Hé, weet je nog in 2020, toen een hele groep van ons zei dat het afkappen van de vaccinatieproeven een schijnvertoning was om hun snel afnemende werkzaamheid te verbergen en dat het hele gebeuren zou leiden tot booster na booster, mogelijk als middel om je te dwingen je vaccinpaspoort elke 6 maanden te vernieuwen, zodat je in staat zou zijn bevestigde toestemming te houden om te werken, uit te gaan, of een leven te hebben? schrijft el gato malo.

Velen lachten.

Lachen ze nog steeds?

Want de “drievoudige vaccinatie of sterf” vorderingen komen eraan.

Het is allemaal onderdeel van dezelfde herdefinitie spelletjes die ze altijd al gespeeld hebben.

Het is altijd de schuld geweest van diegenen die “weigeren te doen wat hen gezegd wordt.”

En de boodschapper-oorlogsmachine maakt zich klaar om weer over u heen te walsen.

Dit zijn de klassieke semantische spelletjes van de postmodernisten. U was “volledig gevaccineerd”. Nu niet meer. U bent “stervende omdat u een antivaxxer bent” omdat we de betekenis van de woorden hebben veranderd en de wetenschap waarvan we met zoveel zekerheid zeiden dat ze vaststond, verder is gegaan.

Het aan de schandpaal nagelen en het omdraaien van principes is zo openlijk geworden dat het hilarisch zou zijn, ware het niet zo vervelend en zo nijpend.

De zogenaamde partij van “mijn lichaam, mijn keuze” voor reproductieve rechten en zelfs geslacht is plotseling de onderdrukkende opdringer van “jouw lichaam, mijn keuze” wanneer het zover is dat je je moet onderwerpen aan hun dictatoriale grillen.

Ze razen en tieren en dwingen steeds krachtiger af omdat ze niet kunnen overtuigen.

Ze belasteren omdat ze niet kunnen stichten.

En ze liegen, verdraaien en veranderen hun verhaal omdat de feiten niet aan hun kant staan en ook nooit aan hun kant hebben gestaan.

Dit zijn vreselijke vaccins. Ze stoppen de verspreiding niet, maken het waarschijnlijk erger, stoppen misschien “covid sterfgevallen” maar hebben GEEN bewijs laten zien van het stoppen van sterfgevallen in het algemeen, zelfs niet in hun eigen klinische trials.

De ongewenste bijwerkingen zijn zo veel groter dan enig ander vaccin in de geschiedenis dat hierdoor van de markt is gehaald, dat men zich ernstig moet afvragen of hier überhaupt wel sprake is van een veiligheidsprotocol.

Is er, letterlijk, een reeks gevolgen die ertoe zou leiden dat deze serums worden stopgezet? Want daar lijkt het niet op voor mij.

Dit is een deel en onderdeel van de manier waarop hun werkzaamheid werd verkocht.

Ze werden verondersteld “de enige manier te zijn om kudde-immuniteit te bereiken” tot het punt waarop de CDC zelfs zijn eigen website veranderde om dit te beweren. Dat verhaal heeft duidelijk gefaald. Het was ontzettend, ongelooflijk verkeerd. Net als 20 anderen beweringen.

  Australië waarschuwt de ongevaccineerden dat ze voor onbepaalde tijd in totale sociale isolatie zullen blijven wanneer de lockdown eindigt

De vertellers van wat we allemaal moeten doen hebben zich letterlijk in alles vergist, hebben zienswijze na zienswijze herroepen en omgedraaid, en beweerden zoals Lucy die arme Charlie Brown een voetbal aanbiedt dat “dit het laatste is wat je nodig hebt om vrij van ons te zijn”, om het vervolgens weg te trekken en ons weer op het hoofd slaat en dieper in onderwerping te doen belanden.

Op een gegeven moment kan men zich terecht afvragen: “Heeft iemand van jullie enig idee wat jullie ons in godsnaam hebben verkocht?” en misschien zelfs “Kan het jullie wel iets schelen?”

Het meest verbazingwekkende is dat door al deze veranderingen, terwijl vaccins keer op keer faalden en het verhaal veranderde van “uw vaccin beschermt mij” in “wel, mijn vaccin brengt u waarschijnlijk in gevaar, dus hebt u het vaccin nodig zodat u beschermd bent en de ziekenhuizen zult beschermen” geen van de beleidsvoorschriften veranderde.

Het is nog steeds en altijd “je hebt de prik nodig!” en “we hebben vaccinmandaten nodig!” nooit, “Wow, we moeten dit heroverwegen.”

Er is een naam voor mensen die, wanneer de feiten veranderen, weigeren hun standpunt te veranderen. Het is NIET “dokter” en het is zeker niet “wetenschapper.”

Of het nu wel of niet zo was, dit gaat duidelijk niet meer over een pandemie of over volksgezondheid.

Deze gezondheidsfunctionarissen en regeringsleiders hebben zichzelf in een hoek geschilderd met hun eigen catastrofale falen.

En nu hun onderzoek naar medicijnen brandt als een geplunderde stad, kunnen ze alleen nog jou de schuld geven omdat je je niet harder hebt ingezet, omdat je de nieuwe leugen niet gelooft.

Ze zullen liegen over “ziekenhuizen die zich vullen met ongevaccineerden”, maar het is duidelijk dat dit niet waar is en dat ze onbetrouwbare telmethoden gebruiken. In het VK, dat het tenminste eerlijk lijkt te spelen met deze gegevens, betrof 71% van de ziekenhuisopnames en 83% van de sterfgevallen gevaccineerden in de maand die eindigde met week 44 (eindigend op 7 november).

Misschien is dit de reden waarom ze hun verhaal hebben moeten veranderen in “het is jouw schuld omdat je niet hebt geboost” en een wirwar van valse feiten en vlaggen hebben opgezet om de goedgelovigen te misleiden.

  Facebook sluit gigantische groep voor vaccinatieslachtoffers

Ze creëren autoriteiten om dit te valideren en verzinnen nieuwe claims om hun nieuwe eisen te ondersteunen, maar het is allemaal gewoon spinnen en manipulatie.

Wat er werkelijk aan de hand is, is een tovenaarsleerling die de controle kwijt is, en dit feit zal in de komende 6-8 weken VEEL te groot worden om te verbergen.

De propaganda en gaslighting zal te ver opgerekt worden en het hele bouwwerk zal instorten.

De ware gelovigen zullen, zoals elke doomsday cultus wanneer de wereld niet vergaat, verdubbelen en verdrievoudigen en hun verstand verliezen in paroxysmen van vroomheid en woede.

Velen leven in die steeds meer misplaatste dystopie bekend als “de media.”

We zien het al.

De aanvallen worden steeds wanhopiger en schriller.

“We moeten doen wat ons gezegd wordt!” zieden de nieuwsclowns die bang zijn dat het circus in brand staat en wat er nog over is van hun magere status in gevaar komt. “Gehoorzaamheid is dapperheid!” “Onderwerping is vrijheid!”

“Ik zal elk aantal prikken nemen om mijn geloof te bewijzen en als je niet buigt, moet dat betekenen dat je bang bent!”

Het is ongetwijfeld een heerlijk knus en op zichzelf staand wereldbeeld om aan te nemen dat iedereen die het niet met je eens is, “domme, smerige, laffe deplorables” zijn.

Het is de trieste cognitieve dissonant reactie van een beperkte geest die verwoed probeert zichzelf te beschermen tegen de realisatie dat hij zo gevaarlijk fout en goedgelovig is geweest.

Dit zou reden tot medelijden zijn, ware het niet dat een dergelijke interne verdraaiing de neiging heeft zich te manifesteren als gewelddadig despotisme en het instinct om anderen te onderdrukken.

De mensen die komen om u in kampen te stoppen, denken altijd dat ze de good guys zijn.

Het is gewoon een laatste poging van hen die niet in staat zijn om een rationele zaak te maken die hun zelfbeeld van exceptionalisme, visie, en het recht om te heersen in stand willen houden. Het is immers voor je eigen bestwil en het bestwil van iedereen. Wees dankbaar dat wij niet alleen zo’n duidelijk begrip hebben van wat dat bestwil is, maar ook de wil en daadkracht om het opgelegd te zien!

Het is totalitaire tirannie die eist dat je het een bedankkaartje stuurt.

Het staat ook op het punt om in te storten.

Dit soort strategie berust op momentum, en in het grootste deel van het westen, zijn ze dat kwijt.

  Schokkend: Medewerkers Pfizer kregen "speciale" partij vaccin

De grote leugen berust op het onderdrukken van de waarheid. Maar deze waarheid is nog groter. Iedereen ziet met eigen ogen wat er aan de hand is. De meest toegewijde 20% zal ten onder gaan op dit schip dat door ijskoud water wordt overspoeld terwijl ze nog steeds roepen dat ijsbergen een complottheorie zijn, maar de middenmoot heeft er meer dan genoeg van.

De zogenaamde “mainstream media” is op sterven na dood en heeft gebruik gemaakt van tribale haat van cheeto gekleurde presidenten en natte onderbroek covid nachtterroristen wanhopig vast te klampen aan relevantie, maar dit is gedoemd tot een schandelijke mislukking. Hun dagen als scheidsrechters van de waarheid en stijl en smaak zijn voorbij.

En iedereen behalve zij weten dat.

Overal ter wereld staan mensen op, en we moeten allemaal met hen opstaan.

Je krijgt een pak leugens verkocht door een pak leugenaars wiens verhaal vaker veranderd is dan Gwenneth Paltrow’s dieet restricties.

Er wordt je letterlijk een beroemdheidsdieet van giftige rotzooi verkocht onder het mom van volksgezondheid.

Het is allemaal meer dan ze kunnen volhouden en hun eindeloze betogen en Atlantische essays van 5000 woorden over het gebruik van steeds verwarrender en gespannener taal en losgeslagen logica kunnen niet op tegen wat komen gaat.

De overmoed van de post-rationele despotische klasse heeft een aartsvijand doen ontwaken in de vorm van het gezond verstand van gewone mensen die gewoon niet langer in deze hallucinatie willen leven.

Zulke mensen die een gemeenschappelijk doel vinden in de strijd voor een gezond verstand en een terugkeer naar de rechten en de rede van het individu als de hoeksteen van een samenleving van vrije mensen, vertegenwoordigen de rechtvaardige vergelding die deze arrogantie, die te hoog gegrepen is en te veel rechten heeft, zal neerhalen.

We kunnen geen betere leiders vinden om deze monsterlijke machten met grotere wijsheid te hanteren. Zulke leiders bestaan niet, en kunnen ook niet bestaan.

Deze bevoegdheden moeten worden weggenomen en het gezag en de vrijheid moeten worden teruggegeven aan ons, het volk, waar ze thuishoren.

Wees een deel van de oplossing.

De samenleving die je redt, kan je eigen samenleving zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Farmaceutische reus eigenaar weigert COVID vaccinatie: “Ik wil mijn DNA niet laten verknoeien”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNederlands kabinet bereidt invoering zware sancties voor ongevaccineerden voor
Volgend artikelDr Peter McCullough: Het C-19 vaccin vertegenwoordigt BIOTERRORISME! Het spike-eiwit is VERGIFT!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Ik vraag me al heel lang af: Is die hele pandemie niet “premeditated” ? Je brengt een virus de wereld in
  om een vaccin (mRNA) bestaat al sinds 1984, uit te rollen, dat chaos zal veroorzaken en dat de wereldbevolking zal decimeren.Je brengt heel veel schade toe op allerlei gebied. Is dit niet genoeg, dan
  kom je over een tijdje met nieuw virus, (Marburg?) dat echt verwoestend is.
  Inge

  • Helemaal met je eens. Ik blijf erin geloven dat hun plan a snel zal eindigen maar dat neemt niet weg dat we er midden in zitten. Mensen vergelijken de situatie waar we nu mee te maken hebben al met de welbekende film± V for Vendetta (2005). Ik ken mensen die nu al zeggen geen 2e prik te willen en juist 1 genomen hebben zodat ze er vanaf zijn. En diezelfde mensen die er 1 genomen hebben zeggen; ik geloof ook echt niet dat de mensen die 2 prikken hebben genomen nog een 3e willen. Dus er gaan nog hele bijzonder tijden aan komen. Geen leuke tijden maar ook zeker geen on-overwinbare tijden. We will see…

  • “Ik vraag me al heel lang af: Is die hele pandemie niet “premeditated” ?”
   … al duizenden jaren lang .. – geen grap … ; maar de mensheid [=lees : het relatief kleine kwaadwillende deel van de mensheid] had door nog niet de mogelijkheden toe … tot de afgelopen zeg 100 jaar .
   Je weet dat hun plan duivels is : verkoop eerst een nep [-covid] pandemie OM die spuit met mrna , grafeen en andere rotzooi op te dringen aan mensen : een gif dat een synchroon zenuwstelsel aanmaakt in het lichaam zelf zodat het lichaam een HYBRIDE type wordt , als een soort dat niet alleen met uitwendige (electromagnetische-) impulsen te beheersen is , maar ook veel gevoeliger voor ‘een andere dimensie’.
   De ‘kwade’, wel te verstaan .
   In de Schrift wordt uitgelegd hoe het originele plan ván die kwade dimensie was door hun lakeien op deze aarde de mensheid in handen te geven van diezelfde kwade dimensie .
   De laatste wordt ‘het Beest’ genoemd [zie Openbaring] , en hun plan was dat “de wetenschap” dit uit zou voeren : de ‘(huidige-) wetenschap’ wordt voorgesteld als een Lam-Draak die “uit de aarde opkomt” . Dat latste betekent “een aards concept”, een ‘Lam’ staat voor “iets nuttigs” (vergelijk hoe de wetenschap altijd dingen verkoopt als oooh zo nuttig voor de mensen) , maar hij werkt voor het Beest .

   Deze lam-draak maakt dat “iets” aan de mensen gegeven wordt – maar DORR MISLEIDING . De link naar ‘covid’ is duidelijk genoeg. Bit ‘iets’ heeft te maken met “een humanoid” (dus , met het fysieke lichaam) , en wordt voorgesteld als “een 2.0 carbon versie” , waar ons huidige lichaam bestaat uit het simpele carbon-6 concept (vandaar dat 666 een “2.0 versie” betekent) .
   (let wel – dit 666 is NIET hetzelfde als “het teken van het beest” – dat komt pas later ; dat teken gaat over “eigendom” en zal gelden voor degenen die tot die kwade dimensie willen horen — wanneer de laatste zich heeft voorgedaan als “licht” ; maar da’s te lang hier)

  • Beetje ingewikkeld allemaal Inge? Als je de wereldbevolking wilt uitdunnen met een virus, dat precies de symptomen en sterfte heeft van een griep? Om dan het maar met een vaccin te willen uitdunnen, en als dat niet gaat met een ‘beter’ virus?
   Er is geen virus. “Globalisme” is het virus. Als virussen zouden bestaan, zouden ze dat gebruikt hebben, maar je kunt de bevolking alleen uitdunnen met injecties. Vandaar de extreme druk en later verplichting.

   • Er is wel degelijk een virus.
    Hoe kom je erbij dat dat virus er niet is?
    Het werd alleen kunstmatig samengesteld in een lab.
    En wel door een stel “wetenschappers” met zeer dubieuze bedoelingen.
    Laten aanverwante wetenschappers nu net op exact het moment van uitbraak ook de zogenaamde remedie klaar hebben liggen?
    Twee meesterwetenschappende turken komen met DE oplossing en zijn in een klap multimiljardairs…
    Mhmm.
    Vanaf dat moment push push push

    • Als er 2020 een virus was geweest dan hadden we serieuze oversterfte gezien. Dat was er niet, totaal niet. Bij een pandemie verwacht je de hele dag een af en aan rijden van ambulances, hele gezinnen de door een ziekte weggevaagd worden en crematoria die de stapels lijken niet aankunnen. Ik weet niet hoe jij 2020 hebt ervaren, maar hier in de straat leeft iedereen nog, geen enkele overledene in mijn familie, ook geen 80 jarigen. Ik ken niemand ie een heel stel familieleden heeft verloren. Er was geen pandemie, er was geen virus, er is geen pandemie, er is nog steeds geen virus. Er is wereldwijde ontvolking, genocide, dat wel. Puur MOORD door de gifspuiten.

 2. ….stel dat ik naar de dokter ga omdat ik gezond ben en niks mankeer, maar misschein iets kan mankeren…
  De dokter stuurt mij door naar een specialist en die die stelt dat als hij mijn slokdarm direct met mijn endeldarm verbind en de rest ertussen weghaalt ik nooit meer maagproblemen zal kunnen krijgen…dus als je een glas water naar binnen giet en je kont ontspant het door je lijf heen valt…..mijn voedsel zal geen waarde meer hebben maar ik kan altijd vitamine en ansdere injecties krijgen….mijn organen hebben bijna geen werk meer dus die kunnen bijna allemaal er ook uit, bloed kan via dialyse schoon worden gemaakt en lever etc zijn door het niet langer opnemen van stoffen door mijn darmen overbodig. Wat ik nodig heb zit in een spuit die ik kan kopen…en ik kan een heleboel ziektes niet meer krijgen….we noemen het voortschrijfdende medische wetenschap, wat geweldig klinkt…..is dat geen geweldig plan?

  Deze spuit tegen “corona” halen is vergelijkbaar maar ook een stuk stommer dan wat ik hierboven opschrijf, en dat is al achterlijk in het kwadraat. En toch word iedereen langzaam gedwongen, waarbij het steeds in stukjes en beetjes gaat, en er steeds meer “gevaccineerden” komen.

  Als iemand ziek is en niet zelfstandig beter word ga je met medicijnen aan het werk. Het toedienen van “medicatie” van tevoren is achterlijk, en dan spreek ik enkel over medicijnen die bewezen werking hebben. Een experimenteel stukje zeer twijfelachtig spuitmiddel van producenten die onder andere voor corruptie en omkoping en defecte goederen zijn veroordeeld, en dat is het slechts het topje van de vuilberg, wat er in doofpotten zit of is afgekocht of aan klachten kapotgeprocedeerd weten we dus niet. Het word vervolgend opgedrongen door politici die ons als burger totaal uitsluiten en hun ambtenaren opdracht geven informatie die volgens de wet moet worden gegeven zwart te lakken, wat weet jaren procederen vergt om misschien openbaar te krijgen….die soort lieden dwingen ons dus hun middelen in te laten spuiten.

  Wie is er nu gek?

  …wat doe je ertegen?

  De pers is hun eigendom, dus daar enkel propaganda en af en toe een stoom aflaat artikel waarbij iets dat niet meer kan worden verborgen of ontkend even word geventileerd om vervolgens weer te verdwijnen….
  De rechtbank misschien…? o, waar u jaren over moet procederen kan een schoft zoals Rutte in 24 uur laten gebeuren. Vergeet het rechtsysteem maar, allemaal lieden die liever hun geld blijven tellen dan hun medemensen recht doen.
  Wat blijft er nog over….JIJ !

  En JIJ ! moet zelf nadenken over wat je uit de toekomst wil. Als je het weet doe dat dan, alleen, en misschien kom je anderen tegen die ook jou dromen delen, samen willen werken en het begrip sociaal begrijpen. Hier ten lande is het redelijk kapot.

  Boos worden helpt niet, anderen proberen te overtuigen heeft ook geen nut. En de politici zullen niets een andere koers inslaan, omdat dat falen is, of het erkennen ervan, einde carriere, knauw van het ego… Wie nu nog niet weet hoe en wat zal het nooit weten, van uitstel komt afstel… en ieder ander heeft al stelling gekozen. Meestal de weg van de slaaf, “veilig” de orders van de staat volgend, afscheid nemend van het mens zijn. Hun keuze…..

  Als je iets wil, ga er dan voor, wacht niet op anderen, doe wat je denkt dat de beste oplossing is. Wat het ook is.
  Tussen mij en mijn vrijheid ligt slechts een zee, een brug, een lange snelweg, staat slechts een bord met grens erop, een politie agent, een niet tastbare barriere die in mijjn geest zit. Je ontmoet dat wat je uitstraalt, dat wat je zelf zaait. Misschien is het beter een andere akker te zoeken als het gif in de grond te schadelijk is.

  Goed voorbeeld doet goed volgen. Wees een padvinder, een gids.

  Er is maar een vonk nodig voor een vuur. Wees een baken , een voorbeeld.

  Een schaap over de dam….Wees een vrijheidsstrijder of strijdster…

  En zoek geen erkenning, wees zelf je eigen kompas.

  Het noorden is slechts een opgelegde richting…er is zoveel meer.

 3. “Het is veel gemakkelijker om mensen te misleiden dan ze te overtuigen dat ze misleid worden.”

  En dit geldt zeker voor deze coronahoax!
  Enkel als mensen het zelf aan den lijve ondervinden of rondom hen zien dat gevaccineerden sterven zullen ze erkennen dat het vaccinatieslachtoffers zijn.
  Het is moeilijk om toe te geven hoe dom men is geweest door de huichelende politici te geloven, men schaamt zich daarvoor en dan verzwijgen ze liever dat ze zich hebben laten vangen door zich vrijwillig te laten prikken door spindokters met allerlei misleidende, mooie praatjes die alsmaar verdraaid en aangepast werden en nog worden.
  Ongeacht wat de leugenmedia ons komt voorliegen, weet iedereen van zichzelf en doorgaans ook van familie/vrienden of ze gevaccineerd zijn of niet en of deze mensen voor hun vaccinatie gezond waren.
  Dan is het onmiskenbaar en niet te ontkennen dat vaccinatie iets met hun overlijden te maken heeft.
  Dus laat de leugenpers en politieke psychopaten met kwakzalver experts maar lullen over een epidemie van ongevaccineerden in de ziekenhuizen, de mensen weten zelf wel wie gevaccineerd is – en de ziekenhuizen trouwens ook, zij kunnen bewijzen door bloedonderzoek wiens immuunsysteem verwoest werd door vaccinatie.

  De gezonde, gevaccineerde vader van mijn buurman is vorige week, twee dagen na zijn 3rde prik, overleden.
  Ziedaar een van de dodelijke vaccinatieslachtoffers welke de criminele, politieke ea leugenaars op hun geweten hebben.

 4. Henk wordt wakker! Virussen bestaan niet. PERIOD

  Bekijk het werk van dr. Amandha Vollmer en je gaat eea beter begrijpen.

  Ik weet dat je denkt dat je al enorm veel weet, je EGO is groot genoeg maar zou nog even gaan ‘studeren’ als ik jou was.
  Wanneer begint jouw therapie weer btw?

 5. dit is opnieuw:

  “dit is een LEUGEN msm artikel.

  die gentherapy is nooit effectief geweest tegen covid , dit artikel is ervoor om de massa te propaganderen om constant boosters te nemen..”

  dat effectiviteit vaccins afneemt is een LEUGEN om jouw boosters te laten nemen, die dingen hebben nooit geholpen het is gif, was ook nooit de bedoeling dat ze zouden helpen.

  ffs @ frontnieuws en co

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in