Hieronder het gehele Black Lives Matter vs All Lives Matter social experiment:

Nieuwe video van George Floyd’s arrestatie opgedoken

  Twee kinderen kregen 'per ongeluk' COVID-19 vaccins - BEIDE lijden nu aan hartproblemen
Vorig artikelWanneer de migrantencriminaliteit de middenklasse bereikt
Volgend artikelNoorse meerderheid: islam is niet verenigbaar met de basiswaarden van de Noorse samenleving
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in