Een Ethiopische immigrante die een symbool van integratie in Italië werd door een bloeiend kaasbedrijf in het Alpenlandschap te realiseren, werd op haar boerderij door haar Ghanese werknemer vermoord en verkracht terwijl ze op sterven lag, meldt de The Daily Mail.

Een Ghanese werknemer op een boerderij in Noord-Italië heeft bekend dat hij de 42-jarige Agitu Ideo Gudeta heeft vermoord en verkracht toen ze op sterven lag, aldus de Italiaanse media.

De 32-jarige verdachte zou naar verluidt haar met een hamer de schedel hebben ingeslagen tijdens een geschil over een onbetaald salaris.

Gudeta, die in 2010 Ethiopië ontvluchtte, had zich in Valle dei Mocheni gevestigd en werd gezien als een schitterend migrantensuccesverhaal in een tijd van toenemende vijandigheid tegenover immigranten in Italië.

Gudeta stond bekend om het maken van geitenkaas en schoonheidsproducten op haar boerderij La Capra Felice – de Gelukkige Geit – die werd gebouwd op eerder verlaten land.

Gudeta zei destijds dat ze een medemigrant in dienst had genomen om te helpen bij haar werk en dat ze op zoek was naar ten minste twee extra buitenlanders.

Suleimani werd ’s nachts aangehouden en in hechtenis genomen nadat hij had bekend dat hij Gudeta had vermoord.

Italiaanse imam: “Christelijke vrouwen zijn onze prooi!”

  Gewoon een klein prikje - en het beeldschone 18-jarige meisje stierf
Vorig artikelDonkere eeuwen van wetenschap: topdokter ontslagen na het in twijfel trekken van lockdowns
Volgend artikel“Spring varkens, spring!”, lachen de migranten terwijl ze vuurwerk op de Zweedse politie afvuren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Some workers can never be trusted, they are not capable solving a problem such as deduction of pay, they always think that a farmer is trying to do them in. They don’t have the financial and language skills to reason.

  2. Vrouw in Italië door Ethiopische asielzoeker schedel ingeslagen.

    Paar regels verderop:

    werd op haar boerderij door haar Ghanese werknemer vermoord en verkracht

    Wat is het nou? Een ghanese Ethiopiër?
    Beiden wil je niet uiteraard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in