Voorgrond Bill Gates (uitsnede, transparant) © Red Maxwell (CC BY-NC 2.0)

Een van de belangrijkste levensbronnen van de mensheid, de zon, wordt aangevallen door de genocidale maniak Bill Gates, die hij kunstmatig wil “verduisteren” met aerosolen om de “opwarming van de aarde” te stoppen. Een groeiend aantal wetenschappers is het hier niet mee eens.

De in Calgary gevestigde Friends of Science Society heeft een persbericht uitgegeven waarin de Harvard Universiteit wordt opgeroepen om te stoppen met de samenwerking met Gates om deeltjes in de atmosfeer te spuiten die de stralen van de zon zouden weerkaatsen. Dit brengt ernstige atmosferische risico’s met zich mee, om nog maar te zwijgen van onbedoelde gevolgen die zouden kunnen resulteren in een gebeurtenis op uitstervingsniveau.

Wetenschappers Roger Pielke Jr. en Justin Ritchie ontdekten dat de prognoses van Gates om te beginnen al onjuist zijn en dat er geen sprake is van een echte klimaatnoodsituatie. Verder heeft de initiatiefnemer van het project om chemicaliën de lucht in te blazen, prof. David Keith, openlijk toegegeven dat “vele duizenden zullen sterven” als gevolg van het experiment.

Aangezien Gates dezelfde miljardair “filantroop” is die beweert zich te bekommeren om de duizenden mensen die zogezegd zijn gestorven aan Covid-19, vandaar zijn ongezonde drang naar massale vaccinatie, tart het de logica dat hij nu nog eens duizenden mensen zou willen doden door het zonlicht te blokkeren.

“Solar dimming” geo-engineering zou zwaveldioxide-deeltjes in de atmosfeer injecteren en zo een door mensen veroorzaakte ‘wolk’ creëren om het inkomende opwarmende effect van de zon te dimmen, om de door mensen veroorzaakte opwarming van de aarde tegen te gaan, waarvan Bill Gates in de titel van zijn aankomende boek beweert dat het een ‘klimaatramp’ veroorzaakt”, zo luidt het persbericht.

  Goed nieuws: Bill Gates' Geo-engineering plan om de zon te blokkeren is (voorlopig) geschrapt

Zodra “solar dimming” eenmaal heeft plaatsgevonden, kan dit nooit meer worden teruggedraaid

Op 19 januari vond een online Friends of Science Society-evenement plaats met de door NASA bekroonde wetenschapper dr. Roy Spencer, die een lezing hield over “De belangrijkste redenen waarom er geen klimaatnoodsituatie is”.

Meer dan 900 wetenschappers en geleerden die de CLINTEL World Climate Declaration hebben ondertekend, zijn het erover eens dat er niet zoiets bestaat als een “klimaatnoodsituatie”, en dat beweringen van het tegendeel onzin zijn.

Zelfs klimaatwetenschappers die in de opwarming van de aarde geloven, spreken zich uit tegen “solar dimming” en waarschuwen dat dit “gekunsteld” is en veel rampzaligere gevolgen voor de planeet zal hebben dan “opwarming” ooit zou kunnen. Dit komt bovenop het feit dat een dergelijk project is beladen met ethische en morele dilemma’s die nooit afdoende kunnen worden opgelost.

“Solar dimming zou enkele van de effecten van grote vulkanische explosies nabootsen, die vaak verwoestend zijn voor de oogstopbrengsten, zoals Garnett en collega’s aangaven: “De ernstigste gevolgen van extreem lage temperaturen voor zomertarwe (op de Canadese prairies) deden zich voor in 1992 en 1993 na de vulkaanuitbarsting van Pinatubo in 1991”, legt het persbericht verder uit.

“De zomertemperaturen waren 2°C lager dan normaal, wat resulteerde in een recordlaag prairie-eiwitgehalte van 12% … 75% van de zomertarweoogst viel in de onderste twee gradaties van de #3 Canadese westerse zomertarwe …”

Met andere woorden, als de zonneactiviteit op natuurlijke wijze verzwakt, dan zou toevoeging aan dat met kunstmatige “dimmen” een zekere catastrofale impact hebben op de voedselproductiecapaciteit van de wereld.

  Duitsland waarschuwt voor "ergste hongersnood sinds de Tweede Wereldoorlog"

Het feit dat Bill Gates nu de een van de grootste eigenaars van landbouwgrond in de Verenigde Staten is, draagt alleen maar bij aan de geloofwaardige speculaties dat deze maniakale psychopaat werkelijk de planeet wil ontvolken, gedeeltelijk door de mens de toegang tot voedsel te ontzeggen.

Tenzij het wordt gestopt, zal Gates’ “solar dimming” project niet kunnen worden teruggedraaid. Als deze chemicaliën eenmaal de lucht in zijn geblazen, dan is dat het: ze zullen daar voor onbepaalde tijd blijven, en zullen niet verwijderd kunnen worden, wat zal resulteren in een klimaatcrisis van epische proporties.

Bill Gates wil Corona-geïnfecteerden microchips implanteren

Vorig artikelDeense regering nieuw doel: “NUL asielzoekers”
Volgend artikelRechter weigert herstel Parler
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Op één van de hoogste heuveltoppen in Elbert County, Georgia, bevindt zich een reusachtig granieten monument, genaamd de “Georgia Guidestones”. (google maar)
  Op de vier reuzenstenen die samen de deksteen steunen staan in acht verschillende talen tien ‘guides’, of vrij vertaald ’tien geboden’.
  Gebeiteld in het Engels, Spaans, Swahili, Hindi, Hebreeuws, Arabisch, Chinees en Russisch. Daarnaast vind je een korte samenvattende tekst in vier oude talen, te weten Babylonisch, Klassiek Grieks, Sanskriet en Egyptisch.
  De guides zijn:
  1. Er mogen niet meer dan 500 miljoen mensen zijn om de natuur in balans te houden.
2. Houd toezicht op de voortplanting – verbeter gezondheid en diversiteit.
3. Verenig de mensheid door middel van een nieuwe taal.
4. Passie, geloof, traditie en alle dingen moeten worden getemperd.
5. Bescherm mensen en landen door middel van eerlijke wetten en rechtbanken.
6. Bestuur alle landen intern en leg externe geschillen voor aan een wereldrechtbank.
7. Voorkom pietluttige wetten en nutteloze functionarissen.
8. Breng persoonlijke rechten en sociale plichten met elkaar in balans.
9. Prijs waarheid, schoonheid en liefde en zoek harmonie in het oneindige.
10. Wees geen kanker op de aarde, laat ruimte voor natuur, laat ruimte voor natuur.

  Paus Franciscus, zelf altijd Marxist geweest, is daar openlijk een groot voorstander van. In zijn laatste encycliek (Fratelli Tutti) pleitte hij voor een wereldautoriteit waar alle landen hun macht en soevereiniteit aan moeten overdragen. Hij acht de VN daar het meest geschikt voor. Die moet volgens hem dan wel ‘echte tanden’ krijgen, zodat weigerlanden onder het mom van ‘het algemene belang’ gedwongen kunnen worden hun onafhankelijkheid op te geven. Dit riekt natuurlijk heel erg naar de communistische werelddictatuur waar we al vele jaren voor waarschuwen.

  • Griezelig – dat zijn niet de echte 10 geboden waar logica achter zit maar de 10 geboden gemaakt door een zeer gefrustreerde psychopaat

   Elke stomme gek kan biljonair worden Maar het blijft een zielige looser
   De echt winnaar is die mens die zich ontwikkeld tot een goed humaan mens die leiderschap verbind aan eigenaarschap en totale verantwoording neemt voor gemaakt fouten – want dat gebeurt als mens

   Die mens die zichzelf tot God verheft is krankzinnig en gevaarlijk

  • De stones zijn er niet meer. Nadat er eentje was vernield, zijn de andere uit voorzorg omvergetrokken. maar wat er verder ook gebeurt en hoe je het ook al of niet gekunsteld of gezocht kunt duiden, feit blijft dat er nu heel merkwaardige dingen gebeuren. Het is voor mij nog steeds heel moeilijk om te beseffen dat er mensen zijn, die toch ook op een dag doodgaan, die reiken naar zo’n merkwaardige werelddominantie. er zijn wat mensen die helaas beschikken over teveel geld en denken dat ze alles kunnen maken. En heeeeeeeee wat raar, ze KUNNEN HET OOK!!! zolang wij hier alleen maar mopperen en het bij woorden laten, gebeurt er namelijk helemaal niks. En ik, ik sta erbij en kijk ernaar. Ik ben er te oud voor.

 2. Sluit hem op en gooi de sleutel weg! Deze man is totaal gestoord en is een bedreiging voor alles en iedereen op deze planeet! Zet hem in een raket samen met Zuckerberg en laat ze gaan pionieren op Mars!

 3. Ik krijg altijd het idee hier dat de meeste reageerders hier alleen reageren op hun tablet/ telefoon als ze zitten te schijten ’s ochtends.
  Tussen 9 en 11 uur volgen er een reeks reacties, daarna is het de rest van de middag stil.

  • In het verleden publiceerde Fenixx een artikel over ‘300 Wetenschappers …’ welke ageerden tegen de ‘consensus’ betreffende de opwarming van de aarde. Op dat lijntje had ene ‘Chemtrail’ het overgenomen, aldus ons Rommel en zo ik me weet te herinneren. Ik ging eens kijken wat dat stukje tekst opleverde en zie hier het resultaat in een google-search. Opvallend – imo – is het terugkerende verschijnsel van ‘300’ soms ook ‘300-03′. Ben zelf niet thuis in de Kabbalistische Numerologie, maar ik vind ’t een opvallend verschijnsel. Toeval? Don’t think so.

   https://www.google.com/search?q=300+wetenschappers&ei=Nw0MYPWhI4m-sAeD4abYAw&start=30&sa=N&ved=2ahUKEwi1mbWl_rHuAhUJH-wKHYOwCTs4FBDw0wN6BAgEEEg&biw=1229&bih=613

   • Ook in de Babylonische talßoet staat er genoeg om het goyim, vee, te behandelen en hun de wereld willen beheersen! Gates is een crypto jood, dwz hij heeft, vaak een christelijk of ander geloof, de paus ditomaar in het geheim hebben ze nog steeds een band met het verwerpelijke, judaisme, communisme! Ook de vrijmetselaars zijn door joden opgericht, daar baseren zij zich op de kaballa, het joods occulte boek, waarin de satan aanbeden wordt! We leven in rare tijden! Ovrigens ik heb het hier niet op de Jeruzalemse talmoet aanhangers, vaak nog in Palestina wonende, die zijn zeer vredelibend! Ja net als biu andere geloven heb je gematigde en zeer gevaarlijke stromingen!

    • Heb jij al die joden haat nou mee gekregen in je refo of protestanten opvoeding van je ouders.
     Onder de refo’s en protestanten is dat zo’n beetje standaard gedrag om dat te vinden.
     Of heb je zelf nare ervaringen met dergelijke mensen ondervonden.

     • Mijn oma had ook wel verhalen over joden die op je kop spuugde in Amsterdam zuid van boven uit 3-4 hoog uit een raam als je te dicht bij de een muur liep, voor de oorlog.
      Je moest gewoon oprotten uit hun buurt.
      Niet echt vriendelijk inderdaad.
      Zelf heb ik ook wel door dat ze je nooit gratis zullen helpen.
      Ook niet als je zelf wel vrijwel alles gratis doet.
      Daar hou ik dus rekening mee.
      Maar om nou te gaan beweren dat ze daarom allemaal zo zijn.

     • Je kumt toch wel lezen dat ik het over een bepaalde groep joden beb? Jij keurd blijkbaar goed wat dat
      “uitverkoren ” volk uithaald! Moet je maar eens de passages uit de babylonische talmoet lezen, als je dat begrijpt, maar de meeste die mensen, die het niet begrijpen, waar het om gaat, vinden kritiek op Israel en kritiek op een bepaalde groep joden al antisemietisch! Al heel goed gehersenspoeld door de voor 80% in handen zijn van de extreme joden!

 4. De meeste houden er hier alleen stoere praatjes op na, meer niet. en daar blijft het bij.
  Vraag je ze daarna ergens over, zwijgen ze in alle talen, daar zijn ze dan weer net te laf voor.
  In real life kom je ook wel dat soort mensen tegen.
  Die schop ik altijd voor me uit als ik ze een 2de of 3de keer tegen kom, dan nog zeggen ze niks.
  Ze lopen alleen wat vlugger door als ze je zien.

 5. We hebben toch een Debiel = 1) Aartsdom 2) Achterlijk 3) Achterlijk mens 4) Beperkt van verstand 5) Dement 6) Dom 7) Ezelachtig 8) Idioot 9) imbeciel 10) Machteloos 11) Mafkees 12) Onintelligent 13) Zeer stompzinnig 14) Zeer traag van begrip 15) Zwakbeg… stom = hier op de reacties
  Hi heeft niks met de Bijbel maar weet alles over joden .dan ben je gek hoor !

 6. There has never been a ”climate crisis”!
  What there has been is a sustained political campaign of misinformation, by the mainstream media, claiming that there was one.
  The ”elitist group” that includes Gates, want to kill 7.5 billion of the planets population, so they can enslave the remaining 500 million, as serfes, under their complete control, as existed in the middle ages.

 7. YES!
  Wat ben ik blij dat men EINDELIJK BEGINT TE ZIEN WAT MEN MET ONZE LUCHTEN AAN HET DOEN IS EN WAT VOOR EEN GRUWELIJK STUK MENS BILL GATES IS!! YES!!!

   • Er is geen heaven of hell behalve de hel op deze aarde, veroorzaakt door globalistische machtswellustelingen met veel teveel geld. Ze weten van gekkigheid niet hoe ze hun Dagobertpakhuis nog hoger kunnen vullen. Deze egoïstische idioten dienen verwijderd te worden van onze mooie planeet.

 8. Uitverkoren… door wie eigenlijk ??Uigescheten eerder… door het Heelal ja, das toch ook van God (niet?)…als zelfs de Duivel een gevallen engel is 🤔😉..
  Ps. de Talmoed van Babylonië is Weerzinwekkend Walgelijk…

 9. Dat deze man nog steeds niet voor een tribunaal gesleept is toont aan dat de wereld door Malthusiaanse psychopaten wordt bestuurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in