Een 48-jarige plastisch chirurg is dood in een verhaal dat de grenzeloze niveaus van surrealisme aantoont als het gaat om deze experimentele injecties en de verhalen van de overheid en media.

Dr. Thomas Flanigan ontving de eerste dosis van het experimentele Moderna mRNA op 6 januari, volgens zijn Facebook-pagina. De tweede dosis kreeg hij op 3 februari.

Enige tijd daarna (het is onduidelijk wanneer precies), schreef hij zijn eigen overlijdensbericht, op dezelfde spottende manier als in het voorgaande Facebookbericht. Het doet denken aan de Poolse arts waar Frontnieuws in februari over heeft geschreven. Maar het surrealisme rond dit verhaal is ongeëvenaard in vergelijking met enig ander verhaal dat tot nu toe is gepubliceerd.

Ten eerste, geen van de mainstream media die over dit verhaal schreven (behalve de New York Post) vermeldt dat Dr. Flanigan in januari en februari experimentele Moderna mRNA injecties had gekregen. De New York Post schrijft echter, net als de andere mainstream media, dat zijn doodsoorzaak “niet duidelijk” is. Ten tweede, de krantenkoppen vieren zijn dood bijna, misschien in een poging de aandacht af te leiden van de Moderna injecties.

Ze noemen de overlijdensadvertentie “hilarisch”, “ongelooflijk” en andere vreemde bijvoeglijke naamwoorden gezien de situatie.

“The Ginger of God”

Hier zijn wat uittreksels uit het overlijdensbericht:

Nou, dat was het dan. Ik heb mijn dienst als het grote Amerikaanse cliché volbracht. In de geest van wat mijn laatste nieuwjaarsbrief bleek te zijn, heeft mijn wilde en gekke leven weer een nieuwe, onverwachte wending genomen met mijn schokkende en onverwachte, maar fabelachtige, exit. Ja, ik heb me aangesloten bij mensen als Prinses Diana, John Belushi, en Steve Irwin de Krokodillenjager in het verlaten van terwijl nog steeds op de top van mijn spel als een iconische superheld die bijna te mooi om waar leek te zijn.

  Feesten met de gevaccineerden: 11 van de 15 volledig gevaccineerden kregen COVID

Ik moet toegeven dat ik oorspronkelijk trouwde voor de grappen over de echtgenoot en kinderen kreeg voor de vadermoppen. Het heeft me niet teleurgesteld. De moppen bedoel ik, maar Amy en de kinderen waren ook best goed.

Ik weet dat het onmogelijk te geloven is, maar ik, de Ginger God van Chirurgie en Shenanigans, heb mijn laatste koe bevochten (graag gedaan, Tim) en ben de glorieuze zonsondergang tegemoet gereden nadat ik me weer heb aangemeld bij een nieuwe eenheid. Vanwege het onbekende en kosmische karakter van mijn volgende missie, zal dit onze laatste communicatie zijn. Mijn verblijfplaats is nu topgeheim, maar laten we het erop houden dat ik nieuwe vrienden heb gemaakt met de namen Elvis en Kenny.

Nogmaals, het is onduidelijk wanneer dit precies geschreven is. Het kan zijn vanuit een ziekenhuisbed, nadat de dodelijke symptomen van de mRNA injecties waren ingetreden. Misschien schreef hij het in de week van de inentingen, terwijl hij wist wat de risico’s waren, maar schreef hij het voor de grap om zijn eigen angsten te verlichten en de “anti-vaxxers” verder te bespotten. Deze nieuwsmedia wijken af ​​van de deugdsignalering en maken van dit verhaal een toevalligheid met een “hilarisch” overlijdensbericht. Dr. Flanigan laat een vrouw en drie kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar achter.

Is het echt de 15 minuten sociale media aandacht waard?

Het is een onweerlegbaar feit dat deze injecties de verspreiding van het nieuwe Coronavirus niet stoppen, noch de infectie voorkomen. Bovendien manipuleert en verhoogt de Centers for Disease Control zowel het aantal Covid-19 gevallen als het aantal doden om deze agenda te versterken. Mensen nemen deze inentingen omdat iemand hen dat gezegd heeft. Of het nu een werkgeversmandaat is of luisteren naar Fauci. Russische roulette is nu stijlvol en trendy.

  Waren de gemaskerde massa's onder hypnose?

Thecovidblog.com heeft gepleit bij het publiek om te stoppen met het posten van deze deugdsignalering foto’s op social media. Neem je foto’s privé en wees blij. Er is geen enkel plezier in het verslaan van jullie sterfgevallen. Maar het is een journalistieke plicht om verslag uit te brengen over deze belangrijke zaak van openbaar belang en te zorgen voor geïnformeerde toestemming tegenover manipulatieve dwang en sociale druk die het lot van de meeste mensen bepaalt, schrijft thecovidblog.com.

Update: Dit verhaal blijft maar vreemder worden. Nu zeggen zijn vrienden dat zij het overlijdensbericht hebben geschreven, niet Dr. Flanigan. Toch lachen ze nog steeds om de dood van hun “vriend”, zonder enige vorm van rouw, en begraven het feit dat hij de Moderna injecties kreeg. Dit is een gezamenlijke, demente, en waarschijnlijk georkestreerde poging om de deugdsignalering foto op Facebook en de ware doodsoorzaak – Moderna – te verduisteren.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden tegen het ‘vaccin’.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Poolse arts bespot critici van Covid-19 vaccin terwijl hij de injectie neemt – overlijdt enkele dagen later

Vorig artikelOrgaandonatie: Kijk uit, moord!
Volgend artikelStop Vaccinpaspoorten!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Zij die de gifprik nemen vragen om ellende en uiteindelijk de dood.
    Inmiddels is het duidelijk dat deze injekties niet deugen en kan iedereen met weinig moeite daar achter komen.
    In januari kon je nog misleiding als verklaring aanvoeren. Nu is er slechts domheid over.

  2. Waarom laat iedereen zich zo bang maken voor ziek en dood, in deze huidige dictatuur ben je gewoon blij dat je op een gegeven ogenblik het loodje legt, je moet eer toch niet aan denken dat je een paar duizend jaar in zo een absurd systeem en wereld moet doorbrengen.
    Dus, geen vaccins, en zeker niet als het fake pandemieën zijn, mijd doktoren en ziekenhuizen als de pest. je hebt ze in 90% van de gevallen niet nodig en doen vaak meer kwaad dan goed,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in