Op het internet gaat momenteel een videoclip viraal die laat zien hoe de Amerikaanse presidentskandidaat en Trump-uitdager Joe Biden uit het vliegtuig stapt, met zijn vinger wijst en dan wuift – naar een leeg vliegveld. De bizarre clip is op YouTube al meer dan 600.000 keer bekeken.

Men ziet hoe Biden (77) lachend en staatsmanachtig naar zijn fans wuift. Het enige probleem: niemand staat daar. Het vliegveld is compleet leeg.

Duizenden commentaren puzzelen naar de reden waarom Joe Biden naar een leeg vliegveld zwaait. Veel gebruikers weten niet wat ze grappiger vinden: Hoe Joe Biden dolgelukkig in het niets zwaait, of hoe de vrouw die de video online heeft gepost er om lacht.

Terwijl ze zo hard lacht zegt ze: “Naar wie zwaait hij? Er staat daar helemaal niemand, haha! Hij denkt dat hij Trump is, haha”.

Ondertussen hebben duizenden reageerders hun eigen theorie over wie Biden naar het zwaaien was. “Hij ziet dingen die er niet zijn”, schrijft een reageerder en een iemand antwoordt, “Ja, zijn kiezers”. Een ander zegt: “Hij neemt afscheid van zijn kandidaatspresidentschap”.

Trump waarschuwt voor extreem linkse “revolutie” – Biden is een marionet

Beslissing in Pennsylvania - de verkiezing zal worden onderzocht

5 REACTIES

  1. Héérlijk! Met deze president gaan we nog leuke en hilarische momenten beleven. Het moet niet altijd kommer en kwel zijn. Hopelijk maakt ie zijn inauguratie nog bewust mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here