Donkere eeuwen van wetenschap: topdokter ontslagen na het in twijfel trekken van lockdowns

2
Pixabay

Dus zo zetten de liberalen de wetenschap naar hun hand. In een voorproefje van de soort intolerante progressieve werkwijze wanneer ze de macht hebben om dit te doen, verloor een topdokter in een ziekenhuis in Californië vorige week zijn positie na het lef te hebben om de logica achter Coronalockdowns in twijfel te trekken.

Het incident spreekt boekdelen over hoe liberalen critici het zwijgen opleggen en zegt nog meer over de stand van de wetenschap in een staatspolitiek.

Dr. Michael deBoisblanc is geen vreemde in de tendens als het gaat om de Coronavirus-crisis. In mei, slechts twee maanden in de lange, nationale nachtmerrie maakte deBoisblanc krantenkoppen door erop te wijzen dat artsen in zijn ziekenhuis meer sterfgevallen door zelfmoorden zagen dan het Coronavirus.

Dat betekende dat de kuur erger was dan de ziekte, zo vertelde hij destijds aan KGO-TV.

Destijds was deBoisblanc hoofd van de Trauma-afdeling van het John Muir Medical Center in Walnut Creek, Californië, in de Contra Costa County in de San Francisco Bay Area.

Dat is een functie die deBoisblanc niet langer bekleedt na zijn laatste publieke twijfeling  van de heersende wijsheid over het Coronavirus.

Zoals Fox News vorige week meldde, schreven deBoisblanc en twee andere artsen een brief aan de Contra Costa County Health Department waarin ze vraagtekens zetten bij de lockdown-maatregelen van de provincie – inclusief het gesloten houden van scholen – wanneer het bewijs hen niet ondersteunt.

“Alle gegevens waar ik me bewust van ben, kijkend naar kinderen en het virus, laten zien dat het veilig is om scholen te heropenen”, vertelde DeBloisblanc woensdag aan Sandra Smith van Fox News.

  De etnische groep domineert de Biden-regering

“Er zijn nu veel andere staten die maanden van track records hebben waaruit blijkt dat het veilig is voor hun kinderen om terug naar school te gaan. En de provincie en staat Californië maken dat gewoon niet mogelijk”.

Kijk naar zijn interview. Het is iets meer dan zes minuten lang, maar het is de tijd waard:

De oplettende kijker zal zien dat er geen aluminiumfolie hoed op het hoofd van deBloisbanc zit. Er komt geen schuim uit zijn mond en zijn ogen zijn stabiel en onbewogen.

Gezien het feit dat hij, tot medio december, met genoeg aanzien werd beschouwd dat hij niet alleen in dienst was van een topziekenhuis dat zichzelf als een van de beste in de meest bevolkte staat van de natie factureert, maar ook chef-arts in zijn trauma-afdeling was, is het vrij duidelijk dat deBoisblanc niet een razende gek is.

Het is ook duidelijk dat hij geen scrupules heeft over het in vraag stellen van autoriteiten.

“De wetenschap is duidelijk dat meer lockdowns leiden tot veel meer niet-Covid morbiditeit en mortaliteit”, schreven deBoisblanc en zijn twee collega’s in hun brief, aldus KVTU-TV in Oakland.

Het overheidsbeleid is gebaseerd op verkeerde aannames…

In een verklaring aan de KVTU gaven de leidinggevenden van John Muir Medical Center geen reden waarom deBoisblanc’s diensten werden beëindigd, en zeiden alleen dat “de arts in dienst is door middel van een extern contract … en na zorgvuldige overweging gaat John Muir Health niet verder met Dr. deBoisblanc in die positie”.

Nou, dat maakt de zaak dan duidelijk.

  Georgia video toont verkiezingsfraude van stemmentellers nadat ze verkiezingswaarnemers hebben weggestuurd

Behalve dat dat niet zo is.

In de Coronaviruswereld, waar zo weinig op goed vertrouwen kan worden aangenomen, is het enige waar Amerikanen zeker van kunnen zijn, dat iedereen die de beslissingen van de gezagsdragers in twijfel trekt, kan verwachten gestraft te worden.

Of het nu gaat om de eigenaars van een fitnessruimte in New Jersey of een kapsaloneigenares in San Francisco die een video van de Democratische Voorzitster van het Huis van Afgevaardigden Nancy Pelosi lekte die haar haar liet doen terwijl kapsalons niet mochten openen, of een gerespecteerde traumadokter zoals deBoisblanc, zijn de liberalen vastbesloten om de oppositie het zwijgen op te leggen.

Een echte ironie hier is dat het nog in oktober was dat zelfs de Wereldgezondheidsorganisatie, een van die inherent corrupte United National-agentschappen die Amerikaanse liberalen meestal aanbidden, vraagtekens zette bij de effectiviteit van lockdowns in vergelijking met hun aanzienlijke kosten – financieel en fysiek.

En het is natuurlijk niet alleen het Coronavirus. Voor liberalen is alle wetenschap “geregeld” als ze een nep-consensus kunnen toeteren om het eens te worden over kwesties van “klimaatverandering” – de oorzaken, de gevolgen ervan en welke draconische maatregelen daarom zouden moeten worden geïmplementeerd – voor “transgender” atleten.

Als dat eenmaal is gebeurd, hoeft de rest van de wereld alleen nog maar te worden gedwongen zich aan de regels te houden of – op zijn minst – te zwijgen.

De brief van deBoisblanc en zijn collega’s geeft aan dat ze niet zullen zwijgen over de Coronavirus lockdowns en dat de dokter als gevolg daarvan niet langer nodig voor zijn high-profile baan bleek te zijn – na ‘zorgvuldige afweging’ natuurlijk.

  Amerikaanse rechter ontneemt moeder ouderlijke rechten vanwege vaccinatiestatus

Het probleem voor liberalen is dat voor hen “wetenschap” geen onderneming is om consensus te zoeken, de pre-Galileo wetenschappelijke wereld was vrijwel unaniem van mening dat de aarde het centrum van het universum was.

De consensus hield ook niet zo van Galileo.

Het is van nature een poging tot onderzoek, waarbij steeds weer vragen worden gesteld als een kwestie van progressie in de richting van de waarheid.

Tenzij liberalen de wetenschap naar eigen tevredenheid kunnen regelen, wanneer ze bepalen en hoe ze bepalen – met een “waarheid” van hun keuze, ook.

Corona-kritische arts wordt geconfronteerd met het verlies van zijn medische licentie

Vorig artikelEU-bijeenkomst: het aftappen van uw surfgeschiedenis bepaalt uw kredietwaardigheid
Volgend artikelVrouw in Italië door Ethiopische asielzoeker schedel ingeslagen en verkracht terwijl ze op sterven lag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  • ….tot je met hooivork of andere middelen ter meerdere eer en glorie je grondwettelijke rechten gaat verdedigen…..helaas lopen er teveel nuttige idioten rond die voor een habbekrats jou grondrechten negeren in opdracht van de regering en daar nog blij van worden ook…maakt dat rechten hebben een farce is geworden….en die rechten komen niet meer terug via de stembus of via een gewetens epidemie in Den Haag….

   “Hier endet die freiheit” was decennia lang de tekst als je van west naar oost Berlijn reed, maar nu kan dat bord weer terug, enkel moet het worden omgekeerd. Waarom er mensen zijn gestorven in WO2 en dat met vrijheid word geassocieerd is mijn niet langer helder, ik heb de indruk opgedaan dat we met Adolf misschien beter af waren geweest dan met de EU, welke de verpersoonlijking aan het worden is van terreur en dictatuur TEGEN het eigen volk. Als dictatuur en terreur op de eigen bevolking nodig zijn om een eenheid van Europa te maken, dan zou ik het advies geven terug naar de tekentafel te gaan want van dat hele eenheid en vrede voor altijd door een Unie te zijn spoort niets. De wurggreep waarin de Europese bevolking steeds meer vrijheid verliest gaat niet weg door stemmen of protesteren, maar enkel door de verantwoordelijken HOOFDELIJK ter verantwoording te roepen, in levende lijve….en dan kun je praten en ook gehoord worden.

   De rede en wederzijds respect en overleg zijn kapot gemaakt door de politici die nu zitting hebben in nationaal parlement en EU-parlement en alles daaraan horig, wat het einde is van zowel democratie als grondwettelijke rechten van ons burgers… Dat komt niet meer terug zonder een strijd. Die strijd kan heel beperkt worden gevoerd en met minimale schade worden gestreden.

   Wie denkt dat het met praten en demonstreren en petities kan is een idioot.

   Ons rest niet langer de luxe van rede noch menselijkheid om het leven te behouden en in vrijheid te kunnen bestaan.

   Wat ik hier schrijf is nu al bijna goed voor arrestatie, wat een teken aan de wand is inzake ieders recht op leven en denken. Wie nu nog wakker wordt, heeft zich reeds verslapen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in