De vermaarde COVID-19 deskundige en vaak gepubliceerde arts Dr. Peter McCullough gaf een uitgebreide, goed gedocumenteerde lezing (video) voor collega’s over de “ongelooflijke gruweldaad” die in het Westen plaatsvindt als gevolg van gen-transfer vaccin campagnes, de noodzaak van een “onbreekbaar verzet” tegen kinderen die de prik krijgen, en de “verbazingwekkende … onbekwaamheid en opzettelijk wangedrag” van de openbare gezondheidsdiensten, schrijft Lifesitenews.com.

McCullough, die heeft gesteld dat niemand ter wereld meer autoriteit heeft over dit onderwerp dan hij, gaf een gedetailleerde analyse van meerdere wetenschappelijke studies en gegevensrapporten die de “mislukking van het vaccinprogramma” aantonen, de onderdrukking van effectieve vroegtijdige behandelingen, en de “robuuste, volledige en duurzame” eigenschappen van natuurlijke immuniteit.

Dr. Robert Malone, de architect van het mRNA-platform dat wordt gebruikt door de vaccins van Pfizer en Moderna, en mede-ondertekenaar van een recente publieke verklaring ter verdediging van vroege behandelingen, promootte de presentatie door te tweeten: “Ik zeg het nog een keer. Bekijk de toespraak van Dr. Peter McCullough. Hij is in vuur en vlam. En hij is spot on. Zijn samenvatting van de gegevens zijn nauwkeurig en gedetailleerd. Neem alstublieft de tijd om die video te bekijken. En word woedend.”

Een van de vele punten die McCullough op de jaarvergadering van de American Association of Physicians and Surgeons op 2 oktober aan de orde stelde, was het ernstige gebrek aan transparantie van de veiligheidsgegevens en aan adequaat toezicht op het programma.

“Ik ben voorzitter geweest van de Data Safety Monitoring Board voor meer dan twee dozijn therapeutische producten,” vertelde McCullough zijn publiek. In die hoedanigheid heeft hij onder meer raden van toezicht geleid voor de National Institutes of Health (NIH) en Big Pharma-bedrijven.

Data Safety Monitoring Boards (DSMB) worden gedefinieerd als een “comité van deskundigen op het gebied van klinisch onderzoek … die toezicht houden op de voortgang van een klinische proef en de veiligheids- en effectiviteitsgegevens beoordelen terwijl de proef loopt. Deze commissie is onafhankelijk van de mensen, organisaties en instellingen die de klinische proef uitvoeren … [en] kan aanbevelen een proef vroegtijdig te stoppen vanwege bezorgdheid over de veiligheid van de deelnemers …”

“Ik heb als voorzitter van een data safety monitoring board een aantal kritische oproepen gedaan om een programma stop te zetten als het niet veilig was,” legde McCullough uit. “En ik kan je vertellen dat die drempel een paar gevallen is waarin we het niet kunnen verklaren, een paar gevallen. Als we bij vijf onverklaarbare gevallen komen, beginnen we ons heel ongemakkelijk te voelen. Wanneer “we 50 onverklaarde sterfgevallen in een release van een product krijgen, is het weg. Dan is het weg. We sluiten het en zoeken uit wat er fout ging. Voor nieuwe biologische producten eis je veiligheid, veiligheid, veiligheid.”

Vaccinatiecampagne tegen varkensgriep in 1976 stopgezet na 25 gerapporteerde sterfgevallen

Vervolgens ging hij in op de vaccinatiecampagne tegen de Mexicaanse griep in 1976 die de regering al na 10 weken opschortte vanwege 25 plotselinge sterfgevallen en 550 meldingen van het Guillain-Barré-syndroom na vaccinatie.

“Het comfort was verdwenen. We hadden 25% van onze 220 miljoen mensen in de Verenigde Staten [op dat moment] gevaccineerd. En dat was het! De bezorgdheid over de veiligheid was te groot. Het aantal doden steeg na het stoppen van het programma tot 53. Dit was de norm, en zou vandaag nog steeds de norm moeten zijn,” verklaarde de redacteur van twee medische tijdschriften.

Met onze huidige COVID-19 genoverdracht vaccinatiecampagne daarentegen, “zijn we dat ver voorbij”, zei McCullough. In feite zijn de huidige sterftecijfers 652 keer hoger dan in 1976, toen de regering het vaccinatieprogramma tegen de Mexicaanse griep stopzette.

De meest recente gegevens van het Centers for Disease Control and Prevention’s (CDC) Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) die op 8 oktober zijn vrijgegeven, maken melding van 778.683 bijwerkingen in de VS na COVID-vaccinatie, waaronder 16.310 meldingen van sterfgevallen en 75.605 meldingen van ziekenhuisopnames, tussen 14 december 2020 en 1 oktober.

Bovendien blijft het een punt van zorg dat deze cijfers slechts “het topje van de ijsberg” zijn, aangezien uit een “in 2010 door Harvard uitgevoerd onderzoek in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) is gebleken dat de aan VAERS gerapporteerde verwondingen door vaccins naar schatting 1% van de werkelijke verwondingen vertegenwoordigen.”

Meer recentelijk hebben klokkenluiders ten minste 45.000 respectievelijk 48.000 sterfgevallen gedocumenteerd uit slechts één overheidsdatabase bij de Centers for Medicare & Medicaid Service (CMS).

Geen DSMB’s aanwezig, en “Geen veiligheidsbeoordeling! Dat is ambtsmisdrijf”

McCullough haalde een paper aan uit mei waarbij 57 auteurs uit 17 landen betrokken waren die, nadat ze geen bewijs hadden opgemerkt van DSMB’s en externe adviescommissies (EAC) die waren opgericht om toezicht te houden op de COVID-19 vaccinatiedrift, schreven “vaccinatie moet onmiddellijk worden stopgezet.”

“Als we geen veiligheidsmechanismen hebben voor de vaccinatieprogramma’s, stop ze dan,” zei McCullough, “want [de hoogste prioriteit is] veiligheid, veiligheid, veiligheid. Onze zorg was dat dit een gevaarlijk werkingsmechanisme was, we hadden alle kritische testen overgeslagen om te begrijpen wat dit op lange termijn met het menselijk lichaam gaat doen.”

Tot op de dag van vandaag “zijn er geen externe adviescommissies, geen menselijke ethische commissie, geen data safety monitoring board,” beschreef hij. “De FDA en de CDC zijn de sponsors van het programma. Zij kunnen niet oordelen over de dood. Dat kunnen zij niet. Dat is in strijd met elke regelgevende wet die we kennen.”

Al op 22 januari, “hadden we een groot probleem. We hadden 182 sterfgevallen,” vervolgde McCullough (en toonde dia 11 van zijn power point presentatie). “Het verwachte aantal sterfgevallen, [van] alle vaccins samen, [is] 158 per jaar [van ongeveer] 287 miljoen injecties per jaar in de Verenigde Staten. 182 [sterfgevallen met de COIVD-vaccins] waren over de lijn. En als we een data safety monitoring board hadden, zou dit programma in februari zijn stopgezet wegens oversterfte en zou het zijn geëvalueerd.”

“We hadden slechts 27 miljoen mensen gevaccineerd in de Verenigde Staten [op dat moment]. En wat gebeurde er? Niets! Geen veiligheidsevaluatie! Dat is nalatigheid. Misdaad is verkeerd handelen door mensen in een gezaghebbende positie. En dat is wat er gebeurd is,” zei hij.

  "Hij vertelt ons de waarheid niet", toparts dringt er bij Jamie Foxx op aan om Vax-geruchten aan te kaarten na 'Hell and Back'-video

Verder beschuldigde McCullough de CDC, FDA, NIH, het Witte Huis, de Senaat en het Huis van Afgevaardigden ervan “hier allemaal bij betrokken te zijn. Geen van hen eiste een effectief veiligheidsrapport en een stop in februari. Ze zijn allemaal schuldig.”

‘Men heeft meer kans om te sterven aan het vaccin’ dan aan COVID zelf

Onder verwijzing naar een andere vroege peer-reviewed veiligheidswaarschuwing van Jessica Rose ( dia 12), met staafdiagrammen die een enorme sprong laten zien in meldingen en sterfgevallen als gevolg van vaccins in 2021, 40 keer hoger dan in 2020, merkte hij op: “We hadden Amerikanen die stierven na vaccinatie. Het was duidelijk. Dit is een duidelijk gegevenssignaal. Alle deskundigen zijn het erover eens dat het duidelijk is,” en toch werd het vaccinatieprogramma niet stopgezet.

Naast bovenstaande statistieken klaagde McCullough: “Helaas hebben we meer dan 20.000 Amerikanen waarvan de CDC ons vertelt dat ze blijvend gehandicapt zijn na het vaccin. Dat is groter dan sommige grote kankergroepen. De invaliditeit die we gaan zien, als gevolg van deze vaccins, zal de geschiedenis ingaan als een ongelooflijke gruweldaad.”

In feite wees de alom gepubliceerde arts op een paper (slide 17) waarin werd aangetoond dat de injecties gevaarlijker zijn dan COVID-19 zelf. Volgens McCullough toonde de studie van Ronald N. Kostoff en anderen aan “dat omdat niet iedereen de infectie van de luchtwegen krijgt, en omdat de infectie van de luchtwegen behandelbaar en beheersbaar is, men in feite meer kans heeft om te sterven na het vaccin dan [als ze] gewoon hun keuze nemen met het afzien van het vaccin en het mogelijk krijgen van COVID-19. Statistisch gezien, in elke leeftijdsgroep, is dat het geval. De [beste] gok is om van het vaccin af te zien en mogelijke schade te voorkomen.”

De gegevens roepen op tot “onophoudelijk en onwrikbaar verzet” tegen kindervaccinatie

Dit geldt vooral voor kinderen. McCullough besprak het aanzienlijke risico op het ontwikkelen van myocarditis dat jonge mensen lopen als gevolg van de injecties.

De FDA en de CDC erkennen dat myocarditis een aanzienlijk risico is en hebben in juni 200 gevallen geëvalueerd waarbij 90% van de patiënten in het ziekenhuis werd opgenomen. “We zijn nu opgelopen tot 5.000 gevallen van myocarditis in de Verenigde Staten,” zei McCullough, “en we hoorden gisteren dat Gavin Newsom zojuist verplichte vaccinaties heeft voorgeschreven voor alle kinderen in Californië, zonder zich zorgen te maken over dit effect dat zal optreden bij vele, vele kinderen als ze gedwongen worden het vaccin te nemen.”

Onder verwijzing naar een ander “kwalitatief zeer goede studie” van Tracy Hoeg, legde McCullough uit dat “myocarditis zeker zeer reëel is. Het is te wijten aan het vaccin. De kans op myocarditis, en ziekenhuisopname met hartspierontsteking, voor één van deze kinderen die gedwongen zullen worden tot vaccinatie … is groter dan in het ziekenhuis opgenomen te worden voor COVID-19. Het is dus veel beter voor de kinderen om zich niet te laten vaccineren en het risico te nemen van een infectie van de luchtwegen.”

“Dit moet overduidelijk [gemaakt] worden. De FDA moet zeggen: ‘WAARSCHUWING: Dit veroorzaakt myocarditis. Doe het niet. De FDA heeft ons dit verteld. De CDC is het eens met alle gegevens. Dat staat niet gelijk aan verplichte vaccinatie voor kinderen. Het verplicht juist tot het tegenovergestelde: een ongelooflijk, meedogenloos en onbreekbaar verzet tegen het laten vaccineren van de kinderen. Het is gewoon niet veilig, onder geen enkele omstandigheid. Punt uit. Punt uit,” zei hij.

  Dr. Peter McCullough - COVID-19 vaccins hebben al 50.000 Amerikanen gedood

“Zonder de bescherming van de Geneesmiddelenwet zullen vaccins meer schade aanrichten. Daar is geen twijfel over mogelijk. We zijn in een vrije val naar een wetteloze staat. En er ontwikkelt zich een wetteloze staat. Het Office of Human Research Protections en de U.S. Food and Drug Administration (FDA) zien momenteel niet toe op de naleving van de bescherming van proefpersonen. Iedereen die in de Verenigde Staten een vaccin neemt, is een deelnemer aan het onderzoek. Het feit dat er absoluut geen bescherming is voor de onderzoekspersonen en dat de geneesmiddelenwetten niet worden gehandhaafd, brengt ons in een complete vrije val. De vaccins zijn niet veilig voor menselijk gebruik”.

Falende vaccins, ‘onbekwaamheid’ en ‘opzettelijk wangedrag’ van het CDC

“De CDC begon ons in mei te vertellen dat de vaccins faalden.” McCullough haalde een verslag aan (dia 34) waarin sprake was van meer dan 10.000 “doorbraakinfecties”, waarvan 10% in het ziekenhuis werd opgenomen en 2% overleed.

“Dat zag er niet goed uit. Na dit rapport zei het CDC: ‘We geven het op. We gaan niet rapporteren over vaccinfiasco’s. We willen [PCR] cyclusdrempels zien die lager zijn dan 28. Ze zetten op hun website dat als je een vaccin hebt genomen, je je niet meer hoeft te laten testen. Maar als je niet gevaccineerd bent, moet je je blijven laten testen,” legde hij uit. “Het CDC begon met asymmetrische berichtgeving om een narratief te creëren dat dit een ‘mislukking van de ongevaccineerden’ zou zijn, een ‘crisis van de ongevaccineerden’,” zei hij.

“Maar de CDC gegevens bleven binnenkomen en lieten het tegenovergestelde zien. Op 26 juli hadden ze 6.587 [doorbraak] gevallen” (dia 35), zei McCullough. Van hen werd 95% opgenomen in het ziekenhuis en helaas overleed 19%.

“Nu gaan we over naar 23 augustus (dia 36), en zie, we hebben 11.050 gevallen van volledig falen van het vaccin waarover de CDC Amerika informeert op haar website. Helaas is 87% van de sterfgevallen ouder dan 65 jaar, [en] 70% van de ziekenhuisopnames zijn ouder dan 65 jaar. Dit is een mislukking van het vaccinatieprogramma in de groep die we geacht werden te beschermen. En niemand van de CDC, de FDA, de NIH of de Task Force van het Witte Huis heeft Amerikaanse senioren verteld dat de vaccins falen,” zei hij.

“[In plaats daarvan], waar horen we over? Het verhaal dat we [horen] is ‘vaccineer kinderen!’ Hoe zit het met de senioren? Waar is de prioriteit van de volksgezondheid van wat er gaande is in Amerika? Het is verbazingwekkend, de onbekwaamheid, [en] het opzettelijke wangedrag van de mensen die onze openbare gezondheidsinstellingen leiden. Het is verbazingwekkend! Kijk naar deze gegevens! Echt? We gaan ons richten op Californische kinderen als we dit aan de hand hebben? Ik bedoel, dit is ongelooflijk. Ik hoop dat dit wordt opgenomen… Ze komen achter me aan. Kom maar op!” daagde hij uit.

‘Je verplettert je curve met vroegtijdige behandeling,’ niet met vaccins

In het licht van deze en andere statistieken verklaarde McCullough dat de medische wereld nooit in staat zal zijn om “ons een weg te vaccineren uit” deze ziekte, maar vroegtijdige behandeling, die werkt en kudde immuniteit-opbouwt is de juiste weg.

Hij vertelde hoe een groep in Italië “nul ziekenhuisopnames” heeft bereikt met een vroege behandeling. “Zij gebruiken een op hydroxychloroquine [HCQ] gebaseerd programma. Ze zijn uit de mist, en ze behandelen COVID-19. Het werkt! In Italië is hun deltacurve minder dan een kwart van hun curve uit het pre-vaccinatietijdperk, omdat ze [HCQ] gebruiken … Japan geeft voorrang aan ivermectine, en Mexico Stad heeft hun curves verpletterd met [een] op ivermectine gebaseerd programma. Peru ook. Het gaat maar door en door. India. Sommigen van jullie komen uit India. India heeft hun curve verpletterd. Ze verpletteren hun curve niet met het vaccin! Je verplettert je curve met een vroege behandeling. Het werkt.”

Hij haalde twee studies aan (slide 56) die met “dezelfde resultaten kwamen: ongeveer 85% reductie in ziekenhuisopname en sterfte met multi-medicijn programma’s. En dit waren oude programma’s. We hebben nu zelfs betere medicijnen, die we in combinatie kunnen gebruiken.”

De Texaanse internist en cardioloog klaagde verder ook over het gebrek aan behandelingen in verpleeghuizen en haalde een studie aan van Paul Alexander (dia 57) waaruit bleek dat elke behandeling “in verpleeghuizen werkt in vergelijking met niets. Zelfs de meest bescheiden programma’s – onze senioren in verpleeghuizen behandelen met COVID-19 en geen milligram krijgen is wanpraktijken. Het zijn wanpraktijken.”

Door COVID-patiënten te vaccineren, “doen we hen aanzienlijke schade”

“Het vaccineren van mensen die COVID-19 hebben gehad, die natuurlijke immuniteit hebben, is op dit moment, het is buiten de grenzen,” zei McCullough. Hij haalde een paper aan van Jennifer Block (slide 58) “die in 20 studies heeft aangetoond dat natuurlijke immuniteit robuust, volledig en duurzaam is. Veel beter dan immuniteit door vaccinatie.”

“Er zijn nu drie studies die ik heb samengevat, zes in totaal, die aantonen dat als we mensen vaccineren die COVID-hersteld zijn, we hen aanzienlijk schaden,” zei hij. “Het komt erop neer dat [degenen] die van nature immuun zijn met rust moeten worden gelaten. En als er een breuk komt in de vaccinatiestam, zullen het de natuurlijke immuniteiten zijn, omdat de gevaccineerden ziek blijven worden door COVID-19. De enige manier om ons te beschermen is natuurlijke immuniteit, en dus moeten we die omarmen.”

“Vroeger nam je oma je mee naar die waterpokkenfeestjes. Dat was geen slecht idee. Ik ging naar een. Weet je, ik kreeg waterpokken toen ik een kind was. Heb ik het vaccin genomen? Nee, want dat is het zo’n beetje en klaar. Neem ik het COVID [vaccin]? Nee, want ik had COVID. Het is eenmalig. We moeten terug naar de basis, want de vrijheid staat op het spel,” legde hij uit.

  Groeiend aantal neurologische complicaties na COVID-19 vaccinatie

“Dit idee dat je je vrijheid kunt terugkrijgen, en er waren enkele brute commentaren op CNN die zeiden dat je je vrijheden niet kunt terugkrijgen als je je niet laat vaccineren. Sinds wanneer? Sinds wanneer geven we onze vrijheden op voor een ondoeltreffend en onveilig vaccin?”

Het gaat over “een soort totalitaire overname die over de hele wereld heeft plaatsgevonden”

McCullough waarschuwde dat als de mensen in het Westen nu geen actie ondernemen, aanvallen op de vrijheid onder het voorwendsel van COVID-19 zich snel  vanuit Australië zullen verspreiden.

“Australië heeft heel weinig COVID. Op de meeste dagen hebben ze meer vaccin-sterfgevallen dan COVID-sterfgevallen. Er is iets mis in Australië, big time. En Zuid-Afrika is de volgende in de rij. Europa is de volgende in de rij. Het is een zeer verontrustende plek op dit moment,” zei hij. “Ze staan op een breekpunt.”

“Het kan in dit stadium niet over COVID gaan. Wat er in Australië gebeurt, gaat niet over COVID. Het gaat om een soort mentale besmetting, een soort mentale psychose, een soort neurose. Een soort totalitaire overname die over de hele wereld plaatsvindt. Er is iets heel duisters aan de hand,” zei McCullough.

Hij promootte een nieuw boek van Peter Breggin en Ginger Breggin dat grondig de voorbereidingen documenteert van wat er nu in de wereld gebeurt.

“Wat er [in] de wereld gebeurt, gaat eigenlijk niet over COVID. COVID is een platform, een evenement, dat is gepland. Het is georganiseerd. De vaccins zijn gepland en georganiseerd op een bepaalde manier om wereldwijd een soort van zeer, zeer grote verandering teweeg te brengen. Maar wat er ook aan de hand is, de principes liggen op één lijn. En wat ik bedoel met gelijke tred is dat iedereen gelijke tred houdt. Dat betekent dat een man op de Filippijnen op zijn knieën zit omdat hij zijn overheidscheque niet kan krijgen als hij zich niet laat vaccineren, en dat een kind in L.A. op zijn knieën zit omdat het niet naar school kan gaan als het zich niet laat vaccineren,” zei hij.

“Dezelfde soort dwang en represailles gebeuren over de hele wereld. Ik heb wat optredens gedaan in Clubhouse waar mensen uit de regenwouden van Zuid-Amerika komen en het zit in hun hoofd. En ik heb zoiets van, “Zit je op Twitter?” “Nee.” “Weet je wie Bill Gates is?” “Nee.” “Weet je wat GAVI is?” “Nee. Het zit in de hoofden van de mensen!”

“Dit kan niet over geld gaan. Het kan niet. Het kan niet over Pfizer gaan. Dat gaat het niet. Het kan niet over Bill Gates gaan. Dat is het ook niet. Er is iets heel, heel groots aan de hand in de wereld. In veel opzichten, op een soort perverse manier, is het een zeer opwindende tijd om te leven. We zijn allemaal opgeladen. Ik kan de lading in de kamer voelen.”

“Er is iets aan de hand. Dit boek heeft duizend referenties. Dit boek geeft je de materiaal overdracht overeenkomst tussen Moderna en de Chinezen voor het spike-eiwit voordat COVID-19 een probleem was. Oké? Dit was gepland. Dit boek heeft het Johns Hopkins symposium dat de pandemie plande in 2017. Ze planden hoe ze het scorebord [van sterfgevallen] op CNN zouden krijgen,” zei hij.

“We hebben het gevoel dat we tegen een virus vechten, en we proberen mensen te helpen, maar we zitten op een klein vlak. Er is iets aan de hand, op een heel groot vlak,” concludeerde McCullough.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kunnen mRNA gentherapie injecties uw DNA blijvend veranderen?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCOVID vaccin levensvorm: Poolse dokter vindt “Het Ding” in Pfizer Comirnaty injectie
Volgend artikelCensuurvrije social media Vriendenplek.nl
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. idd , er is iets ernstig aan de hand , dat zeg ik al van in het begin…ik zal het jullie zeggen wat er aan de hand is ; gans de Davos kliek , met vuile nazi Schwab als aanvoerder en meelopers zoals soros , fauci , de grootste muil van frankrijk macron en zijn duitse nazi slet merkel, gates, de rotschilds , de rockenfellers en de Amerikaanse joden bankiers die al 100jaar oorlogen financieren..die zitten er achter , om een wereld regering te installeren , het marxisme/communisme , dat zit erachter….ze hadden een “small window opportunety ” weet je nog? dat smerig crapuul zag zijn kans om de wereld bevolking massaal uit moorden door toevoegen van verplichte vaccins…maar ze hebben enkele grote fouten gemaakt , in tegenstelling tot het financieren van vele oorlogen , hebben ze zich deze keer open en bloot opgesteld…het crapuul die vroeger wereldoorlog 1en 2 gefinancierd hebben, en er rijk mee geworden zijn terwijl er miljoenen doden vielen , hebben zich nu bloot gegeven…dit keer is het overduidelijk wie hier achter zit , in al hun arrogantie en hebzucht hebben ze zich vastgereden door alles op te korte tijd te wille doorjagen..wat ze planden voor 2050 , werd vervroegd naar 2030 , en daarna naar 2019…als een losgelsagen bende nazi beulen hebben ze met ongelofelijke minachting iedereen zijn vrijheid ontnomen….maar het komt steeds meer boven water , en hun opzet is gedoemd om te mislukken…en ik kan niet rap genoeg hun smerige rotkpopen zien rollen..hun dagen zijn genummerd en geteld…ze hebben bloed van honderden duizenden aan hun handen, he, vervolgen is nog het meet humane wat ze moeten krijgen , voor mijn part krijgen ze de stoel , zonder proces !

  2. Ook deze Dr. Peter McCullough is ongeloofwaardig en praat in zijn eigen straatje. Er is geen virus, ook deze Dr. Peter McCullough heeft het niet geïsoleerd etc. Niemand ter wereld heeft een bewijs voor het bestaan van dit killervirus. De enige reden waarom deze man dat niet aankaart is dat hij dan zijn baan/ werk kwijt is. Zonder virus geen bekendheid en geen geld. Net als rutte, hugo, schwab is ook deze man fout. Misschien minder fout, maar nog steeds fout.

    • Wachten op de hulp van Jezus of wie dan ook gaat niet helpen. Je zult zelf de klauwen uit de mouwen moeten steken…. Wakkere mensen zijn zich al 20 jaar bewust dat iets dergelijks als dit er aan zat te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in