Opnieuw een trap tussen de benen voor Biden. Men kan nog steeds de soundtrack op het net vinden, maar vooral YouTube werkt onder hoge druk om deze overal van zijn platform te verwijderen.

Het is mogelijk dat Biden de verkiezingen zal overleven, maar volgend jaar zal hij in een rechtszaal doorbrengen. Intern bij de Democraten wordt de volgende president al “ma’am President” genoemd.

Naar verluidt is er vandaag blijkbaar een video vrijgegeven van Hunter Biden die crack rookt terwijl hij seks heeft met een vermoedelijk minderjarige prostituee. Het zou vindbaar moeten zijn, zelfs als de Tech-giganten het verwoed proberen te verwijderen. Het komt de zaak van Sleepy Joe niet ten goede. De Biden-clan is finito, zoals Frontnieuws reeds een week geleden schreef. Misschien komt de Nederlandse mainstream media er ook nog achter.

“A phone call between Democratic presidential nominee Joe Biden and former Ukrainian President Petro Poroshenko was leaked Tuesday showing the two former leaders discussing what the then-vice president could and couldn’t tell the incoming Trump administration, with Biden telling the foreign leader that he wants to stay “deeply engaged” in their diplomatic work as a private citizen”.

Joe Biden’s 2016 call with ex-Ukraine President Petro Poroshenko has been leaked

Trump: “De Biden familie laat de schurkachtige Hillary Clinton als een amateur lijken”

Verbolgen Amerikaanse doctor: COVID-19 gevaccineerden zullen in de komende vijf jaar sterven

2 REACTIES

  1. Oekraïne kan leven met verklaring Nederland bij EU-verdrag

    REFERENDUM Bij het associatieverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne kan Nederland een eenzijdige verklaring toevoegen waarin zijn bezwaren worden uitgelegd. Kiev kan met zo’n verklaring leven, zei de Oekraïense onderminister Olena Zerkal van Buitenlandse Zaken vandaag in de Tweede Kamer.

    https://www.ad.nl/binnenland/oekraine-kan-leven-met-verklaring-nederland-bij-eu-verdrag~a724c2a7/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here