Ik maak mij steeds meer zorgen dat wat er in Oekraïne gebeurt, gebruikt wordt als een excuus om enthousiasme op te bouwen voor de Derde Wereldoorlog. De samenzweerders zijn hard bezig om het collaborerende publiek (hersenen die door te veel maanden maskerdragen en te veel gifinjecties zacht zijn geworden) ertoe aan te zetten een oorlog tegen Rusland te eisen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Zoals de inval van Duitsland in Polen tot de Tweede Wereldoorlog leidde, zo ziet het er steeds meer naar uit dat de inval van Rusland in Oekraïne door de samenzweerders als voorwendsel gebruikt kan worden om de Derde Wereldoorlog te beginnen.

Er is geen twijfel meer aan dat de NAVO Rusland opzettelijk ertoe heeft aangezet Oekraïne binnen te vallen. Evenmin bestaat er twijfel over dat dit verreweg niet de meest flagrante militaire activiteit is die op dit moment plaatsvindt. De oorlogen in Jemen en Syrië hebben veel meer mensen gedood, maar hebben weinig of geen belangstelling gewekt bij westerse politici of journalisten.

Ik denk niet dat iemand die het bewijsmateriaal heeft bestudeerd het oneens zou zijn met de conclusie dat Rusland geïnspireerd werd om Oekraïne binnen te vallen om de plannen van degenen achter de Grote Reset te helpen bevorderen.

De tekorten aan voedsel, brandstof en kunstmest, die een rechtstreeks gevolg zijn van de georkestreerde invasie, zullen de wereldeconomie te gronde richten en de inflatie, de prijzen en de rentevoeten opdrijven.

In het Westen, vooral in Europa, zal er veel ontbering zijn. Miljoenen zullen hun baan verliezen en miljoenen zullen hun huis kwijtraken.

Maar de echte kosten zullen worden gevoeld in Afrika en Azië, waar honderden miljoenen in de komende maanden van honger zullen omkomen. Het zou naïef zijn te denken dat dit iets anders is dan doelbewuste genocide. Ik heb al eerder, in alle ernst, gesuggereerd dat Biden, Johnson en anderen die verantwoordelijk zijn voor de dodelijke sancties als oorlogsmisdadigers behandeld zouden moeten worden.

  NAVO-arsenalen 'leeg' - Stoltenberg

Een paar weken geleden achtte ik het ergens tussen onwaarschijnlijk en onmogelijk dat de gevechten in Oekraïne zich naar de rest van Europa zouden uitbreiden en ons in de Derde Wereldoorlog zouden doen belanden. Ik dacht dat zelfs de meest agressieve, oorlogszuchtige collaborateurs zouden terugdeinzen als de voedsel- en brandstofprijzen stegen.

Maar de media hebben hun werk goed gedaan. De briefkolommen staan vol met verzoeken om meer actie, meer kogels, meer oorlog. Politieke leiders spreken over het afzetten van Poetin en het arresteren van hem. Mensen die niets zeiden tijdens de oorlog tussen Rusland en Oekraïne in 2014 zijn nu plotseling vervuld van afschuw. Mensen die Poetin negeerden toen hij een theater vol mensen vergaste, zijn nu opeens ontzet – omdat hun gezegd is dat ze ontzet moeten zijn. De mensen die Poetin negeerden toen hij matrozen liet sterven in een kernonderzeeër, zijn nu plotseling geschokt – omdat hun gezegd is dat ze geschokt moeten zijn. De mensen die gehersenspoeld zijn om een grotere oorlog te eisen, zijn gemanipuleerd en beseffen niet dat zij gebruikt worden. Het zijn dezelfde mensen die zijn gevallen voor de recyclingsmythe, hoewel de media in het verleden herhaaldelijk hebben gemeld dat het recyclingsafval van Groot-Brittannië naar het buitenland wordt gestuurd om daar verbrand of gedumpt te worden. Zij zijn de mensen die vielen voor de mythe van de opwarming van de aarde. Zij zijn de mensen die de giftige, experimentele injecties met ongebreideld enthousiasme hebben aanvaard. Deze mensen zijn gevormd en getraind en veranderd in goedgelovige volgzame dienaren van het Grote Reset complot.

Nu denk ik dat het risico dat de Derde Wereldoorlog zich ontwikkelt, snel toeneemt en binnenkort ergens tussen waarschijnlijk en onvermijdelijk zal liggen.

  Een spel der tronen

Kijk maar naar wat er gebeurt.

De Britse regering heeft naar verluidt wapens en troepen (onvermijdelijk omschreven als adviseurs) naar Oekraïne gestuurd, waardoor Groot-Brittannië bij het conflict betrokken wordt.

Het publiek wordt aangemoedigd om Oekraïne te steunen. Onder leiding van de samenzweerders berichten de media voortdurend over gruweldaden (die al dan niet gebeurd kunnen zijn) en moedigen zij het publiek aan om meer westerse betrokkenheid te eisen.

Individuele Russische burgers (die misschien geen misdaden hebben begaan, laat staan dat ze betrokken zijn geweest bij de invasie van Oekraïne) worden opgejaagd en gestraft. Sporters en musici die toevallig Russisch zijn, wordt de mogelijkheid ontzegd hun beroep uit te oefenen, alleen maar omdat zij een Russisch paspoort hebben. Zakenlieden zien hun bezittingen afgepakt – alleen maar vanwege hun staatsburgerschap.

En het publiek wordt voortdurend aangemoedigd om Oekraïne te steunen. In heel Groot-Brittannië wappert de Oekraïense vlag aan openbare gebouwen en particuliere vlaggenmasten. Ik heb geen enkel teken van steun gezien voor het onderdrukte volk van Syrië of het onderdrukte volk van Jemen, maar het volk van Oekraïne wordt wel als heel bijzonder behandeld.

En het lijdt geen twijfel dat de oorlog door Johnson en de Conservatieve Partij gebruikt wordt om de aandacht af te leiden van het feit dat de Eerste Minister, Johnson, en de Minister van Financiën, Sunak, gelogen hebben tegen het Britse volk en tegen het Parlement over hun gedrag tijdens de lockdowns. In zekere zin was hun gedrag natuurlijk verklaarbaar. Zij wisten dat er geen pandemie was en dat de lockdowns volkomen onnodig waren. Maar dat neemt niet weg dat zij, en een grote verscheidenheid van ambtenaren, de wetten die zij gemaakt hadden gewoonweg negeerden.

(Het is goed eraan te herinneren dat liegen tegen het Parlement vroeger beschouwd werd als een onvergeeflijke misdaad. Het was voor het liegen tegen het Parlement – en niets anders – dat John Profumo uit het openbare leven verbannen werd).

  Winterhilfe voor het Oostfront

Johnson en Sunak zijn nu allebei bewezen misdadigers, leugenaars en huichelaars te zijn. Geen van beiden is geschikt om een openbaar ambt te bekleden. Maar geen van beiden heeft het fatsoen om af te treden. Het zijn slechte mensen, die overleven in een beerput.

Vooral Johnson lijkt mij de oorlog te gebruiken om af te leiden van zijn overduidelijke criminaliteit.

Beweren dat dit niet het moment is om van leider te veranderen is klinkklare onzin. In Frankrijk zijn er momenteel verkiezingen. Groot-Brittannië veranderde van leider aan het begin van de Tweede Wereldoorlog.

Is er iemand die niet gelooft dat Johnson blij zou zijn met de kans om ons verder in het conflict te duwen – koste wat het kost – om zichzelf te redden?

De samenzweerders die de laatste twee jaar de wereld hebben beheerst, en wier openlijk verkondigde doelstellingen volkerenmoord, digitale slavernij en een wereldregering omvatten, lijken nu het publiek ertoe te bewegen te eisen dat Groot-Brittannië, Amerika en andere landen rechtstreeks betrokken raken bij het conflict in Oekraïne.

En wat dan?

Zal China betrokken raken om Rusland te steunen? Zal China de oorlog gebruiken als een excuus om Taiwan in te nemen? Wat zal er in het Midden-Oosten gebeuren? Dit zijn slechte tijden, georkestreerd en geleid door kwaadaardige samenzweerders.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: Wat heeft de globalistische elite hierna voor ons in petto?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe werkelijkheid als speelplaats voor superschurken: Klimaatmaniakken willen de maan opblazen
Volgend artikelHoe Rusland oliesancties ontloopt: Overslag-op-zee naar “onbekende bestemming”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Oorlog ja ,atoom nee.
  Psychopaten houden van oorlog maar willen wel paradijselijk leven ,dat kan enkel in een wereld met veel minder mensen en een schone wereld.

 2. Het staat in alle eeuwenoude geschriften: als er teveel mensen zijn dan komt er oorlog. Dat is in de mens ingebakken. Een soort beveiliging om overbevolking van de aarde tegen te gaan. Het knopje gaat om en niemand kan nog normaal denken. Iedereen is op vernietiging uit. Zelfs op zelfvernietiging.
  Dat is er nu aan de hand. Daar is niets aan te doen. Het is de natuur.

  • Dat is net het punt, er is geen sprake van overbevolking. Dat willen ze je doen geloven, maar dat is zeker niet het geval op dit moment. Als je alle mensen die er op dit moment op aarde leven 1 vierkante meter grond zou geven dan krijg je Nederland nog niet eens half gevuld. Reken maar uit als je me niet gelooft.

    • Allemaal in Rusland zou dat 2100 vierkante meter per persoon zijn en de rest van de wereld leeg. Er zijn teveel mensen om de balans met flora en fauna en hun biotopen gezond te houden, maar nog geen kritische overbevolking. Het probleem is de overbevolking aan hebberige mensen, die alles voor iedereen en elk levend wezen verstoren.

     • Bovendien neemt de wereld bevolking juist af doordat er minder geboorten zijn op dit moment.
      En dan heb ik het nog niet eens over die prikken die ook wel voor wat vermindering zorgen.
      Er zijn inderdaad teveel “graaiers” die zichzelf “elite” noemen en koste wat het kost zichzelf verrijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in