Dr. Peter McCullough, de vooraanstaande cardioloog die vecht voor de gezondheid van de volgende generatie, heeft een ernstige waarschuwing gegeven over de langetermijneffecten van het mRNA-“vaccin”-experiment, bericht Lance D Johnson.

“Zodra mensen deze vaccins nemen, is het langdurig, het kan in de nucleus komen, het menselijk genoom veranderen, en overgaan op dochtercellen… wat betekent dat dit feitelijk kan worden doorgegeven aan het nageslacht van gevaccineerde jonge ouders,” zei hij. “Er is geen slechter nieuws op dit moment. We hoopten dat dit vaccin in en uit het lichaam zou gaan. Het lijkt erop dat het lang aanhoudt en enorm veel schade aanricht.”

Vaccin spike-eiwit breekt niet af, blijft hangen in lymfeklieren, veroorzaakt immuun inprenting

Dr. McCullough noemde twee belangrijke studies die onbetwist zijn gebleven. In een studie van Stanford bleek dat het mRNA van het Pfizer spike-eiwit gedurende enkele maanden in de lymfeklieren blijft zitten, in plaats van af te breken in de deltaspier, zoals aanvankelijk door de vaccinfabrikanten was beloofd. De wetenschappers ontdekten dat dit de gevaccineerde persoon blootstelt aan een zekere mate van immuunimprinting. Met andere woorden, het immuunsysteem van de persoon wordt zo gemanipuleerd dat het bij voorkeur reageert op de virusvarianten waarmee het aanvankelijk in aanraking kwam, wat een negatieve invloed heeft op de ontwikkeling van antilichamen tegen nieuwe virusvarianten die het immuunsysteem zullen blijven uitdagen.

In feite programmeren de mRNA-vaccins het menselijke immuunsysteem voor mislukking, waardoor het moeilijker wordt voor immuuncellen om te reageren op de steeds veranderende mutaties die plaatsvinden in coronavirussen. Omdat de spike-eiwitten van het mRNA weken (en in sommige gevallen maanden) in het lichaam aanwezig blijven, hebben gevaccineerde personen geen robuuste immuunreacties; in plaats daarvan worden zij langdurig belast met cardiotoxines. Het leveringssysteem met lipide nanodeeltjes van het vaccin is zo stealth dat het in staat is de mRNA-instructies af te leveren in verschillende organen zoals de lever, milt, hart, nieren, longen en hersenen.

  Nieuwe bijwerkingen van Corona-vaccin bij verschillende fabrikanten - "Covid-arm"

Het mRNA-vaccin van Pfizer wordt omgekeerd getranscribeerd in menselijke levercellijnen

De bio-distributiestudie van Pfizer toonde aan dat de spike-eiwitten zich richten op de lever, waardoor vergrote lever, vacuolatie, verhoogde gamma glutamyl transferase niveaus, en verhoogde niveaus van aspartaat transaminase en alkalische fosfatase worden veroorzaakt.

In de andere studie waarnaar Dr. McCullough verwijst, ontdekten wetenschappers dat de volledige genetische code van het Pfizer-vaccin in menselijke levercellijnen wordt geïnstalleerd. De studie, Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line, toont aan dat het BNT162b2-vaccin daadwerkelijk wordt omgezet in DNA via menselijke levercellen. Het mRNA komt de menselijke levercellijn Huh7 in vitro binnen en wordt slechts zes uur na blootstelling intracellulair in DNA omgezet. De wetenschappers zien aanwijzingen dat het reverse transcriptieproces plaatsvindt via het endogene reverse transcriptase LINE-1.

Vaccinfabrikanten beloofden aanvankelijk dat het mRNA alleen de eiwitsynthesemachine van de cel zou herprogrammeren, waardoor er spike-eiwitten zouden ontstaan die snel konden worden afgebroken door het aangeboren immuunsysteem. Deze vaccinfabrikanten beloofden dat het mRNA niet in de celkern zou komen en het menselijke DNA niet zou veranderen. Wetenschappers tonen nu aan dat het omgekeerde transcriptieproces plaatsvindt in de lever en dat het Pfizer BioNTech covid-19 mRNA-vaccin de schuldige is.

Dit zou ernstige gevolgen kunnen hebben voor de volgende generatie baby’s, wier cellen geprogrammeerd zouden kunnen worden om mRNA-spike-eiwitten te produceren vanaf de dag dat ze worden verwekt. Dit zou kunnen leiden tot nog meer miskramen, doodgeboorten en beroertes bij baby’s. De volgende generatie zou letterlijk genetisch geprogrammeerd kunnen zijn om te lijden aan pericarditis, hartritmestoornissen, diep-veneuze trombose, longembolie, myocardinfarct, intracraniële bloeding en trombocytopenie – allemaal goed gedocumenteerde gevolgen van het mRNA-vaccin. DNA-schade is nu aan de gang en de travestie zou intergenerationeel kunnen worden. Aangezien baby’s door hun lage bloedvolume en de naïviteit van hun immuuncellen gevoeliger zijn voor de schade door spike-eiwitten, kan dit mRNA-experiment ernstige gevolgen hebben voor de komende generaties.

  Steeds meer berichten van ernstige bijwerkingen en sterfgevallen bij kinderen na COVID-19 vaccinatie


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Peter McCullough waarschuwt: Covid ‘gevaccineerde’ mensen zijn een gezondheidsbedreiging voor de ongevaccineerden (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitse minister van Buitenlandse Zaken heeft zojuist hardop Rusland de oorlog verklaard
Volgend artikelPeer reviewde studie geeft toe dat “5G-straling COVID-19 veroorzaakt” – Verbluffende bekentenis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. DNA verandering als complicatie op het vaccin is al heel lang bekend.
  Vele onderzoeken hebben dit al uitgewezen.
  Peter McCullough is een grootheid op dit gebied en in het begin van de pandemie erg gecensureerd.
  Naarmate de tijd voortschrijdt worden steeds meer van zijn bevindingen als bewezen peer reviewd juist beoordeeld.

  Dit is nu het grote drama wat we met de huidige wereld wijde oversterfte zien gebeuren.
  En Dit is nog maar het begin. Je ziet voor je ogen gebeuren dat de leeftijden van de mensen die overlijden ook steeds jonger worden……. Dit gaat gelijk op met de vaccinatie oproepen…….data!!
  Dr Mike Yeadon een voormalig vaccin ontwerper bij Pfizer Biontech zei al meteen dat mRNA niet met het leven verenigbaar is.
  Nucleïne zuur is de drager van menselijke genen, en dit inspuiten veranderd je immuunsysteem zodanig dat er in diverse orgaan stelsels defecten optreden. Dit heeft ook invloed op de vruchtbaarheid van vrouwen…..
  Het is vreselijk om dit te weten en te zien gebeuren.

 2. Vanaf het begin, toen het prikken nog maar net begonnen was, toen schoonfamilie van ons probeerde ons over te halen om die gentherapie-prik te halen, heb ik voor precies dit RISICO gewaarschuwd: dat reverse transcriptase misschien wel het mRNA om zou zetten in DNA waarna insertie in het genoom in de celkern. De middellange- en lange termijnrisico’s konden toen nog niet bekend zijn (op dit moment is de middellange termijn gaande). Ze luisterden liever naar onze nichtjes die geneeskunde studeerden dan naar mij, een kenner van de moleculaire genetica en gentherapie bij mensen. Met mij hadden ze op genetic counseling gebied figuurlijk gesproken levensreddend GOUD in de familie. Dwazen zij het.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in