Democrate becommentarieert het debat en maakt zich voor eeuwig belachelijk – interpreteert gangbaar jargonwoord verkeerd

3

Een Democratische recensente van het debat tussen Trump en Biden afgelopen week is benoemd tot “Domoor van het jaar” na een idiote uitbarsting tegen Trump – gebaseerd op haar eigen misvatting over een bekend slangwoord.

Dar’shun Kendrick via Twitter

Gebruikers van social media liggen in een deuk nadat een Democratische politica en wetgever in Georgië heeft geprobeerd president Donald Trump belachelijk te maken voor zijn uitspraak dat coyotes [1. “Coyotes” 2. (jargon) “Mensensmokkelaars”] kinderen over de grens smokkelen.

Blijkbaar was de politica zich er niet van bewust dat de president niet naar het dier “coyote” verwees.

De losse flodder kwam als antwoord op een opmerking van Trump tijdens het verhitte debat van donderdag tussen de zittende president en de Democratische presidentskandidaat Joe Biden.

Gevraagd door NBC moderator Kristen Welker over de meer dan 500 kinderen die van hun ouders of volwassen metgezellen zijn gescheiden na het proberen om de grens tussen Mexico en de Verenigde Staten illegaal te overschrijden, wijst Trump erop dat velen van hen slachtoffer zijn van mensenhandel.

“Deze kinderen worden hierheen gebracht door coyotes [coyotes / mensensmokkelaars, red.] en vele andere slechte mensen, kartels…”

Deze woorden leidde tot een Twitterbericht van Dar’shun Kendrick die vervolgens om een begrijpelijke reden viraal ging.

“Hoe kan een coyote in godsnaam een heel mens over de grens dragen?! God – stop met praten!”, schrijft Kendrick, zich niet bewust van de stortvloed van spot die haar woorden teweeg zullen brengen.

“De minst intelligente persoon met een internetverbinding”

Een eenvoudige zoekopdracht op het internet onthult dat het woordenboek “coyote” noemt als een informele naam voor criminelen die Latijns-Amerikanen naar de Verenigde Staten smokkelen.

  BLM- terroristen vallen oude besjes aan: "Dit is jouw wereld niet meer!"

Het lijkt erop dat andere twitteraars zich hiervan bewust waren en ze hebben niet geaarzeld om Kendrick te informeren dat – ondanks haar bewering van het tegendeel – Trump hier niet verwijst naar het vierpotige zoogdier.

De conservatieve debater Carmine Sabia heeft Kedrick vervolgens tot “Domoor van het jaar” benoemd, terwijl een andere journaliste suggereert dat zij de minst intelligente persoon is met een internetverbinding.

Een lezer merkt op dat “coyote” een bekend jargonwoord is voor een mensenhandelaar en dringt er bij de wetgever van Georgië op aan om “meer Netflix te kijken, alsjeblieft”.

Onverschrikt kaatst Kendrick terug dat ze geen tijd heeft om naar een streaming service te kijken, omdat ze “hier is om te proberen [Trump] te stoppen om Amerikanen te blijven vermoorden”.

Het internet lacht zich dood: Joe Biden wuift naar een leeg vliegveld

Vorig artikelZweden weigert nieuwe lockdownmaatregelen op te leggen: “De mensen hebben genoeg geleden”
Volgend artikelGeheim Biden-Poroshenko-gesprek gelekt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Wat zal ikzeggen?
    Wij hadden vroeger ook mensen die geloofden dat de “bokkerijders” echt op bokken reden…

    Er zijn altijd stomme mensen met laag IQ; maar de hoge concentratie bij de democraten en met name bij de zwarten valt wel op. Wij hebben ook een kampioen Sylvana…..

  2. Ik las de kop boven ‘t artikel en wist het meteen héél zeker : dat moet een neger of negerin zijn geweest, alleen zij zijn in staat om zó stom te zwetsen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in