De VS zouden hun productie moeten nationaliseren en nooit meer belangrijke toeleveringsketens “in gijzeling laten nemen” door China of enig ander land, legde Donald Trump uit toen het publiek vragen aan hem mocht stellen in Fox News.

Eerder hebben verschillende politici verklaart dat de Coronacrisis moet worden opgelost door middel van globalistische maatregelen.

Maar de Amerikaanse president Donald Trump is zich er meer van bewust dat het globalisme de crisis juist heeft verergerd.

Dit komt omdat de internationale productie van belangrijke producten is geïnternationaliseerd naar lagelonenlanden.

Zoiets mag volgens de Amerikaanse president “nooit meer” gebeuren.

“We moeten onze productie in huis nemen. We moeten onze producten in eigen land produceren”, zegt Donald Trump.

“We kunnen geen gijzelaars zijn, want dat zijn we wel. We kunnen geen gijzelaars zijn van andere landen. Zeker niet van China, maar het geldt ook voor andere landen. Dat kunnen we vandaag de dag nooit laten gebeuren”, benadrukt Trump.

Slecht humeur op CNN wanneer Trump de hypocrisie van de media aan de kaak stelt

  Latijns-Amerikaanse zorgverpleger gearresteerd voor mishandeling van 88-jarige gehandicapte blanke man
Vorig artikelSoros valt samen met Pelosi Facebook aan: De overheid zou moeten beslissen wat mensen op social media plaatsen
Volgend artikelMeer migranten vertrekken dan dat ze naar Denemarken migreren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Voor Nederland geldt exact hetzelfde. Ook veeteelt en landbouw moeten hier verdwijnen omwille van de stikstof en Co2. Dus worden we nóg meer afhankelijk van andere landen. Jammer !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in