WHO-adviseur: “Daadwerkelijk onderzoek in Wuhan werd gedaan door Communistisch China”

3
1222

Jamie Metzl, adviseur van de Wereldgezondheidsorganisatie, hekelt het onderzoek van de organisatie naar de oorsprong van het Coronavirus omdat het China heeft toegestaan het eigenlijke onderzoek te laten uitvoeren.

In de uitzending van Fox News’ “Ingraham Angle” van dinsdag zegt Metzl dat de WHO niet serieus genoeg heeft gekeken naar de mogelijkheid van een accidenteel lek in het laboratorium en verklaart dat “het eigenlijke onderzoek werd gedaan door de Chinese autoriteiten. En dus ontvingen de WHO-onderzoekers in feite rapporten van de Chinese functionarissen”.

Wel, het onderzoek zelf was erg kort. Het was twee weken quarantaine en twee weken vergaderingen, maar het eigenlijke onderzoek werd gedaan door de Chinese autoriteiten. En dus ontvingen de WHO-onderzoekers in feite rapporten van de Chinese ambtenaren.

En zoals ik het zie, is de grote mislukking dat zij vier mogelijke manieren hebben geschetst waarop Covid had kunnen beginnen. Eén was direct van vleermuis op mens. De tweede, vleermuis via een dierlijke tussengastheer. De derde, via verscheping of een soort bevroren voedsel van ergens anders. En vier, het accidentele lek in het lab.

Zoals je weet, Laura, ben ik al meer dan een jaar een van de belangrijkste pleitbezorgers die zegt dat we heel serieus naar optie vier moeten kijken. Maar in plaats van te zeggen, oké, laten we dieper kijken naar al die mogelijkheden, zeiden de W.H.O. onderzoekers dat we naar de eerste drie moeten kijken, maar niet naar het accidentele lablek. En ik ben gewoon boos dat dit is gebeurd en ik denk dat het echt verschrikkelijk is, zegt Metzl..

WHO-directeur zegt dat de wereld ‘niet meer terug kan naar hoe het was’ – Zijn oplossing? Een nieuwe wereldorde

Verraden door politici, verraden door journalisten, verraden door dokters

3 REACTIES

  1. Hmmmmm, een gevalletje “slager keurt eigen vlees” of in deze de “Chinees keurt eigen loempia” . Allemaal onder het toeziend oog van terrorist/oplichter Tedros Adhanom Ghebreyesus, érg betrouwbaar allemaal. NOT!

  2. Iedereen wist toch al dat het zo zou gaan. Wie vertrouwt die spleetogen nu nog. Ze zijn langzaam de wereld aan het veroveren. Niet door oorlog maar door een economie te zijn waar niemand om heen kan. En overal bedrijven op kopen. Eerst zorgen dat er een virus de wereld in wordt geholpen, je eigen bevolking beschermen. En daarna goedkoop bedrijven in de rest van de wereld op kopen. Satellieten naar Mars sturen gemaakt doordat er een spion in Amerika geheimen had verzameld en zo kon mee doen aan de Mars race. Op zoek naar water zodat ze dat in de toekomst kunnen verkopen aan Mars bewoners tegen een hoge prijs. En ondertussen de WHO op snoepreisje en als afscheid het boekje van MAO ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here