De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen verteld dat Kiev onmiddellijk financiële hulp van $7 miljard per maand nodig (update: volgens CNN $7 miljoen, aldus een reaguurder) heeft om de sociale uitkeringen en de salarissen te dekken, meldt Bloomberg, dat bronnen aanhaalt, bericht News.mail.ru.

“Oekraïne heeft maandelijks 7 miljard dollar financiële hulp nodig om de sociale uitkeringen en de lonen te dekken, vertelde president Volodymyr Zelensky aan de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, toen zij vorige week Kyiv bezocht,” zei het agentschap in een verklaring.

Volgens het agentschap sprak Zelensky ook over de problemen die Oekraïne ondervond bij zijn pogingen om zijn graan uit te voeren. Volgens de bronnen zei von der Leyen dat de EU versnelde grensovergangsprocedures zal toepassen om Kiev in deze kwestie te helpen.

Eerder stemde de met teflon beklede EU-Raad in met de toewijzing van nog eens 500 miljoen euro extra aan belastinggeld van EU-werknemers voor militaire bijstand aan Oekraïne, het totale bedrag aan militaire bijstand van de EU aan Kiev zal dus 1,5 miljard euro bedragen.

Rusland is op 24 februari een militaire operatie in Oekraïne begonnen. President Vladimir Poetin noemde het doel ervan “de bescherming van mensen die al acht jaar het slachtoffer zijn van mishandeling, genocide door het regime in Kiev. Daartoe is het volgens hem de bedoeling “de demilitarisering en denazificatie van Oekraïne” uit te voeren, en alle oorlogsmisdadigers die verantwoordelijk zijn voor “bloedige misdaden tegen burgers” in Donbass voor de rechter te brengen.

  Een nucleaire krachtmeting? Een van de grootste "realistische" angsten voor het conflict tussen Rusland en Oekraïne is eigenlijk ongegrond, en hier is waarom

De strijdkrachten slaan alleen toe op de militaire infrastructuur en de Oekraïense troepen, en vanaf 25 maart hebben zij de voornaamste taken van de eerste fase volbracht, zij hebben het gevechtspotentieel van Oekraïne aanzienlijk verminderd. Het hoofddoel van de Russische militaire dienst werd de bevrijding van Donbass genoemd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Waarom Rusland tegen de “Nieuwe Wereldorde” strijden moetVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRusland informeert zijn burgers om zich voor te bereiden op nucleaire vergeldingsaanval van de NAVO
Volgend artikelDe werkelijkheid als speelplaats voor superschurken: Klimaatmaniakken willen de maan opblazen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  1. Blijkbaar heeft Zelensky de Europese Unie bij de ballen, West-Europa een protectoraat van de Verenigde Zionistische Staten blijft ijzeren Heinig doorgaan op de Amerikaanse decreten uit te voeren, ze gaan zelfs zover dat ze de tak waarop ze zitten afzagen, het wordt leuk, leuker en leukst.

    • Gelukkig zijn er nog mensen zoals jij op deze site. Waarschijnlijk ken je Harry Vox, Dr. Judy Wood of Richard Hall wel, in tegenstelling tot de meeste trollen hier.

  2. € 7 miljard per maand voor “lonen en uitkeringen”? Dat is iets van een ton per maand per inwoner, dat zal dus wel niet helemaal correct zijn. Vermoed eerder dat de lokale club van “Lucratori tu salutant” wel geredd staat om hun persoonlijk vermogen nog eens flink te vermeerderen. Met deze schertsfiguur voorop!

  3. Zelensky is al jaren cocaïne verslaafd.
    Die lan deugd niet en gaat volledig de vernieling in.
    Cocaïne is in de politieke wereld een populaire drug en werkt o.a. verantwoordelijkheid zin weg….Zelensky waant zich onoverwinnelijk.

  4. Even een opmerking: Ik ben hier niet om vrienden te maken want dan ging ik wel naar facebook. Trollen of personen die ineens denken schrijver, journalist cq oorlogdeskundige te zijn en hele lange lulverhalen schrijven fakkel ik tot de grond toe af. Als je me niet mag dan heb ik daar geen probleem mee als je maar voor de waarheid bent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in