Een nieuwsbericht dat meteen al uit de kop als nepnieuws klinkt. Maar goed geïnformeerde lezers weten dat dergelijke plannen al lang geen grap meer zijn. De zelfverklaarde wereldleider Bill Gates wil ook de zon met een gigantische wolk in de ruimte verduisteren. Via Yahoo News krijgen we het nieuws dat “onze problemen zouden kunnen worden opgelost” door de maan op te blazen. Dit is gebaseerd op een BBC Science Focus artikel uit 2019, schrijft Willi Huber.

Gelukkig bleek uit ons onderzoek dat de schrijver van de tekst in Yahoo News, Johannes Giesler, waarschijnlijk meer zogenaamde “clickbait” in gedachten had toen hij zijn tekst schreef. Want als je al zijn bronnen volgt, blijkt dat er bijna niemand op de wereld is die het idee serieus slim vindt. Maar dat heeft waarschijnlijk meer te maken met de technische haalbaarheid, want de mensheid is nog niet in staat om een voorwerp ter grootte van de maan op te blazen. De waanzinnige plannen van de gedragsgestoorde Bill Gates liggen op tafel en worden op vele plaatsen in de wereld serieus overwogen. De laatste wil de zon verduisteren, omdat hij in angst en waan leeft dat het klimaat op aarde te heet zou kunnen worden. Net als zijn al even krankzinnige plannen om muggen in hele staten uit te roeien, is het idee in de verste verte niet goed doordacht. Dat de mensen naar hem luisteren is te danken aan zijn miljarden – als een normale burger met zulke ideeën zou komen, zou hij in een psychiatrische inrichting terechtkomen. Gates en zijn trawanten kregen dus eindelijk hun zin met het idee om de hele mensheid tegen een zogenaamd gevaarlijk virus te vaccineren door middel van gentherapie – helaas weten wij allemaal hoe het verhaal is afgelopen.

  Waarom beginnen er zo veel extreem bizarre "Mysterieuze wezens" over de hele planeet te verschijnen?

Terug naar de maan. In 1991 stelde Alexander Abian, een Amerikaanse professor in de wiskunde, voor de klimaatproblemen van de wereld op te lossen door de maan op te blazen. Geoefende mediaconsumenten weten dat de meeste artikelen en verslagen die beginnen met “Amerikaanse wetenschappers zijn tot de conclusie gekomen” eenvoudigweg  in de prullenbak moeten worden geschopt. Met Abian is het niet anders; maar zijn verwarde stelling vindt blijkbaar nog steeds bijval – ook al zijn het alleen maar mensen die zijn idee doorrekenen. Om te beginnen is de slimme professor waarschijnlijk vergeten dat de maan er misschien wel de oorzaak van is dat het leven op aarde zich in de eerste plaats heeft ontwikkeld, en dat haar grote zwaartekracht de kringloop van het leven in het water en op het land mogelijk maakt in de vorm die wij kennen. Toch staat hij intellectueel op gelijke voet met Bill Gates, want zijn plan om de hoeveelheid zonnestraling op de Aarde permanent te verminderen zou kunnen leiden tot een permanente ijstijd, die niet door de natuur voorzien is. Zo’n koude periode zou in het beste geval al het leven op de planeet van slag brengen, in het slechtste geval zou het weggevaagd worden.

Het oorspronkelijke idee van de wetenschapper is vandaag de dag nog te lezen in het tijdschrift People. In elk geval heeft de Washington Post in 2006 zich – gelukkig zeer afwijzend – over deze theorie gebogen. En de BBC verklaarde eind 2019 dat zo’n regeling al het leven op aarde zou wegvagen – door een omstandigheid waar u in eerste instantie misschien niet eens aan denkt. Als de maan eenmaal in miljoenen tot miljarden afzonderlijke stukjes gebroken is, zouden die de komende jaren en decennia op de aarde neerregenen als een aanhoudend bombardement waartegen men zich niet kan verdedigen. Geen enkel leven op het land zou dat kunnen overleven. De atmosfeer zou ook enorm opwarmen – dus het tegendeel van het beoogde effect zou bereikt worden.

  Het kwaadaardige bedrog achter de covid hoax

De fatale gevolgen van een vernietigde maan werden behandeld door de ten zeerste aan te bevelen schrijver Neal Stephenson in zijn boek “Amalthea”. De beginsituatie is dat de maan zonder enige vorm van waarschuwing explodeert en in een wolk van puin verandert. De mensheid heeft nog maar een paar jaar om middelen te vinden om er een handvol te redden. Sommigen proberen in kolonies naar de ruimte te ontsnappen, anderen graven zich in de aarde in. Sociale spanningen leiden natuurlijk snel tot opstanden en oorlogen. Hoewel veel van de ideeën in dit boek veel verder uitgewerkt hadden kunnen worden, wordt het voor iedere lezer duidelijk dat van alle slechte ideeën, het opblazen van de maan waarschijnlijk het allerergste is. Het zou een vorm van klimaatredding zijn die in het beste geval een Groene stemmer zou behagen, die helaas niet in staat is na te denken over zijn daden en doelstellingen.

Denkt u dat dit allemaal science fiction is? Nee, dat is het niet. Wij hebben aan de vermeende Coronapandemie gezien waartoe de elitaire “Deugmensen” in staat zijn. Met een voldoende lange mediacampagne zou het waarschijnlijk zelfs mogelijk zijn om een meerderheidsbesluit te manipuleren van de mensen die enthousiast instemmen met de vernietiging van de maan. Zij die er vrolijk mee instemmen om een onbepaald aantal geninjecties te krijgen of die met open ogen naar een sociaal kredietstelsel marcheren, zullen niet stoppen bij de vernietiging van de maan. Het is tenslotte voor het klimaat.

Superschurken als Bill Gates, George Soros, Klaus Schwab en andere autocratische wereldleiders moeten voor eens en voor altijd duidelijk worden gemaakt dat zij hun fantasieën gerust mogen vereeuwigen in boeken, die dan als science fiction gelezen kunnen worden of stof op de plank kunnen doen vergaren – maar bespaar ons alstublieft de werkelijkheid met hun superlatieve experimenten. Want anders zal 007 moeten uitrukken – dat had hij toch al lang moeten doen.

  Ontvoerd door een elektrische auto: Stroom versnelde tot 160 km/u en liet zich niet meer afremmen!

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Honderden klimaatwetenschappers eisen onmiddellijke stopzetting van Bill Gates’ genocidale “zonnestralen verduistering”-project

Vorig artikelDe onverzadigbare president Ziolensky eist elke maand €7 miljard van de Europese belastingbetalers
Volgend artikelDr. Coleman: Willen de samenzweerders nu de Derde Wereldoorlog?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Ik zie hier kansen!!!

  Laten we psychobillie afschieten naar de maan.
  De media mee om gefactcheckt verslag te doen en de deugmensen aan elkaar geketend aan de staart van de raket.

  Had ik maar een vermogen van vele miljarden…dan kon ik ook mijn absurde dromen uitvoeren.

 2. Waarom niet gelijk de aarde opblazen, zelfde resultaat en het lost gelijk alle problemen van nu en in de toekomst op.
  Wat een gekken.

 3. Goeie vondst van FN! Ze zijn inderdaad knettergek… Er wordt ook regelmatig ‘gebombardeerd’ op de maan met Grail A en Grail B (aka Ebb and Flow). De krijtwolk van Gates gaat gestaag door, als dit niet gestopt wordt. De Ukraine shit is kinderspel vergeleken bij wat de gevolgen van de geoengineering zijn. Maar het dient als mooie afleiding voor wat de jongens met het geld aan het uitvreten zijn, zonder toestemming van de wereldbevolking. De vax is om de mens tot GMO om te bouwen, zodat die onder duistere condities kan blijven voortbestaan – net zoals bepaalde plantjes tot GMO omgebouwd werden, zodat ze onder bepaalde condities konden blijven voortbestaan. Verder heeft de ‘global warming’ geen donder met CO2 te maken, of met het ‘opwarmen van de aarde’ en dat soort larie. Maar de goyim wilt dit soort dingen niet horen. Dus.

 4. p.s.
  FYI over GMO’s:
  In the Florida Keys, the local mosquito control agency has just approved the release of 750 million genetically engineered mosquitoes. The test, which is likely to begin in 2021, will be the first time that mosquitoes—designed to be “self-limiting,” meaning that they’ll breed offspring that can’t survive—will be used in the United States.

  “Self-limiting” is ook van toepassing op mensen, dmv de vax. Deze muggen zijn de lucht al in, maar niemand weet wat de consequenties zullen zijn. Zoals je kan zien, Gates doet gewoon waar hij zin in heeft. Ongeacht de consequenties ergens van. Zo ook met de krijtwolk.

  • @Peter LOL .
   Gelijk heeft FN .
   Je bent gast en niet even bijdehand de geloofsmeuk ventilleren .
   Ik zelf vindt dit een uitstekende move van FN .
   Kerken genoeg waar je gelijk gestemde tegen komt ..
   Teminste als er ondertussen geen tapijt handel van gemaakt is of erger nog een MOSK 🙂

 5. De zon wordt reeds decenia dmv chemtrails (je weet wel, een complottheorie) verduisterd. Er zijn andere redenen waarom de psychopaten dat doen. Nu gaan ze het verkopen aan de sheeple als een nieuwe uitvinding om de aarde ’te redden’.

 6. Toch kunnen de psychopaten niet ‘al
  te ver’ gaan met hele grote, definitieve geo-engineeringsprojecten uit ‘zelfbehoud’.
  Veel van deze projecten zullen ook gebaseerd zijn op enige ‘grootspraak’.
  Ze weten heus wel dat deze monsterlijke uitvindingen evenals zijzelf niet onfeilbaar zijn en ze uiteindelijk dan ook onbedoeld zichzelf zullen vernietigen…

 7. laat ze het maar proberen hahaha ze komen de dampkring nog niet door! We zijn ook nooit op de maan geweest sinds we op aarde leven, dat is onmogelijk als je de kosmische wetten leert kennen. Er zijn allerlei middelpuntvliedende krachten die het hele universum in balance houden, maar dat beseffen ze niet, dus stel nu theoretisch gezien dat men dit wilt bereiken, hoe denken ze dat dan te kunnen doen? Ze kunnen niet eens iets naar de maan sturen, want hetgeen dat ze dan sturen wordt aangetrokken door de meest krachtige planeet en dat is niet de maan, die stervende is en al verhard is , die haar krachten zijn verzwakt! En stel dat zo’n projectiel heel uit de dampkring komt, die wordt doodgedrukt door e krachten die in het universum spelen! Compleet lachwekkend en oerdom zijn deze mensen, ze begrijpen niets van het leven, je moet eerst geestelijk leren denken voordat je nog maar een besef kunt krijgen hoe alles in elkaar zit. De stof die wij op aarde bezitten is afgestemd op de aarde en wordt verpulverd, dus ik ben heel benieuwd, dat ze zelf maar meegaan, zijn we er meteen vanaf, van dit soort krankzinnigen hahaha

  • En buiten dat zullen veel van die gekken ‘de zeer zware training’ die je moet doorlopen om ruimtevaart überhaupt lichamelijk en geestelijk tijdelijk aan te kunnen niet eens met ‘succes’ doorlopen, gedoemd tot mislukken..Echt.

 8. Eens te meer ’n reden om die doorgedraaide psychopaten zoals Bill Gates , Soros , Fauci , Rothschild’s , Rockefeller’s , Bilderberg groep , Klaus Schwab etc etc etc …. Voor eens en voor altijd de lamp uit te blazen….. !!!

 9. Als je maar geld hebt is de wereld van jou. Blijkbaar word je dan vereerd als God hoe waanzinnig je ook bent. We zullen Poetin moeten helpen een einde te maken aan de rijke ridders en vrijmetselaars ofwel satanaanbidders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in