Een Ethiopische immigrante die een symbool van integratie in Italië werd door een bloeiend kaasbedrijf in het Alpenlandschap te realiseren, werd op haar boerderij door haar Ghanese werknemer vermoord en verkracht terwijl ze op sterven lag, meldt de The Daily Mail.

Een Ghanese werknemer op een boerderij in Noord-Italië heeft bekend dat hij de 42-jarige Agitu Ideo Gudeta heeft vermoord en verkracht toen ze op sterven lag, aldus de Italiaanse media.

De 32-jarige verdachte zou naar verluidt haar met een hamer de schedel hebben ingeslagen tijdens een geschil over een onbetaald salaris.

Gudeta, die in 2010 Ethiopië ontvluchtte, had zich in Valle dei Mocheni gevestigd en werd gezien als een schitterend migrantensuccesverhaal in een tijd van toenemende vijandigheid tegenover immigranten in Italië.

Gudeta stond bekend om het maken van geitenkaas en schoonheidsproducten op haar boerderij La Capra Felice – de Gelukkige Geit – die werd gebouwd op eerder verlaten land.

Gudeta zei destijds dat ze een medemigrant in dienst had genomen om te helpen bij haar werk en dat ze op zoek was naar ten minste twee extra buitenlanders.

Suleimani werd ’s nachts aangehouden en in hechtenis genomen nadat hij had bekend dat hij Gudeta had vermoord.

Italiaanse imam: “Christelijke vrouwen zijn onze prooi!”

Migrantenbendeverkrachters lachen om hun misdaad in Duitse rechtbank

2 REACTIES

  1. Some workers can never be trusted, they are not capable solving a problem such as deduction of pay, they always think that a farmer is trying to do them in. They don’t have the financial and language skills to reason.

  2. Vrouw in Italië door Ethiopische asielzoeker schedel ingeslagen.

    Paar regels verderop:

    werd op haar boerderij door haar Ghanese werknemer vermoord en verkracht

    Wat is het nou? Een ghanese Ethiopiër?
    Beiden wil je niet uiteraard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here