Wetenschapontkenner!!” Een snauwerige uitdrukking die de meesten van jullie vast al vaak gehoord hebben. In het begin van dit Covid debacle, toen er duidelijk slechts “één wetenschap” was die door de media werd goedgekeurd en gepresenteerd, was er wat graafwerk nodig om andere wetenschappelijke hypothesen te vinden, schrijft Off-guardian.org.

Nu is het niet zo moeilijk om duidelijk te zien dat er een diepere, meer robuuste wetenschap is die de mainstream tegenspreekt.

Maar nog steeds horen we de mantra “volg de wetenschap!” “Je bent een idiote ontkenner van de wetenschap!” en zoals Fauci het zo beroemd uitdrukte: “Als je tegen mij bent, ben je tegen de wetenschap!”

Dus wat is wetenschap dan? Het eerste wat ik zou willen zeggen als ik wetenschap wil definiëren is te zeggen wat het niet is… het is niet typisch consensueel. Ik veronderstel dat er sommige dingen zijn die we “gevestigde wetenschap” kunnen noemen, maar zelfs veel daarvan wordt vaak in twijfel getrokken, zeker in de loop der jaren wanneer nieuwe ontdekkingen worden gedaan.

Waarom gebeurt dit niet meer? – Waarschijnlijk omdat wetenschap echt meer een religie is geworden dan een systematische (en door haar aard controversiële) poging om de mysteries van de natuurlijke wereld te ontdekken. Religies zijn typisch dogmatisch, wat betekent dat ze regels hebben die niet in twijfel getrokken mogen worden.

Een onzichbare autoriteit zoals God, of een groep goden, heeft historisch de regels van religies bepaald. Vandaag bepaalt de zelfbenoemde “heersende klasse” – de regering, de Faucis, de Big Pharma corporaties, of iemand of iets nog verder dan dat, de regels van de religie “sciëntisme”.

De heersende machten zijn wanhopig om de macht van de wetenschap in te zetten voor hun kwade doeleinden. Zij willen dat de wetenschap de bijgelovige demon wordt die zij kunnen loslaten op iedereen die hun macht en gezag in twijfel trekt. Nogmaals, zoals Anthony Fauci zo schaamteloos verklaarde, “als je tegen mij bent, ben je tegen de wetenschap.” En een verstandig persoon, zo willen ze je doen geloven, kan niet tegen de wetenschap zijn.

Hoe is deze “overname” van de wetenschap mogelijk? “Wetenschap” is nu heilig in onze moderne wereld, en dat al een hele tijd. Technologie, geneeskunde en techniek zijn zo geavanceerd en complex geworden dat slechts weinigen het heiligdom kennen van de wetenschap achter dit alles, dat voor de leek magie lijkt te zijn. Je moet een echte wetenschapper zijn om de diepste geheimen van de wetenschap te kennen.

  Stephanie Evans: 35-jarige vrouw "had nooit gedacht dat ik het zou zijn" nu na-Pfizer pericarditis haar hele bestaan lamlegt

Of niet?

We zijn beslist gaan denken dat alleen de priesters van de wetenschap de wetenschap kunnen begrijpen. Vroeger regeerde het gezond verstand, en wat het niet regeerde, werd opgevuld door godsdienst en geloof in God. Nu bestaat noch het gezond verstand noch God in de populaire geest. De zinnen die worden uitgesproken door degenen die nog naar hun gezond verstand luisteren, zoals “doe je eigen onderzoek”, zijn voor de wetenschapsaanbidder de mantra van de imbeciel geworden, de debiel die er niet op vertrouwt dat de “Wetenschapsgod” hem vertelt wat echt is en wat niet.

Gezond verstand kan, voor het grootste deel, niet uitgaan van een grondig begrip van de wetenschap, maar zoals moeder altijd zei: “als iedereen van de klif springt, zou je dan met hen meegaan?”

Het lijkt erop dat in het huidige klimaat de meeste mensen springen. Dat is een gebrek aan gezond verstand. Als de wetenschap zegt dat het veilig is om te springen, dan springen we.

Nog niet zo lang geleden kwamen we tot “gevestigde wetenschap” door een proces. Veel breinen, veel experimenten, veel fouten (herinner je je Edison’s duizend gloeilampen?) Tijdens deze Covid waanzin zijn er niet veel breinen, veel experimenten, noch veel fouten (niet genoeg tijd om ze te maken). Dat is waar het gezond verstand zijn intrede zou moeten doen, we zouden deze censuur, dit gebrek aan wetenschappelijk debat in vraag moeten stellen – maar voor het grootste deel is het gezond verstand velen van ons ontgaan. Spring van de klif, mensen… en daar gaan we.

Het probleem is niet de wetenschap, het probleem zijn de mensen die beweren de wetenschap te kennen. Er is nu slechts één (of een consensuele groep) “Priester van de Wetenschap.” En de massa’s zijn niet verfijnd genoeg om het verschil te zien tussen “spring van de klif” wetenschap, en echte wetenschap.

  Borstgevoede baby overlijdt na een vergiftiging door moeder die Pfizer Covid-vaccin had genomen

Wetenschap, echte wetenschap, is dood.

Dus waar komt bijgeloof om de hoek kijken? Historisch gezien kan bijgeloof gezien worden als de schaduw van religie. Aangezien wetenschap nu een religie is (iets om op te vertrouwen als de hogepriesters (Fauci et al) ons dat vertellen) is de reactie op deze nieuwe religie grotendeels bijgelovig. Aangezien wetenschap nu kan worden gecreëerd, en gerechtvaardigd, louter door het woord van een handvol gezaghebbende figuren, is het geloof erin (aangezien de nieuwe wetenschap niet hoeft te worden gerechtvaardigd door experimenten, documentatie, en debat tussen wetenschappers) bijgeloof.

Hoeveel voorbeelden kun je bedenken die elke vorm van logica of rede tarten? Ik zal er een paar noemen: lockdowns, mondkapjes, sociale afstand, het afzonderen van ongevaccineerden om te voorkomen dat gevaccineerden geïnfecteerd raken, het vaccineren van vijfjarigen om een ziekte te voorkomen die niemand van vijf jaar krijgt, het negeren van levensvatbare behandelingsmogelijkheden voor Covid die ook echt werken.

Moet ik nog meer zeggen? Ik zal niet uitweiden gezien wie dit leest; u heeft geen uitleg nodig.

Geen van deze voorbeelden heeft een wetenschappelijke basis, ons is eenvoudigweg “verteld” door de priesters van de nieuwe wetenschap dat deze dingen gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek en experimenten. Maar we weten dat dit niet zo is.

We hoeven niet eens veel van wetenschap te weten om dit te weten. Dit zijn dingen waar iemand met een 8e graads opleiding zich nog over zou verbazen. Maar we krijgen te horen dat we wetenschap ontkennen als we dit in twijfel trekken. Ons wordt verteld dat dokters die dit in twijfel trekken kwakzalvers zijn, wetenschappers die dit in twijfel trekken zijn pseudo-wetenschappers. Degenen die dit als waarheden beschouwen zonder ze in twijfel te trekken, zijn naar mijn mening bijgelovig.

De definitie van “bijgeloof” is “een wijdverbreid maar ongerechtvaardigd geloof in bovennatuurlijke oorzakelijkheid”. In de context van dit artikel is de “bovennatuurlijke oorzakelijkheid” de irrationele en lege veronderstellingen waarvan mensen schijnen te denken dat het “natuurlijke oorzakelijkheid” is – als je deze mensen op dit punt ondervraagt, d.w.z. hen vraagt uit te leggen waarom een gevaccineerd persoon bescherming nodig heeft tegen een ongevaccineerd persoon (in onze rationele poging om de “natuurlijke oorzakelijkheid” van een wetenschappelijke veronderstelling te ontdekken) zullen ze tegen je beginnen te schreeuwen dat je een idioot bent, of een wetenschapontkenner, of wat voor ander akelig ding dan ook dat ze naar je toe willen gooien.

  Het mRNA-platform: Wat het is, wat het betekent

“Ik hoop dat je Covid krijgt en sterft!” OK. Bedankt.

De wedergeboorte van het bijgeloof.

Dit alles is eigenlijk een manifestatie van het fundamentele probleem: het grootste deel van de wereld lijdt aan een sekte-achtige massapsychose.

Eigenlijk, is het waarschijnlijk niet het grootste deel van de wereld. Ik ben net terug van een twee weken durend verblijf in Egypte. Niemand, of heel weinig, droegen maskers. En zij die het droegen, waren meestal toeristen.

De mensen lachten, omhelsden, kusten en schudden elkaar de hand. Daar zijn twee redenen voor: ten eerste zijn het zeer religieuze mensen, die vinden dat als Allah zegt dat het tijd is om te gaan, je gaat. Als Allah zegt dat het geen tijd is om te gaan, zal niets je naar beneden halen. De tweede reden is dat ze hun regering niet vertrouwen, nooit hebben vertrouwd en waarschijnlijk ook nooit zullen vertrouwen.

Er zijn daar geen “priesters van de nieuwe wetenschap” om de wetenschap te herdefiniëren. Ze lijken zich niet veel aan te trekken van wat de wetenschap over de meeste dingen te zeggen heeft. Hun leven ligt in de handen van hun schepper, en dat is goed genoeg.

Waarom hebben de leiders van vele andere naties, zoals de VS, Canada, het VK, Australië, en vele anderen, de echte wetenschap om zeep geholpen?

Wel, dat is voor een ander artikel, maar ik denk dat je het al weet.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De wereld lijdt aan massale waanpsychoseVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr Peter McCullough: Het C-19 vaccin vertegenwoordigt BIOTERRORISME! Het spike-eiwit is VERGIFT!
Volgend artikelCOVID golf in België: “Ze zijn allemaal gevaccineerd”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Zijn er niet twee soorten wetenschappers? De integere, die niet aan het woord komen
  en de wetenschappers die alleen maar op geld uit zijn van o.a. Pfizer en daarom hun geloof
  prediken en blijven prediken, lucratief. En geldt hetzelfde niet voor artsen?

  Mijn vertrouwen in de medische wereld is tot een ongekend dieptepunt gedaals.
  Waar halen regeringen, ministeries van Volksgezondheid het lef vandaan om hun mensen
  te dwingen het vaccinatie verhaal te vertellen en hen op een verschrikkelijke manier onder
  druk te zetten. Je zal maar in de zorg werken en een gezin moeten onderhouden van dat salaris.
  Ik begrijp de keuze van die mensen wel, als je anders ontslagen wordt. Vreselijke dilemma’s.
  Hopelijk zakt het bouwwerk binnenkort in elkaar.

  • Eens! Er zijn meerdere soorten wetenschappers, o.a. onafhankelijke wetenshappers maar ook wetenschappers die hun Hart en Ziel volgen en inderdaad zoals u zegt; integer zijn. Morele wetenschappers.
   Dit wat gaande is, is gewoon een strijd tussen positieve energie en negatieve energie. Let maar op… de mensen die anti – experimentele vac zijn, handelen uit liefde en reageren met inlevingsvermogen en de mensen die pro- vac zijn, zijn alleen maar aan het pesten, blamen, kortzichtige reacties geven.. héél apart deze gewaarwording. Wilde deze nog met u delen overigens; https://www.youtube.com/watch?v=obdI7tgKLtA (héél interessant interview, steeds meer mensen worden wakker. Zie ook vooral de reacties van mensen onder deze video. Zo vertelt er iemand (een ziekenhuis medewerkster) dat er een conferentie is geweest waar doktoren hebben verteld wat er in de vloeistof zit en dan 80% van de ziekenhuismedewerkers geweigerd hebben. Dit is letterlijk een wereldwijde genocide. Onwerkelijk maar (helaas) waar. Fijne zondag beste Inge.

 2. heel goed stuk
  (svp zie mijn reactie op Inge 2 topics terug) ;
  de ‘moderne wetenschap’ is langzamerhand niet maar van ‘hekserij’ te onderscheiden (Clarke noemde al hetzelfde) . Het ‘gewone volk’ begrijpt niets meer van hun [=wetenschap] overwegingen , experimenten en zielloze formules : maar tegelijkertijd doet bv CERN mee aan “Samhain” (zie hun website) ,
  de huidige ‘wetenschap’ is vandaag niets meer dan een clique van technologische hogepriesters ,
  deel van dezelfde Cabal die Ze Rezet als “too big too fail plan” uitrollen …

  • ETA : graag een vervolgstuk over dit , OP .
   Dit prik-genocideprogramma is puur gericht tegen het (voormalig maar nog potentieel-) christelijke Westen . China DOET wel alsof ze daar ook prikken – maar gebeurt niet natuurlijk , is slechts spel : omdat China de nieuwe wereldpolitie moet worden .
   Het Westen heeft zó n diepe [unbewuste] notie van “de duivel” dat de cabal met groot success nu ‘covid’ als de moderne Boeman heeft geintroduceerd ; en het is VERBIJSTEREND hoe diepe angst dit veroorzaakt in het voormalige christelijke westen …. ondanks alle pathetische superieure moderne rethoriek welke ‘geloven minacht’ ….

 3. Macht en onevenredig veel geld zijn alleen te behalen met boosaardigheid. Ze gaan hand in hand en zijn onontbindbaar. Geld en macht bestaan alleen in het materiële domein, in dit geval de Aarde. Boosaardigheid wordt geïnspireerd door “satan”. Deze heeft derhalve alleen invloed op het materiële domein en de mensen. In het spirituele domein van God bestaat geen materie. Dus bestaat er ook geen macht en geld dat door boosaardigheid kan worden bemachtigd. Satan heeft daar dus geen invloed. Als jij nu meedoet boosaardigheid te ondersteunen en te voeren in dit materiële domein, wat zijn dan de gevolgen voor je wb het spirituele domein? Waar heeft Satan invloed? Wil je daar resteren? Denk er over na voor je een booster of een gifspuit koopt.

 4. Ik vertrouw niet meer mijn arts en niet de wetenschap. Sinds mijn medicijnen ben ik slechter van gezondheid geworden maar mijn arts ging met de bonus van de recepten op reis. Nu zonder niets mijn gezondheid wordt beter ik was een slaf aan de recepten via mijn arts die bonus kreeg van de grote pharma. Moet ik nu geloven de artsen, pharma en wetenschap, alles is verbonden aan het geld verdiende systeem.

 5. Binnen de wetenschap heerst allang terreur! Wetenschappers werken grotendeels in instituten die door belastinggeld wordt gefinancierd of private financiers die uitsluitend betalen indien het ” onderzoek ” de uitkomst oplevert die zij voor ogen hebben.
  Wetenschappers zijn dus ambtenaren en feitelijk in dienst van de overheid.
  En wie betaalt, bepaald!
  Wetenschappers die aangaven dat de aarde niet opwarmt maar de komende jaren juist sterk gaat afkoelen, zijn allen ontslagen…!
  Het zijn overwegend gepensioneerde wetenschappers die de waarheid nog naar buiten durven brengen.
  Kortom ware wetenschap is idd allang dood!

  • Hoi Fleur,

   Eens, de wetenschap is allang dood. Ik ben sinds mijn 13e geinteresseerd in hoe een economie werkt. Ik vond het toen al onbegrijpelijk dat een zilveren gulden net zoveel waard was als een blikken gulden. Ik ben toen uiteindelijk (mid jaren 90) macro economie gaan studeren.

   Wat een onzin was dat. Ik ben er maar mee gestopt en de IT ingerold. Voorbeelden uit macro economie wetenschap wat het toen al! onzin maakte
   – Cetrus paribus assumptie was nodig om het te laten werken. Oftewel, acties hebben geen reacties. Totale onzin natuurlijk maar het hart van macro economische wetenschap
   – Rationele keuze theorie is er ook zo 1tje. Een ieder mens heeft altijd rationele keuzes qua consumptie. Je wordt nooit overgehaald qua consumptie door zeg marketing, status etc. Puur
   – Informatie gelijkheid. Iedereen heeft altijd en ter allertijde toegang tot en gebruikt alle informatie. Onderzoek afdelingen en noem maar op doen er niet toe.

   Ik kan nog wel even doorgaan maar dat zijn zaken waar ”wetenschap” op gebaseerd is. Uiteraard heb ik harde wetenschap een stuk hoger zitten. Als een scheikundige beweert als je element a, b en c combineerd gebeurt d. Kan je altijd controleren itt zeg macro economie.

   Groeten,
   Hugo

 6. Mijn arts lijkt tegenwoordig altijd op reis. Maar er wordt gebruik gemaakt van WhatsApp. Kan je je klachten fotograveren en op basis daarvan krijg je een recept. Gek genoeg betaal je heel veel voor verplichte verzekering maar desondanks betaal ik alles zelf. Ik ben zelf altijd heel enthousiast geweest met de wetenschap. Ik heb bij de erasmus universiteit gewerkt op het gebied van de hersenen. En altijd met het gevoel dat we de wereld konden verbeteren. Maar ik heb dus mijn eigen kennis. En eigenlijk al vanaf het begin had ik door dat de goedbedoelde gen therapie werd gebruikt als bio wapen. Zeker als je een paar kleine feien bekijkt. En jammer genoeg is het waar. Dat iedereen tegenwoordig vertrouwen heeft in de wetenschap. Maar toen de atoom werd gespleten was dat ook om een goedkope voor iedereen beschikbaar energie probleem op te lossen. De werkelijkheid geeft echter aan dat we erdoor in een angstaanjagende race voor wapens en uiteindelijk de koude oorlog hebben geleefd. Ik heb genoeg ouderen in m’n eigen buurt zien sterven vlak na de prik. En als je een klein beetje verder verdiept dan is de waarheid heel erg duidelijk. Maar de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als ze maar in hun vrijheid kunnen blijven geloven. Ik hoop dat deze volgende geplande lockdown ook eindelijk die ogen opent. Ik heb al vriendschappen verloren omdat ze mij als gevaarlijk beschouwen en ik die idiote redenatie dat er echt sprake is van boze opzet eens moet loslaten. Sterker nog. Ze staan in de rij voor de boosters. En hoe meer ik probeer om deze mensen te overtuigen van de werkelijkheid hoe steviger zij zich vast bijten in hun gelijk. Dus ik moet stoppen met waarschuwen want dat werkt contraproductief. Vreselijk gewoon. En ik geloof in democratie. Dus als ze zo graag de ratten in het laboratorium willen zijn. Tja….dan moet ik mezelf beschermen en niet meer huilen om al die kortzichtige mensen. Ik heb echt medelijden met al die mensen die zich in goed vertrouwen hebben laten gebruiken. Maar het ergste is nog de kloof die is ontstaan tussen de meelopers en de kritische mens. Heel veel sterkte iedereen

  • Hoi Hugo, ik had mijn reactie op de verkeerde plek gezet, zie hier beneden. Het gaat over “resomeren”. In de VS schijnt men van plan te zijn de vrijgekomen vloeistof dan te gebruiken als sproeimest voor de landbouw. Toch een vorm van recycleren, lijkt me…albeit wat bizar.

 7. Belangrijk onderwerp is dit wel. Ik zou iets het anders willen formuleren (nuancering). Want met wetenschap op zich is niets mis. Het is empirisch van aard en als de wetenschappelijke methode is-wordt gevolgd, dan is iets -blijvend-aangetoond (nl. je alternatieve dan wel je nullhypothese). Het probleem is juist als men wetenschap gaat claimen waar het dat niet is, om iets validiteit te geven. Pseudo wetenschap dus.

 8. Nogmaals, zoals Anthony Fauci zo schaamteloos verklaarde, “als je tegen mij bent, ben je tegen de wetenschap.

  Ja tegen de valse en misbruikte en verdraaide leugen wetenschap ja!
  Dit zijn de gekke professoren die compleet zijn doorgeslagen en in een gekkenhuis thuis
  horen en berecht te worden.
  Ik heb niks tegen wetenschap maar dan wel rationeel denkend, rechtschapen, en geestelijk stabiel,en
  eerlijk.
  Die misselijke lui die wetenschap misbruiken en met die genen die hun gebruiken moet maar 1 ding
  gebeuren.En dat mag uzelf bedenken in invullen………….
  Ik weet het wel.

 9. Er was een artikel op FN, over kunstmest dat door lijken gemaakt zou worden. Men vergeleek het proces met de film Soylent Green. De methode die gebruikt wordt is mbv lye en verhitting. Het brouwsel wat overblijft wordt op de landbouw gesproeid. Ik heb het eea verder niet onderzocht, maar het lijkt lichtelijke bizar, alhoewel het de giftige stoffen van de gifspuit uit het lijk verwijdert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in