De familie van een Italiaanse vrouw die overleed na het krijgen van het AstraZeneca-vaccin vertelde Sky News dat ze juridische stappen ondernemen om vast te stellen of de injectie de schuldige was.

De zaak komt nadat de 55-jarige Augusta Turiaco, uit Messina, Sicilië, op 11 maart een Covid-19 injectie had gekregen, waarna haar toestand in de dagen na de vaccinatie snel verslechterde.

De muzieklerares stond te popelen om een injectie te krijgen en uitte zelfs haar vreugde over de dosis in een Facebook-post door te schrijven “fatto”, het Italiaanse woord voor “klaar”.

Hoewel zij zich daarna onwel voelde, ging zij weer aan het werk en stuurde twee dagen later een bericht om haar ongeruste vrienden gerust te stellen: “Andra tutto bene” – “alles komt goed”.

Helaas mocht het niet zo zijn.

Augusta kreeg hoge koorts en zware hoofdpijn voordat ze bloedonderzoeken en uiteindelijk scans onderging die bloedstolsels aan het licht brachten.

Zij raakte op 28 maart in coma en overleed op 30 maart, 19 dagen nadat zij de injectie van AstraZeneca had gekregen.

Haar broer Nunzio Turiaco vertelde aan Sky News: “Voor ons was het als een donderslag bij heldere hemel dat zo’n ziektebeeld zich voordeed. Mijn zus was kerngezond, ze slikte geen medicijnen omdat ze geen ziektes had zoals hoge bloeddruk of diabetes”.

Uit medische dossiers die door Sky News werden ingezien, bleek dat zich bloedstolsels hadden gevormd in het lichaam van mevrouw Turiaco, waaronder in haar hersenen.

Haar bloedplaatjes waren gedaald tot een zeer laag niveau. Dit zijn aandoeningen die zijn aangetroffen bij andere mensen die zijn overleden nadat zij het vaccin van Oxford-AstraZeneca hadden gekregen.

  De lelijke waarheid over de Covid-19 lockdowns - "We zijn tegen een afgrond geduwd, zullen we er vanaf geduwd worden of zullen we terugduwen?"

De rechtszaak die door de familie is aangespannen, is slechts een van de vele zaken die in heel Europa tegen AstraZeneca worden aangespannen.

De advocaat van de familie, Daniela Agnello, vertelde Sky News:

“De uitstekende gezondheidstoestand van mevrouw Turiaco, de afwezigheid van vroegere pathologieën, de zeer korte tijdspanne tussen de toediening van het vaccin, het optreden van de eerste ziekteverschijnselen en het zeer ernstige klinische beeld en vervolgens de dood. Wij zijn van mening dat dit allemaal nauwkeurige, ernstige en samenhangende aanwijzingen zijn om een gerechtelijk onderzoek te eisen en de oorzakelijke verantwoordelijkheden vast te stellen die direct of indirect tot de dood hebben geleid”.

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft nu zijn aanbeveling gewijzigd en ongewone bloedstolsels erkend als een zeer zeldzame bijwerking van het vaccin.

Immunoloog professor Michel Goldman, voorzitter van het Instituut voor Gezondheidsinnovatie in Brussel, zei dat wetenschappelijk onderzoek moet worden gedaan om te bepalen wie het meeste risico loopt en waarom. Maar hij benadrukte dat er bij alle vaccins een evenwicht is tussen risico en voordeel en dat de gevallen van bloedstolsels na het AstraZeneca-vaccin hoogst ongebruikelijk zijn.

“Dit risico was volkomen onvoorzien en er is een precedent in de geschiedenis van vaccins.  Sommige zeer zeldzame gebeurtenissen kunnen niet worden voorspeld met dierproeven, zelfs niet als duizenden mensen aan klinische proeven deelnemen. Soms moet je het medicijn aan miljoenen mensen geven voordat een heel klein aantal gevallen optreedt”, zei hij.

Het vaccin van Oxford-AstraZeneca wordt nog steeds in een groot deel van Europa uitgerold, maar de publiciteit over bloedstolsels heeft het vertrouwen in het vaccin aangetast. Denemarken was het eerste land dat aankondigde het gebruik van het vaccin volledig te zullen stopzetten en heeft reeds aangekondigd zijn vaccins te zullen weggeven aan landen in nood. Andere landen hebben het gebruik van het vaccin opgeschort terwijl studies worden verricht, en sommige landen beperken het gebruik ervan nu tot bepaalde leeftijdsgroepen.

  Bedrijven in New South Wales zullen aansprakelijk worden gesteld voor vaccinverwondingen

Turiaco’s familie houdt vol dat zij het Europese vaccinatieprogramma steunen, maar zij zeggen dat zij willen weten wat er met haar is gebeurd om ervoor te zorgen dat niet nog iemand sterft na een behandeling die zogenaamd bedoeld is om te beschermen.

Haar broer Nunzio zei dat het belangrijk is om degenen die zijn overleden te herdenken.

“Het zijn mensen, die moeders zijn, iemands dochters en iemands zusters”, zei hij.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Agressieve stemming” onder de Zweden wanneer ze gedwongen worden het doodsvaccin AstraZeneca te nemen

Vorig artikelHorror: Pfizer vaccin ingezoomd met microscoop – levende organismen?
Volgend artikelPCR-teststaafje deeltjes kunnen als asbest in het lichaam werken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Zo zie je maar hoe sterk mensen in je geloven als je ze bang hebt gemaakt met allerlei doodsoorzaken die leiden naar corona aandoeningen….. Ook het invoeren van een corona pas lijkt verdacht op promoten van het inentingsprogramma dat geen stagnatie mag vormen in de strategie van de EU WHO en EMA die de macht op de macht gaat overnemen In het verder verloop van de mens op het aardse bestaan dat langzaam haar hoogtepunt heeft bereikt worden nu mensen aangezet om vroeger te sterven vanwege de overbevolking van de wereld omdat er geen plaats en vooral voedsel meer genoeg is om 10 miljard mensen te herbergen en dus op de aarde zijn met het meemaken van de ondergang!!!!!! (zie het boek:::::: De wereldgeschiedenis in een notendop van V.M.Hillyer) daarin staat de opkomst van de mens en de ondergang van de mens!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in