De naties die West-Europa vormen, vertonen ongetwijfeld een schokkende gelijkenis met de anti-regime rellen die Oost-Europa hebben geteisterd en die hebben geleid tot de ineenstorting van het Sovjet-blok. Van het einde van de jaren zeventig tot 1991 domineerden anti-tirannie demonstraties het media-nieuws. De EU is in de slechtste zin van het woord de nieuwe USSR.

Foto: © Facebook / Lars Thorsen via RT

Noorse verdedigers van hun etniciteit en cultuur organiseerden op zaterdag een indrukwekkend protest, met als hoogtepunt patriottische activisten die pagina’s uit een koran scheurden. Het evenement werd opgedoekt door agenten na een vechtpartij met tegendemonstranten, die erin geslaagd waren om de politie barrières te doorbreken.

De politie is berucht om het openen van de gelederen om linksen of moslims door te laten om hen de mogelijkheid te geven patriottische protesten te stoppen.

De bijeenkomst buiten het parlementsgebouw in Oslo werd georganiseerd door een groep genaamd Stop Islamisering van Noorwegen, of SIAN. Sommige van hun eerdere demonstraties zijn geëindigd met botsingen tussen SIAN-leden en hun politieke tegenstanders. De politie was in de aanloop naar het evenement van zaterdag sterk aanwezig.

Het protest escaleerde tot geweld toen een vrouwelijke activiste een kopie van de koran omhoog hield en pagina’s uit het islamitische heilige boek scheurde. Boze tegendemonstranten, meeste moslim, zetten vervolgens een aanval in, en de politie haastte zich om tussenbeide te komen. Naar verluidt raakte één persoon gewond en werden verschillende anderen gearresteerd.

  Christelijke straatpredikant door moslims aangevallen - met de dood bedreigd als hij zich niet tot de islam bekeerde

Voor de vechtpartij was de bijeenkomst grotendeels vredig geweest gedurende ongeveer twee uur, met demonstranten die zongen en luisterden naar SIAN-leider Lars Thorsen terwijl hij een toespraak hield waarin hij de profeet Mohammed van de islam aan de kaak stelde als een “valse profeet”.

Vooraf was een veiligheidsbarrière opgeworpen om de rivaliserende partijen te scheiden en de orde te bewaren. Naarmate de situatie gespannener en onrustiger werd, gebruikten de agenten verschillende keren pepperspray en duwden ze de tegendemonstranten terug die de barrière probeerden te doorbreken.

Kort na het koran-verscheuren-incident kwam er een einde aan het protest. Bizar genoeg maar typerend voor de pro-islamitische anti-patriotische gezagsdragers werden de SIAN-activisten door de politie weggevoerd, terwijl de tegendemonstranten ter plaatse mochten blijven.

Eerder deze week leidde een koranverbranding-protest van leden van de islamkritische Deense politieke partij Stram Koers tot een woede-uitbarsting onder de moslimgemeenschap in Malmö, die escaleerde in rellen en aanvallen op de Zweedse politie.

Massale moslimrellen in Malmö na de koranverbranding: “Allahu Akbar!”

Vorig artikelAdvocaten politieagenten eisen alle aanklachten te laten vallen in de zaak George Floyd: Bodycam toont aan dat Floyd stierf aan een fatale dosis drugs
Volgend artikelEuropese Commissie veroordeelt koranverbranding: “Racisme” – zegt daarentegen niets over de moslimrellen of aanvallen op de Zweedse politie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Om even een indruk te geven hoe het machtsspectrum in Amerika verschuift…..en reken maar dat dit ook in Europa gaande is….

  https://www.rt.com/usa/499565-chicago-gang-anti-police-pact/

  …dan is iedere dag dat er niets tegen moslims en Islam word gedaan een verloren dag met een steeds grotere verwijderingen van recht en orde, maar vooral van veiligheid.

  Het in conflict komen met bijvoorbeeld Noord afrikanen kost agenten soms al prive een heleboel…
  Recent (vorig jaar) werd bijvoorbeeld in Helmond een agent overgeplaatst nadat hij een noord afrikaanse drugsdealer had opgepakt, wat resulteerde in een huisbezoek voor de moeder en een werkbezoek voor de vader van de agent….door noord Afrikanen dus..

  Dit is de realiteit en maakt optreden voor agenten tegen deze groep een hachelijke onderneming , zeker omdat prive informatie onder andere via allachtoon personeel en advocaten in handen van bendes komt. Ook telefoontappen en internet inbraak bij telecom hubs door deze groep gebeurd onder dekking van uniform en voertuig van providers….en de maatschappij denkt dat er word gewerkt….

  Hoever de samenleving door buitenlanders word gecontroleerd zal door de overheid nooit worden verteld, maar als Turkse geheime diensten hier moorden plegen mag je toch de vraag stellen wie in dit land de baas is….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in