Hij zal geld blijven pompen in pogingen om de volgende pandemie te stoppen totdat hij er eindelijk in slaagt er een te maken die ons allemaal doodt.

Bill Gates wordt een bedreiging. Hij zal ons niet met rust laten. En hij heeft alle verkeerde lessen geleerd van Covid, schrijft Alex Berenson.

Op dit punt is hij erger dan alleen maar dom. Als een van de 10 rijkste mannen ter wereld en beheerder van een liefdadigheidsfonds van 50 miljard dollar heeft Gates de macht om het volksgezondheidsbeleid in gevaarlijke richtingen te sturen.

Hij lijkt vastbesloten dit te doen.

Gates is geobsedeerd door het risico van toekomstige pandemieën. Laat staan dat HIV in de eeuw na de grieppandemie van 1918-19 de enige nieuwe infectieziekte was die de samenleving ernstig ontwrichtte.

Ondanks zijn heftigheid bleek HIV beheersbaar met antivirale geneesmiddelen waarvan de ontwikkeling amper tien jaar in beslag nam nadat het virus was gevonden. Vandaag zouden ze waarschijnlijk veel sneller worden ontwikkeld, omdat wetenschappers veel betere computermodellen hebben ontwikkeld van virale oppervlakken en de manier waarop ze met onze cellen interageren.

(Dat heb je goed begrepen, Bill!)

Bron

Maar Covid.

MAAR COVID!

Het enige probleem met het wijzen naar Covid als bewijs van een toenemende dreiging van natuurlijk opkomende infectieziekten… is dat het onduidelijk is of Covid een natuurlijk opkomende infectieziekte is.

Het gewicht van het bewijs suggereert het tegendeel. Het suggereert zelfs dat niets meer kans maakt op een pandemie dan de zoektocht naar een virus dat een pandemie zou kunnen veroorzaken.

De virologen die dit werk doen, proberen u wanhopig af te leiden van dit feit. Dus het geklets over wasbeerhonden, ondanks het feit dat zij geen bewijs hebben gevonden dat wasbeerhonden een PRECURSOR VIRUS voor SARS-COV-2 bij zich dragen.

  Meer dan 600.000 mensen willen dat Gates aangeklaagd wordt

(Geen samenzweringstheorie als het waar is)

Maakt niet uit. Gates wil dat u bang bent. En niet alleen voor de griep en de ro, die een grote teleurstelling bleek te zijn voor Team Apocalyps, omdat – zoals de beruchte Sam Harris uitlegde – er niet genoeg kinderen stierven om echt eng te zijn en iedereen te dwingen zich te laten vaccineren.

Nee, Gates heeft andere angsten:

Wat als de volgende potentiële pandemie zich via oppervlaktedruppels verspreidt? Of als hij seksueel wordt overgedragen zoals H.I.V.? Wat als het het resultaat is van bioterrorisme?

Ja, wat als? En wat als aliens uit Andromeda 6 een schimmel bedenken die ons allemaal in wandelende paddenstoelen verandert, zoals in The Last of Us, maar dan minder mooi? Wat dan?

Vrees niet. Ik bedoel, als je klaar bent met bang zijn, nooit bang zijn. Gates heeft het antwoord. Het heet het Global Health Emergency Corps. Ze zijn als brandweermannen voor een pandemie, snap je?

Hoe dan ook, als ze geen pandemieën bestrijden, zal het Global Health Emergency Corps doen alsof ze pandemieën bestrijden:

Het Emergency Corps wil oefeningen houden om te oefenen op uitbraken. De oefeningen zullen ervoor zorgen dat iedereen – regeringen, zorgverleners, gezondheidswerkers in noodsituaties – weet wat ze moeten doen als er een potentiële uitbraak is.

Gates zegt het niet, maar deze oefeningen zullen – vanuit zijn standpunt bezien – het heilzame effect hebben dat mensen worden herinnerd aan de dreiging van niet-bestaande pandemieën, en zo de financiering van meer oefeningen stimuleren. De crypto-jongens noemden dat een vliegwiel, totdat ze allemaal failliet gingen.

  Kijk hoe Bill Gates zijn programma voor menselijke ontvolking toegeeft

En hoe zal het noodkorps beslissen hoe te reageren zodra er weer een opgevoerd coronavirus uit Wuhan lekt – pardon, ik bedoel klimaatverandering een vleermuis laat hoesten op een schubdier op een kippenboerderij orgie en boem, superflu?

U kent het antwoord daarop al:

Om succesvol te zijn, moet het Emergency Corps voortbouwen op bestaande netwerken van deskundigen en worden geleid door mensen zoals de hoofden van nationale volksgezondheidsinstanties en hun leiders voor epidemiebestrijding.

Dat zou mooi zijn. Maar Gates lijkt het belangrijkste feit van Covid te zijn vergeten (het tweede belangrijke feit, bedoel ik, het eerste is dat het uit een laboratorium is gelekt):

Het belangrijkste feit van Covid is dit: de elites zaten overal naast.

Elk.

Ding.

Dit concept lijkt misschien moeilijk te accepteren. Alles? Kunnen volksgezondheidsdeskundigen – en de regeringen en miljardairs die hen financierden, en de media die voor hen werkten – het echt over alles bij het verkeerde eind hadden?

Ja, alles.

Om een niet-uitputtende lijst te geven:

Ze hadden het mis over maskers, lockdowns, schoolsluitingen en beademingsapparatuur. Verkeerd over hoe goed de mRNA-vaccins zouden werken en wat hun bijwerkingen zouden zijn. Verkeerd over de vraag of kinderen ze wel zouden moeten krijgen, gezien hun bedroevende effectiviteit voor kinderen.

Verkeerd om censuur aan te moedigen en het debat te smoren. Fout toen ze voorspelden dat Covid de ontwikkelingslanden harder zou treffen dan de rijke landen. En vooral, fout over het risico van het coronavirus voor iedereen die niet op sterven na dood was door leeftijd, andere ziekten of beide.

  Onthuld: bedrijf gefinancierd door Bill Gates verzamelt stiekem DNA uit Corona testkits

Ik weet zeker dat ze het ook over andere dingen mis hadden, maar dat is genoeg.

Kijk, ik zou kunnen doorgaan, maar ik heb long Covid* (hoop en gebeden, mensen, hoop en gebeden!) en echt, waarom moeten we nog langer naar deze mensen luisteren? VOORAL BILL GATES.

Bill Gates verdiende een fortuin als monopolist bij Microsoft en een tweede fortuin nadat hij ontslag nam bij Microsoft en Satya Nadellab het voor hem opknapte. Helaas is hij te rijk en te verliefd op zichzelf om zijn pensioen te besteden aan het bezitten van sportteams, en niet slim genoeg om iets heel geks te proberen zoals het koloniseren van Mars.

In plaats daarvan heeft hij zich omringd met een stel mensen die hem vertellen dat pandemieën een dodelijke bedreiging vormen, zonder de moeite te nemen op te merken dat hun salarissen en carrières allemaal afhangen van het overtuigen van de dodelijke bedreiging van pandemieën.

Het zou allemaal een grote grap zijn, ware het niet dat het onderzoek naar de werking (en zelfs de vleermuisexpedities) eigenlijk gevaarlijk zijn.

Ik weet niet hoe we deze mensen kunnen stoppen – ze hebben allemaal het geld, alle media en de meeste politici – maar we moeten het proberen.

(*Ik heb geen long Covid. Hoe kan ik? Het bestaat niet.)


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

WHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDomme Poolse ambassadeur verklaart Rusland de oorlog, ambassade krabbelt snel terug
Volgend artikelWaarom China Rusland nodig heeft – Andrei Martyanov legt uit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

  • Onbegrijpelijk dat deze mafkees nog vrij kan rondlopen. Het is letterlijk een draak. Maar al zou je zijn lelijke kop afhakken dan ploppen er hier en daar ‘zeven’ andere op. Het is een zieke boze geest en deze slappamper Bill Gates heeft zijn ziel verkocht aan het kwaad.

 1. Er zijn wel meer psychopaten dan Gates.
  Het zijn de mensen die uit zijn geldkoffer vreten die gevaarlijk zijn.

  Als Gates door b.v. een CME van de zon, geen geld meer zou hebben dan is het slechts een schreeuwende psychopaat die nog geen ei kan bakken en waar niemand naar zal luisteren.

  Van hoog tot laag, het zijn altijd de centen die mensen slechte dingen laat doen.

 2. Bill Gates :
  – de grootse financier van het WHO;
  dat nu klaar staat met een wereldwijd “pandemie-verdrag”
  – dat trouwens illegaal is, want in strijd met de Grondwet.
  – met GAVI wereldwijd bezig, injekties tegen van allerlei “epidemieën”, uit te proberen
  Is aangeklaagd io.a. n India en in Indonesië
  – heeft grote financiële belangen in patenten in virussen, in ‘gain of function’ onderzoek, en in “vaccins”
  – koopt wereldwijd landbouw-grond op om genetisch gemodificeerde gewassen uit te proberen.
  – wil de wereld-bevolking inkrimpen van 7 miljard tot onder de 1 miljard

  [ Samen met Fauci ] De gevaarlijkste gek ter wereld. Opsluiten, die psychopaten.

  • In april 2020 heeft Donald Trump de financiering van de WHO stopgezet, maar het sluizen van Amerikaans geld richting het door Bill Gates III in 2000 opgerichte GAVI (the Vaccine Alliance) gaat onverminderd door.
   Wat is hier aan de hand?

 3. Tuurlijk niet,
  Deze man is onschendbaar. hij en zijn maatje Soros hebben het rechtssysteem een groot deel van de politiek en verschillende ngo’s en andere bedrijven ter wereld onder controle.

  Er is maar een manier om dit soort kanker te verwijderen en dat is opnieuw beginnen met een eigen systeem en deze mensen te vervolgen met de correcte straffen voor hun misdaden.

 4. Bill stoppen is een utopie
  Er is een legio die zijn plaats in kan nemen.
  Het kwaad zit niet zozeer in de top,
  Maar is je buurvrouw, collega, familielid, goede kennis die deel uitmaken van een secret genootschap Te vergelijken met nsb/ nazi dat met de stroom / tijd is meegegaan.
  Uitrol van covid en aanjagers zegt genoeg.

 5. Vorig jaar in een interview werd Billy boy gevraagd een stelling te pareren die stelde dat het expiriment of vax niet werkt en gevaarlijk is , omdat deze mensen worden omringt door jaknikkers zonder ruggengraat en de man nooit tegenspraak krijgt schrok hij van de vraag en raakte duidelijk van de slag.

  Ik zag gelijk dat hij een “Tick” manifesteerde die blijkbaar weinigen opmerkten.

  Zijn “Tick” uite zich door zijn bril aan te raken en recht te zetten en hierna tickte hij het puntje van zijn neus aan.
  Duidelijk een routine dingetje om zijn stress te verbergen en ontladen.

  Tick,s zijn dwangneuroses. .
  Begeleid door dwang gedachten die moeten worden uitgevoerd.
  En Jawel … germofobie en meglanomie ,
  bacteriën vrees….Ach?

  krijg je dat als je expirimenteerd met psygedelische harddrugs?

  gaan er poorten open die niet meer dicht kunnen?

  sommige poorten of Gates Kun je maar beter dicht laten.

  Covid 19 = een door een ia computer gegenereerd voorspelings model van een virus.

  En virussen zijn bij levende mensen het resultaat van een infectie niet de oorzaak.

  Bij computers of computersystemen of misschien zelfs
  trans-“ex”-humanisten en zelfverklaarde internet goden zoals die swaab dooie kloon harari,
  is dat misschien wel een probleem en is waarheid nu een leugen en de leugen de waarheid..

 6. Een opmerking over die “long Covid”: ik geloof niet dat virussen ziekeverwekkende deeltjes zijn, ik geloof dus ook niet in de Holohoest. Ik heb me uiteraard niet laten inenten.
  Maar, ik heb in 2020 een longontsteking met een aantal bijverschijnselen gehad: zelf overheen gekomen.
  In 2021 werd ik opeens zó ziek (mijn hele lichaam leek het te begeven) dat ik drie weken in het ziekenhuis belandde met de hele riedel: dubbele hartontsteking, dubbele longontsteking, nier-ontsteking, extreem gewichtsverlies en thuis nog zes weken zuurstof en een rollator nodig had (ik was een gezond, goed getraind, slank, gespierd persoon).
  2022 nog een keer hetzelfde, maar ik wil nooit meer naar een ziekenhuis, dus ik heb Ivermectine genomen en het thuis opgelost.
  Nu, bijna een jaar later, heb ik het nog steeds snel benauwd, mijn spieren voelen aan als pijnlijk prikkeldraad, en nog een paar intieme dingetjes……….De longarts, cardioloog en de gynaecoloog zeggen: Ja, dit is het beeld dat we long covid noemen.

  Het lijkt alsof ik vaccinschade heb, terwijl ik niet gevacccineerd ben.
  Rara, wat IS dit????? Er is dus wel degelijk iets, maar de hemel mag weten wat.
  Het kán natuurlijk toeval zijn dat ik opeens en voor het eerst in mijn leven dit ziektebeeld kreeg, 3 keer en niet zo’n beetje ook: de tweede keer ben ik bijna overleden. (Dat was overigens voor mij helemaal niet erg, want ik was nauwelijks bij bewustzijn en het was voor mij een hele chille ervaring. maar voor mijn kinderen was het wel erg).
  Dus…… we kunnen niet zeggen dat er niks was/is. En ook niet dat longcovid niet bestaat. Persoonlijk denk ik dat we bestookt zijn met micro-dust: dat zou voor mij een mogelijke verklaring zijn voor het feit dat mijn mondholte en longen aanvoelden aanvoelden alsof ze verbrand waren.
  Hoe dan ook, ik deel dit omdat het me frustreert a/ dat ik er nog steeds last van heb en b/in de hoop dat het anderen met dezelfde klachten helpt om het in kaart te brengen én om er zelf meer info over te krijgen.

  • Themis.Het 5G netwerk veroorzaakt griep en problemen met de luchtwegen zoals longen.Het 5G netwerk wordt ook door het militaire leger gebruikt als wapen.

 7. Hij kan dit doen, omdat hij gesteund wordt door de Rothschilds en met nog meer kornuiten die puur de mensheid met alle mogelijkheden willen vergiftigen en doden, om er zelf beter van kunnen worden. Zo kan hij zogenaamd dan de goede jongen uithangen door net te doen alsof hij de mensen willen beschermen. Maar in werkelijkheid nog verder vergiftigen en er mega aan te kunnen verdienen.

  De echte schuldige zijn de domme massa, die zich keer op keer zich laat bedonderen door deze charlatans. Waarmee de massa alles en iedereen er in mee trekt. Zo ook onze ouders zijn er schuldig aan, door hun onwetendheid, volgzaamheid en gehoorzaamheid aan de nep autoriteiten. Door ons bij onze 1ste levensjaar vol laten spuiten met diverse vaccins wat puur vergif is. Zolang de massa dit toe blijven staan, dat deze criminelen hun gang kunnen gaan met dood en verderf te zaaien op de aarde en er nog fors voor willen betalen, zal het eerder erger worden dan minder. Net zo als nu met die covid injecties, hoeveel onwetende, volgzame en gehoorzame angstige randdebielen hebben zich zelf vrijwillig laten injecteren met een substantie, waar ze niet eens weten wat het is en wat het doet met hen, omdat ze de overheden vertrouwen op hun blauwe ogen. Mensen die zich angst aan laten praten, waren daarvoor al labiel. Dat was mij al lang opgevallen.

  Dit geeft meer aan dat we omringt worden door randdebielen en psychopaten en sociopaten en maar een heel klein deel zelf denkende.

 8. Hij heeft gewoon een heel ander idee over hoe een pandemie\ plandemie eindigd.
  Als er geen mensen meer zijn is de pandemie voorbij. Dan begint zijn eenzaamheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in