De beroemde deskundige, Dr. McCullough, verklaarde dat het experimentele vaccin een product van bioterrorisme is. Hij legde een verklaring af tijdens de bijeenkomst op 27 oktober in Phoenix, AZ. Hij verklaarde dat de mRNA-technologie die wordt gebruikt om het C-19 vaccin te produceren, gevaarlijk is. Zijn grootste zorg is het vermogen van de mRNA-vaccins om het menselijk lichaam spike-eiwitten te laten produceren, bericht Addison Wilson.

“Alles wat we hebben geleerd over het spike-eiwit sinds de vaccins uitkwamen is slecht, 100% slecht,” legde hij uit. “Dit spike-eiwit – op zichzelf – is pathogeen.

Dit spike-eiwit is op zichzelf voor sommige mensen dodelijk, door mechanismen die nu zeer goed aanvaard en begrepen zijn in de menselijke geneeskunde,” ging hij verder.

De arts voegde eraan toe dat de dodelijkheid geen vergissing was, en dat dit juist de reden was voor de auto-immuunaanvallen die sommige mensen na de vaccinatie kregen.

“Het spike-eiwit is dodelijk voor de cellen waarin het wordt geproduceerd,” legde McCullough uit. “Als het op het celoppervlak tot expressie wordt gebracht, nodigt het uit tot een aanval. Dat is wat deze auto-immuun aanvallen veroorzaakt in de organen.”

De uitvinders van de mRNA-injecties hebben een therapeutisch doel, ook al betekent dat schade. Het aanmaken van de spike-eiwitten is bedoeld om immuniteit te creëren “tegen het spike-eiwit, dat een pathogeen onderdeel is van SARS-CoV2.”

“En het spike-eiwit zelf is, zoals velen van u weten, ook het doelwit en het product van doelbewust onderzoek naar de werking ervan in het Wuhan-laboratorium,” vervolgde hij.

“Dus, op de meest perverse manier, het is moeilijk om dit te zeggen, maar het vaccin geeft mensen in zekere zin een dosis van een product van bioterrorisme door injectie,” benadrukte hij.

McCullough verklaarde dat de vaccins tegen C-19 gevaarlijk waren. Hij merkte onder meer op dat artsen hebben aangetoond dat alle leeftijdsgroepen mogelijk kunnen sterven aan de vaccins en dat het vaccin de overdracht niet kan stoppen. Hij voegde eraan toe dat het buitensporige aantal doden en het resulterende aantal permanent gewonde Amerikanen als gevolg van het vaccin dezelfde categorieën als de Irak-oorlog overtreft.

De plaatselijke voorvechtster voor medische vrijheid Irene Pi organiseerde het evenement, en zij introduceerde McCullough voor een volle zaal van ongeveer 350 mensen als “een arts met zo’n overtuigende integriteit” die zijn publiek over deze onderwerpen informeert met een “diep gevoel van waarheid voor wat hij deelt”.

Hij is cardioloog, internist en epidemioloog in Dallas, Texas. Hij wordt erkend door de meest vooraanstaande C-19 deskundigen in de wereld. Hij is zelf hersteld van de infectie.

De voormalige professor in de geneeskunde sprak live voor een publiek en verscheen in de media om de gepubliceerde gegevens over het coronavirus te delen en toe te lichten.

We hebben ons lichaam misleid tot het produceren van een gevaarlijk vreemd eiwit

In de presentatie legde McCullough uit hoe genoverdracht mRNA-injecties en adenovirale DNA-injecties menselijke cellen dwingen om spike-eiwitten of virale spikes te produceren.

“We veranderen onze eigen cellen in een virus, als je toestemt.

Het lichaam herkent [deze spikes op onze cellen] als abnormaal, en dan valt het ze aan,” vervolgde McCullough.

“Dit is dus de eerste keer in de menselijke geneeskunde dat we ons lichaam een vreemd eiwit laten produceren en ons lichaam vervolgens onze eigen cellen laten aanvallen in de hoop immuniteit te creëren.”

Dit proces kan tot drie maanden lang herhaaldelijk in het lichaam plaatsvinden.

“Normaal gesproken duurt mRNA een paar seconden, en dan is het opgelost,” legde McCullough uit.

“Wij denken dat dit mRNA minstens een maand in het menselijk lichaam aanwezig blijft,” vervolgde hij.

“We hebben … erover gepubliceerd; we hebben er zeer goede gegevens over. We denken dat het minstens een maand zal duren, misschien drie maanden.”

  Dr. McCullough: mRNA-vaccins injecteren "vreemde genetische code" in mensen

De technologie achter de processen bestaat al tientallen jaren, en de vaccins zijn mislukte producten van de genoverdrachttechnologie. Tot nu toe werd deze technologie verondersteld normale eiwitten te produceren om het tekort dat het organisme nodig heeft aan te vullen.

“Maar we hebben nog nooit zo’n mechanisme in het menselijk lichaam geïnjecteerd om een vreemd eiwit te produceren waarvan we nu weten dat het, eerlijk gezegd, gevaarlijk is.

Als er geen standaard veiligheidscomités zijn, moet de COVID-vaccinatie onmiddellijk worden stopgezet.”

In het document van juli 2021 benadrukte McCullough dat de “massavaccinatie tegen SARS-CoV-2: Urgente vragen over de veiligheid van vaccins opwekt die om antwoorden vragen van internationale gezondheidsagentschappen, regelgevende instanties, regeringen en ontwikkelaars van vaccins.”

De auteurs van het document zijn vooral bezorgd over studies waaruit blijkt dat het pathogene spike-eiwit het menselijk lichaam passeert. Het leidt tot bijwerkingen op lange termijn.

“Het is niet getest of [mRNA of adenoviraal DNA] in het menselijk genoom wordt opgenomen en of het geboorteafwijkingen of kanker veroorzaakt,” zei hij.

“Als we niet over de juiste veiligheidsmechanismen beschikken, komen we in de problemen,” vervolgde hij.

“Er zijn geen veiligheidscommissies geweest. Dit is zeer verontrustend.”

McCullough legde uit dat de raden voor toezicht op de veiligheid van gegevens, SDMB, EAC en HEC, “standaardraden zijn die de sponsor en de regelgevers zijn overeengekomen om toezicht te houden op de veiligheid van de proefpersonen en de integriteit van het onderzoeksprogramma”.

“Deze panels hadden moeten worden ingesteld bij het begin van het Amerikaanse overheidsprogramma en hadden maandelijks rapporten over de veiligheid moeten ontvangen van de CDC / FDA.

Het rapport uit 2021 stelt dat “data safety monitoring boards (DSMB) en event adjudication committees (EAC) de risico’s zouden moeten beperken” in deze programma’s.

“Als DSMB’s en EAC’s dat niet doen, zullen we oproepen tot een pauze in massavaccinatie,” schreven de auteurs.

“Als DSMB’s en EAC’s niet bestaan, dan moet de vaccinatie onmiddellijk worden stopgezet.”

McCullough besprak dit thema en wees op de problematische ethische en juridische aard.

“De FDA en de CDC zijn de sponsors van het programma,” zei hij.

“Zij kunnen niet de beoordelaars zijn van sterfgevallen [rapporten]. Dat kunnen zij niet. Dat is in strijd met elke regelgevende wet die we kennen.”

Nooit eerder hebben we een product getest op groepen die waren uitgesloten van gerandomiseerde onderzoeken.

De arts sprak over de rol van het uitsluiten van specifieke kwetsbare groepen van de proeven met vaccins. McCullough verklaarde dat de proeven voor de mRNA coronavirus vaccins “zwangere vrouwen, vrouwen in de vruchtbare leeftijd, COVID overlevenden en [de] voorheen immuun” uitsloten.

“Als die groepen worden uitgesloten van klinische proeven, testen we het product nooit op de markt bij die groepen.

Nooit. En het zou u echt grote zorgen moeten baren dat een groep artsen zoals het American College of Obstetrics zegt dat zwangere vrouwen het vaccin moeten nemen zonder gerandomiseerde onderzoeksgegevens. Geen enkele.

Dat is een breuk. Dat is een breuk in de goede medische praktijk, in de naleving van regelgeving en in de jurisprudentie. Dat is een breuk in de fiduciaire relatie tussen de artsen en de [patiënten]. Er is iets mis als dat gebeurt, en historici zullen daar nog lang over schrijven.”

McCullough verklaarde dat er geen pogingen zijn gedaan om te voorkomen dat de meest kwetsbare groepen voor C-19 de prik kregen en om de vaccinagenda veiliger te maken.

“Ik kan u vertellen dat wanneer producten worden vrijgegeven, ze voortdurend in de gaten worden gehouden omdat we de dosis moeten aanpassen,” zei de arts.

  Tientallen kinderen sterven na COVID-19 vaccinatie, en de auteurs concluderen: "Relatief veilig!"

“We moeten de timing aanpassen. We moeten misschien uitzoeken [hoe] sommige medicijnen interageren met het nieuwe medicijn,” vervolgde hij.

“Het werkt niet perfect, dat doet het nooit. Het idee dat Voila! We doen dit in twee maanden, geven je een product, en het is klaar voor gebruik … zonder aanpassingen, is uiterst verontrustend. En dat is wat de Amerikanen te horen hebben gekregen: geen enkele aanpassing.”

Veiligheidsprobleem met de vaccins onweerlegbaar in april

McCullough voegde eraan toe dat er een groot aantal bijwerkingen zijn van de injecties, waaronder ziekenhuisopnames, blijvende schade en sterfgevallen. Op 22 januari had de VS “al 182 sterfgevallen als gevolg van COVID-19 vaccins op 27 miljoen gevaccineerde mensen.”

“Normaal gesproken worden er over 70 [verschillende] vaccins, 278 miljoen injecties per jaar, ruwweg 158 sterfgevallen gerapporteerd, die niet in de tijd gerelateerd zijn aan de injectie. Hier hadden we er al 182,” benadrukte hij.

“Als we een DSMB, een Human Ethics Board, een externe commissie voor kritieke gebeurtenissen hadden gehad en hadden moeten hebben, zou het programma in februari zijn stopgezet.

Het VAERS [Vaccine Adverse Events Reporting System] wordt verondersteld een vroegtijdig waarschuwingssysteem te zijn. Het wordt verondersteld ons te waarschuwen wanneer er iets fout gaat,” vervolgde hij.

“De waarschuwing gebeurde in januari. Tegen de tijd dat je in april kwam, waren we al ver over de lijn. In april was het duidelijk dat we een ondubbelzinnig, ondubbelzinnig, onweerlegbaar … veiligheidsprobleem hadden met de vaccins.”

Meer doden en blijvende invaliden dan moderne oorlogen, inclusief de Irak oorlog

De beroemde arts analyseerde de VAERS-rapporten en stelde dat we op 15 oktober 17.128 doden hadden, 10.304 gevallen van myocarditis/pericarditis.

“We zitten op, schokkend, 26 duizend Amerikanen die nu permanent gehandicapt zijn na de vaccins,” verklaarde McCullough.

“Dat [is wat] het CDC ons vertelt. Blijvend invalide! Wie is daar nu verantwoordelijk voor? Dat is meer dan een oorlog. Dat is meer dan de oorlog in Irak. Dit zijn permanent gehandicapte Amerikanen.

“Geen wonder dat mensen protesteren,” merkte hij op.

86% van de VAERS sterfgevallen hebben geen andere verklaring dan de experimentele vaccins

McCullough ging in tegen de bewering van de mainstream media dat niet bekend kan zijn of de injecties de oorzaak zijn van duizenden sterfgevallen die in VAERS worden gemeld.

Scott McLachlan et al. l stelden in hun studie van juni 2021 dat met afzonderlijke onafhankelijke beoordelaars, 86% van de sterfgevallen door de vaccins werd veroorzaakt omdat er geen andere verklaring was.

“Iemand daagde me een keer uit,” onthulde de spreker.

“Nou, Dr. McCullough, hoe weet u of [een sterfgeval] te wijten is aan het vaccin of niet?” Ik zei: “Weet u, het kan me niet eens schelen. Als het binnen 30 dagen na de toediening van een product is, weet u dan dat volgens de farmacologische waakzaamheidsregels, wij ons niet druk maken over causaliteit? Het enige waar we om geven is dat het gebeurde in een periode van zorg. Dat is genoeg om een onderzoek in te stellen,” zei hij.

“Dit had al maanden onderzocht moeten worden. Dit is waarschijnlijk een van de grootste schandalen van Amerikanen die hun leven verloren in de geschiedenis van ons land.”

Alle leeftijdsgroepen meer kans om te sterven aan de vaccins dan aan COVID-19

McCullough deelde een studie van Ronald N. Kostoff die concludeerde “dat je ongeveer vijf keer zoveel kans hebt om te sterven aan het vaccin, dan om je risico’s te nemen met COVID-19 en te sterven aan COVID-19 [voor mensen van 65 jaar en ouder].”

“Geen wonder dat mensen het vaccin niet nemen,” zei hij.

“Er was geen leeftijdsgroep waar [de kansen om het vaccin te nemen] gunstig waren. Het was in feite slechter bij mensen boven de 65. Het was erger voor [de meest kwetsbare] boven de 65.

  Dr. McCullough: Vaccin veroorzaakte myocarditis moet worden overwogen nu de 24-jarige Damar Hamlin een hartstilstand kreeg

Hun instinct was het juiste instinct, maar toch zijn ze berispt omdat ze het vaccin niet namen.”

Fout van FDA en CDC door te zeggen dat een bijwerking als myocarditis ‘zeldzaam’ is

“Toen de FDA en CDC dit in juni bekeken, hadden ze 200 gevallen,” verklaarde hij.

“En ze zeiden oneerlijk twee dingen: [ten eerste dat] het zeldzaam was. Dat zeggen we nooit in ons veiligheidswerk. Nooit. Omdat we niet iedereen hierop gecontroleerd hebben. Ze hadden maar 200 gevallen die mensen naar voren brachten.

“Het tweede wat ze zeiden was: ‘Het is mild’. 90% van de kinderen in het eerste CDC onderzoek werden opgenomen in het ziekenhuis. Weet je wat er voor nodig is om een 17-jarig kind in het ziekenhuis op te nemen en van school te halen? Nee, het is niet ‘mild,’ vervolgde hij.

McCullough verklaarde dat VAERS een geloofwaardig systeem is en beschreef hoe moeilijk het meldingsproces is. Valse meldingen zijn zwaar strafbaar, inclusief gevangenisstraf en een federale boete.

“Wat in VAERS wordt gemeld is zo echt als het maar kan zijn,” verklaarde McCullough. “Ik zeg u, 10.000 gevallen van myocarditis zijn echt, en ze zijn ernstig, en ze treffen jonge mensen: kinderen die proberen naar school te gaan, proberen naar de universiteit te gaan, en heel belangrijk, wat Tracy Høeg liet zien, is dat, in haar analyse, nu maanden later, 86% van deze kinderen in het ziekenhuis wordt opgenomen.

Het is nooit mild geweest. Het was niet mild in juni, het is zeker niet mild in september, en wat [Høeg] opnieuw liet zien, vanwege determinisme, voor een jong persoon, hebben ze meer kans om in het ziekenhuis te worden opgenomen voor myocarditis dan om in het ziekenhuis te worden opgenomen met COVID-19.

Ik zeg u, het is een slecht voorstel voor iedereen in de jongere leeftijdsgroepen om vaccins te geven.”

Terwijl de dokter enkele studies en rapporten bekeek, onthulde hij dat de genoverdracht injecties niet effectief zijn tegen de Deltavariant. De arts concludeerde dat “dit in geen geval een ‘crisis van de ongevaccineerden’ kan worden genoemd.”

“Dit kan [eerder] een crisis van falende vaccins worden genoemd, en dit is wat niet aan Amerika wordt gemeld op het nieuws,” zei hij.

“En onze senioren worden overrompeld. Ze hebben het vaccin genomen, en ze denken dat ze beschermd zijn, en dat zijn ze niet. Dat is het probleem. Het probleem, nogmaals, is wanprestatie [van de kant van de ambtenaren van volksgezondheid].

Kun je je voorstellen, we hebben nu een virus dat volledig monotoon is. Waarom hebben we 99% Delta? Antwoord: omdat Delta gedijt in de neus en monden van degenen die gevaccineerd zijn. Bloeit. Delta gedijt in de gevaccineerden… Dit zijn mensen in de pre-symptomatische fase.

Dus, dit idee dat je een [COVID-19] vaccin neemt, en plotseling naar de werkplek gaat en je bent geen bedreiging voor iemand [is onjuist]. Laat ze deze gegevens zien,” zei hij.

“De gevaccineerden zijn net zo goed een bedreiging voor iemand anders, vooral als ze beginnen te dalen met symptomen.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-deskundige Dr. Peter McCullough: “In dit stadium gaat het niet over COVID. Het gaat over een soort totalitaire overname die over de hele wereld plaatsvindt. Er is iets heel duisters aan de hand”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKijk toe hoe de “epidemie van de ongevaccineerden” de “boosterweigeraars vermoorden de dubbelgevaccineerden” wordt
Volgend artikelDe dood van de wetenschap en de wedergeboorte van bijgeloof
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Hoe is het mogelijk dat er nog mensen zyn die bly zyn dat zy in dec het boster vaccin krygen naar alle informatie die jullie geven ik blyf by me zelf nog vaccin s test en mij vryheid is heilig dank voor de info

 2. Wanneer hadden de Joden door dat ze vergast werden?
  – Toen er een verhaaltje werd verteld?
  – Toen ze richting de gaskamers liepen?
  – Toen de deur dichtging?

  Nee, toen het te laat was, helaas ..
  Hetzelfde gebeurt nu weer, mensen hebben vaak niets in de gaten totdat het te laat is.

  (Soms heb je pas door dat je in de soep zit als de ballen langs je oren drijven)

 3. We worden wereldwijd gedwongen tot een keuze, een onmenselijke immorele keuze.. wat deze duivelaanbidders vergeten of niet willen geloven, is dat goed áltijd kwaad overwint!! Hoe duister het ook is, steek 1 licht aan en er is direct licht.. je kunt kwaad niet met kwaad vergelden want dat houd het kwaad in stand. Zoek binnen in jezelf naar je werkelijke ik, hopelijk vind je liefde voor jezelf en je naaste, zelfs voor je vijand! Zie hoe ook hun misleid zijn door het kwaad dat ze dienen..ze hebben al verloren, het moet alleen nog plaatsvinden..
  Vecht niet voor jezelf maar voor je naaste, dan vechten we met zn allen voor elkaar. Laat mensen je vriendelijkheid zien, dat is pas levensveranderend in deze duistere tijd. Laat mensen zien dat liefde sterker is dan angst. Velen zijn geroepen (je weet t wel!) , weinigen zullen antwoorden..
  Deze strijd staat al vast sinds het bestaan van de mens, nu is de climax. De winnaar is ook al bekend, dus mijn oproep voor iedereen die dit leest is.. zoek je schepper, hoe je dat ook persoonlijk ziet of beleeft, je hebt niets te verliezen en alles te winnen! Dat is de daadwerkelijke keuze waar ieder mens in zijn of haar leven voor komt te staan..nu is die keuze versneld opgedrongen door het kwaad, lijkt mij dus een makkelijke keuze.
  Love you all medestrijders

  • Licht en donker heeft niets met ‘het kwaad’ te maken.
   Er zijn momenteel 3 vormen van negativiteit.
   De Luciferische negativiteit of energie overheert momenteel op deze wereld.

   1. Lucifer (zo wordt het door de kerk genoemd)
   Het wordt ook wel de vriendelijke of verleidelijke negativiteit genoemd, voorbeeld:
   Je zit op een feestje en zegt dat je niet drinkt want je moet nog rijden.
   Ach, doe niet zo flauw pak er toch eentje, dat mag gerust.
   Je zit op een feest en plotseling gaat er een joint rond.
   Hee kom op, iedereen doet het, wees nou geen spelbreker.
   De Lucifer energie haalt mensen over, beinvloed je en zorgt ervoor dat je meegaat in iets wat je niet wilt.
   Geestelijk-Lichamelijke inwerking: Het werkt in op je emotie, je gevoelens.
   Advies: Ontwikkel je geweten. Wilskracht oefenen. Kritisch naar jezelf kijken maar niet oordelen.

   2. Satan of Ariman (zo wordt het door de kerk genoemd)
   Voorbeelden genoeg, Irak, Afghanistan kijk maar wat daar gebeurt.
   In 1940-1945 was die energie heel sterk aanwezig in Europa.
   Momenteel is het vooral het in het middenoosten aanwezig.
   Ook op andere fronten is deze energie in de mens bezig.

   Satan is ‘een wet in ruste.’ dit houdt in dat Satan alleen door een mens heen actief kan worden.

   Een goed voorbeeld (is hij toch nog ergens goed voor) is Hitler, door hem openbaarde Satan zich.
   Door Jezus openbaarde de goddelijkheid zich. Beide krachten zitten in de mens, dus ook in jou.
   Geestelijk-Lichamelijke inwerking: Angst, Verkramping, Verstijving, Verharding. Het denken houd voordurend controle, uit veiligheid.
   Advies: Werk aan een groei in zelfbewustzijn. Creativiteit wees soepel, flexibel. Echte aandacht aan andere besteden. Geduld.

   3. Azoeras
   De derde vorm van negativiteit houd je af van je geestelijke groei, het probeert je daarheen te leiden waar je ‘bezig’ wordt gehouden.
   Als je ‘over’ deze energie heenkijkt dan zie je een herkenbaar patroon, het is namelijk allemaal negatief.

   (Dit kunnen bevoorbeeld anti-vax websites zijn waar de negativiteit overheerst, dat is niet deze website maar wel andere, waak daar dus voor)

   Deze energie, trekt je mee, het haalt je naar beneden, het verwijderd je van jezelf.
   Deze vorm van negativiteit is erg meeslepend en vaak ook zeer overtuigend.
   Het zijn angst energieen die in de mens zitten, vervolgens maken ze over hun angsten een website.
   Doordat je ‘erin’ gaat zitten maak je een verbinding met die energie en ‘slaat’ het naar je over.
   Geestelijk-Lichamelijke inwerking: Het verwijdert je van jezelf, van je kern. Het verhinderd je hogere groei. Twijfel in jezelf wordt vergroot.
   Advies: Ga naar binnen, ontwikkel zelfbewustzijn. Leer NEE zeggen. Luister-naar-jezelf.

   Zo, .. kun je weer even vooruit 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in