultaten zorgvuldig geïnterpreteerd moeten worden (1). De cyclusdrempel (Ct) die nodig is om virus op te sporen, is omgekeerd evenredig met de virale belasting van de patiënt. Wanneer de testresultaten niet overeenstemmen met de klinische presentatie, moet een nieuw monster worden genomen en opnieuw worden getest met dezelfde of een andere NAT-technologie.

De WHO herinnert IVD-gebruikers eraan dat de prevalentie van ziekten de voorspellende waarde van testresultaten verandert; naarmate de prevalentie van ziekten afneemt, neemt de kans op een fout-positieve uitslag toe (2). Dit betekent dat de waarschijnlijkheid dat een persoon met een positief resultaat (gedetecteerd SARS-CoV-2) werkelijk met SARS-CoV-2 geïnfecteerd is, afneemt naarmate de prevalentie daalt, ongeacht de beweerde specificiteit.

De meeste PCR-tests zijn bedoeld als hulpmiddel bij de diagnose; daarom moeten de zorgverleners elk resultaat bekijken in combinatie met het tijdstip van de bemonstering, het soort monster, de specifieke kenmerken van de test, klinische waarnemingen, de geschiedenis van de patiënt, de bevestigde status van eventuele contacten en epidemiologische informatie.

Bovendien werden vanaf het begin van de “pandemie” eigendunkelijk en brede richtsnoeren voor symptoomdiagnose voor COVID aangemoedigd, en het is niet verrassend dat dit overeenkwam met een volledig verdwijnen van de seizoensgriep.

  Statistieken: Covid-sterfgevallen stijgen daar waar het meest gevaccineerd wordt

Voormalig staatswetgever van Minnesota, Dr Scott Jensen MD, legt uit waarom dit absoluut cruciaal is en hoe we allemaal in de afgelopen 12 maanden bespeeld zijn. Kijk:

Bewering: PCR teststaafjes kunnen “stervormige microdevices” bevatten die stiekem de “vaccin weifelaars” vaccineren

Vorig artikelWHO-insider ontmaskert GAVI, Bill Gates voor het in stand houden van een Coronavirus  pandemie
Volgend artikelVS-Gezondheidsautoriteit: mondkapje beschermt niet tegen Coronavirus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. De mensheid is niet slecht.
  Slechte mensen grijpen altijd de macht en misbruiken die vervolgens voor eigen gewin en machtswellust.
  En dan heb je er nog een stel bij met heel veel geld en macht die er eng gedachtegoed op na houden.

  • De mensheid is slecht. Waarom? Omdat de mensheid zelf de situatie heeft gecreëerd dat slechte mensen de macht konden grijpen. En namens de kinderen, bedankt.

 2. Klopt Thom. De mensheid is niet slecht we zijn zo gemaakt! Er is 1% van de wereldbevolking die zo schat hemelrijk zijn dat ze alles, maar dan ook alles over ons te zeggen hebben. Duivelsgebroed is het. Alles is ons voorgelogen zelfs tot aan de leerstof toe. Medicijnen zijn vergif maar net niet erg genoeg om er gelijk aan dood te gaan. Ze willen moderne slaven van ons maken zonder emotie!! Heel dit Covid / Corona gedoe is een Hoax! Mensen moeten weer leren om zelf te denken en niet de gecontroleerde media te volgen. Word in godsnaam wakker mensen!!

  • Een ander heeft het gedaan hoor, wij o zo goede mensen kunnen er echt niets aan doen. Slachtofferrol, niets meer. (Niet persoonlijk bedoeld hoor Barbara!)

 3. Kuch …

  Pollen in de lucht veroorzaakt meer Covid.

  Moet zijn: covid bestaat niet – nooit aangetoond / geïsoleerd / gepubliceerd – hooikoorts daarentegen bestaat wel … Al begin verleden jaar zijn er artikelen verschenen dat de klachten zeer overeenkomen.

  https://www.lumc.nl/over-het-lumc/nieuws/2021/maart/Meer-pollen-in-de-lucht-gerelateerd-aan-meer-coronabesmettingen/

  Nou ja, heeft men misschien hiermee een argument om het groen zover als mogelijk bij de mensjes vandaan te houden – en die ‘S.M.A.R.T.’ City te gaan opbouwen – want oh jee cojona! (5G/6G)

  Hoe kweek je een wereldbevolking die – voor een poosje – alleen nog gedijt op beton vanwege de dodelijke mate aan smetvrees.

  BLCKBX had onlangs een interview omtrent het inmiddels opgeworpen thema ‘sporten met een zuurstofblokker’. De clown welke hier voorstander van is en er een hoop lawaai omheen maakt en daarmee in de propagandamachine wordt gehesen, is zo iemand: smetvrees i.c.m. een tamelijk laag IQ/EQ.

  Dat soort mensjes gaan never nooit niet wakker worden en zijn in principe een gevaar voor de samenleving en mensheid. Helaas leven we in een wereld van Babylonische spraakverwarringen en is het New Speak geïntroduceerd waarin vele zaken verdraaid worden en leugens tot waarheden worden verklaard en velen die het niet zien, slepen hen die het wel zien mee in een misère die z’n weerga niet zal kennen. Daaronder zullen er zijn die zich verkneukelen om alle leed, gevoed door een scala aan ‘legale’ argumenten.

  Mens onterend … wordt twee kanten op gehanteerd …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in