WHO-insider ontmaskert GAVI, Bill Gates voor het in stand houden van een Coronavirus  pandemie

6

Dr. Astrid Stückelberger heeft tijdens een recent interview een bom laten vallen die het deksel volledig heeft opengegooid over miljardair Bill Gates, de corrupte Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en andere snode elementen die hebben samengespannen om de Covid-19 plandemie op de wereld te laten losbarsten.

Als wetenschapster, schrijfster en WHO-insider geloofde Dr. Stückelberger vroeger in het werk van de Verenigde Naties, tot ze enkele ernstige rode vlaggen begon te zien in de manier waarop ze te werk gaan. Net als de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), functioneert de WHO meer als een privé-onderneming dan als een volksgezondheidsorganisatie, die de belangen behartigt van Big Pharma en andere pro-vaccin krachten zoals de Bill & Melinda Gates Foundation.

Als professor aan de Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen in Zwitserland en als docent aan het Instituut voor Wereldwijde Gezondheid van de Faculteit Geneeskunde van de Universiteit van Genève, is Dr. Stückelberger overigens een geloofwaardige bron, wier insider-kennis over de WHO opmerkelijk is.

Kort samengevat zijn de lidstaten van de WHO, waarvan er 193 zijn, gebonden aan alle regels en beperkingen die de WHO besluit op te leggen in naam van de “volksgezondheid”. Bij het Coronavirus sprak de WHO allerlei nieuwe eisen uit waar de overgrote meerderheid in mee ging, op twee na: Iran en de Verenigde Staten onder president Donald Trump.

Achter de schermen stuurden Gates en de zijnen, samen met GAVI (the Vaccine Alliance)  het Coronavirus-schip, terwijl de WHO alle beslissingen leek te nemen. En dankzij de manier waarop de WHO opereert, was de plandemie gemakkelijk uit te voeren.

  Tromgeroffel van hoop in Duitsland: rechtbank vernietigt mondkapjes- en testplicht op scholen

“Het is ingebed in de grondwet van de WHO”, zegt Dr. Stückelberger over het gemak waarmee de WHO internationale ‘gezondheidsvoorschriften’ kan uitvaardigen. “Ze hoeven het dus niet aan te nemen. Het wordt meteen goedgekeurd en het is een verplichting, dus juridisch bindend”.

Het volledige interview met Dr. Stückelberger kunt u hieronder bekijken:

Bill Gates deed een petitie om zijn eigen “lidstaat” te worden bij de WHO, Gates heeft ongelooflijk veel invloed op de beslissingen van de WHO, die gevolgen hebben voor de meeste landen in de wereld. Hij heeft het agentschap in de loop der jaren zoveel geld betaald dat hij nu denkt dat hij het recht heeft om te stemmen alsof hij zijn eigen land is.

Dr. Stückelberger legt uit dat Gates immuniteit geniet in Zwitserland, waar dergelijke deals worden gesloten, net als GAVI, en herhaaldelijk heeft geprobeerd zijn eigen “lidstaat” te worden in de ogen van de WHO – hoewel het onduidelijk is of hij ooit daadwerkelijk als zodanig is verkozen.

Desondanks trekt Gates nog steeds aan de touwtjes bij de WHO. Hij onderhandelt en ondertekent contracten namens verschillende landen, waarbij hij als niet-gekozen tussenpersoon beslist welke vaccins of farmaceutische producten door hen worden gekocht.

Zoals u zich wellicht herinnert, plande Gates het Covid-19 virus met zijn Event 201 oefening in de herfst van 2019. Deze oefening bestond uit het uitstippelen van een strategie voor een grote pandemie die zich enkele maanden later toevallig voordeed.

Dr. Stückelberger zag met eigen ogen hoe de WHO al jaren dezelfde soort oefeningen houdt, wat haar voor het eerst deed vermoeden dat er iets niet pluis was. Ze merkt ook op dat de WHO de laatste jaren allerlei definities in haar gezondheidsrichtlijnen heeft veranderd, zodat elke vorm van griep of zelfs verkoudheid tot een “pandemie” kan worden uitgeroepen.

  De WHO mag haar Coronapropaganda via Wikipedia verspreiden 

Zelfs het woord “immuniteit”, zegt ze, is door de WHO zodanig geherdefinieerd dat het alleen vaccin-gerelateerde “immuniteit” omvat in tegenstelling tot natuurlijke immuniteit.

Dokter sloopt Gates’ Covid-vaccin in vernietigende analyse

Vorig artikel16 Amerikaanse deelstaten volgen nu de wetenschap – stoppen lockdowns en mondskapjesplicht
Volgend artikelDr. Scott Jensen, WHO-bevestiging: “We zijn allemaal bespeeld” over COVID-19
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. De Wakkeren wisten dat al heel lang en dragen bewust GEEN mondkapje en doen NIET mee met die ONZIN,en daar mee word OOK deze FAKE REGERING GEERGERD en dat is GOED.
    NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT MEER STEMMEN OP DEZE NEP REGERING DIE ONS LAND HAAST VERNIETIGD HAD en geen enkele STEM VOOR ALLE PARTIJEN DIE DEEL NEMEN AAN DEZE REGERING OF HUN ONDERSTEUNEN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in