Op het internet gaat momenteel een videoclip viraal die laat zien hoe de Amerikaanse presidentskandidaat en Trump-uitdager Joe Biden uit het vliegtuig stapt, met zijn vinger wijst en dan wuift – naar een leeg vliegveld. De bizarre clip is op YouTube al meer dan 600.000 keer bekeken.

Men ziet hoe Biden (77) lachend en staatsmanachtig naar zijn fans wuift. Het enige probleem: niemand staat daar. Het vliegveld is compleet leeg.

Duizenden commentaren puzzelen naar de reden waarom Joe Biden naar een leeg vliegveld zwaait. Veel gebruikers weten niet wat ze grappiger vinden: Hoe Joe Biden dolgelukkig in het niets zwaait, of hoe de vrouw die de video online heeft gepost er om lacht.

Terwijl ze zo hard lacht zegt ze: “Naar wie zwaait hij? Er staat daar helemaal niemand, haha! Hij denkt dat hij Trump is, haha”.

Ondertussen hebben duizenden reageerders hun eigen theorie over wie Biden naar het zwaaien was. “Hij ziet dingen die er niet zijn”, schrijft een reageerder en een iemand antwoordt, “Ja, zijn kiezers”. Een ander zegt: “Hij neemt afscheid van zijn kandidaatspresidentschap”.

Trump waarschuwt voor extreem linkse “revolutie” – Biden is een marionet

  VS Verkiezingen 2024 - Twee rechtszaken en één winnaar
Vorig artikelFatale “Moria-tactiek”: het volgende ‘vluchtelingenkamp’ staat reeds in brand
Volgend artikelDe stad stemde voor de ontmanteling van de politie – eist nu hulp bij de bestrijding van de misdaadgolf
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Héérlijk! Met deze president gaan we nog leuke en hilarische momenten beleven. Het moet niet altijd kommer en kwel zijn. Hopelijk maakt ie zijn inauguratie nog bewust mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in