Het is tijd voor de deugmensen om de handen uit de mouwen steken, hun huizen te openen en uit eigen zak te betalen

1
Sylvi Listhaug © Tore Sætre / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

Sylvi Listhaug is een Noorse politica die verschillende ministeriële posities in de regering heeft bekleed. Ze is een vooraanstaand politica in de Noorse conservatief-liberale Vooruitgangspartij (FrP) die kritisch staat tegenover de islam en immigratie. Listhaug werd zwaar bekritiseerd in Noorwegen toen ze beweerde dat de Noorse sociaal-democraten voorrang gaven aan terroristen boven Noorse burgers en in Zweden kwam het tot woede toen ze de moslimgetto Rinkeby bezocht om “te willen leren hoe we in Noorwegen niet dezelfde fout maken als in Zweden”. De links-groene Zweedse regering beweerde dat ze nonsens sprak, Rinkeby was gerieflijk.

Sylvi Listhaug, die aan het hoofd staat van het immigratie- en integratiecomité van de FrP, zit in de laatste fase van haar werk waarin ze van mening is dat het tijd is dat individuen en gezinnen een groot deel van de verantwoordelijkheid op zich nemen voor de vluchtelingen die naar Noorwegen komen.

We weten dat er veel mensen zijn die zich bezighouden met vluchtelingen en asielzoekers in Noorwegen. We willen hun inzet gebruiken om de integratie van de vluchtelingen die naar Noorwegen mogen komen te verbeteren.

Door op te staan en verantwoordelijkheid te nemen en zich aan te melden. Er kunnen buren zijn die zich verenigen om een vluchteling of een vluchtelingengezin op te vangen. Zij moeten verantwoordelijk zijn voor het vinden van huisvesting en moeten zich ook verplichten om financieel bij te dragen. Canada heeft een vergelijkbaar systeem, zegt Listhaug.

Dit betekent niet dat de staat afstand moet doen van de verantwoordelijkheid, want volgens Listhaug moet de staat nog steeds de hoofdverantwoordelijkheid dragen, maar degenen die vluchtelingen willen, moeten de verantwoordelijkheid voor de integratie op zich nemen, moeten ook een bijdrage leveren.

Als gewone mensen verantwoordelijkheid krijgen, zijn we ervan overtuigd dat de vluchtelingen de taal sneller zullen leren en veel gemakkelijker zullen begrijpen hoe de Noorse samenleving werkt en welke waarden aan onze samenleving ten grondslag liggen, aldus Listhaug.

In mijn ogen is het een goed idee, maar de vraag is of het dan niet stil wordt in het deugcircus? Het is gemakkelijk te zeggen dat de deur open moet blijven, zolang de eigen deur maar gesloten is.

  Hier is de "racistische" foto in de IKEA catalogus die IKEA niet wil dat u ziet

Empathie is een van de mooiste en belangrijkste kwaliteiten die we in de wereld hebben. Als je alles in de zorg hebt, een veilige baan, in een opgeruimd huis in een oogverblindende blanke buurt woont, waar de kinderen naar oogverblindende blanke scholen gaan – dan is het gemakkelijk om voor iedereen in nood over de hele wereld op te komen.

Je ziet het Moria-kamp in brand staan en eist van je regering dat het land enkele duizenden kinderen moet accepteren (ook al is “kinderen” niet per se een correcte term), wetende dat het geen grote gevolgen voor jezelf zal hebben.

Het deugleger

Amnesty International, CARE, Human Rights Watch, NRC, MSF, Nature and Youth, PEN Club, Red Cross International, Transparency International, European Movement. Dan heb je ook nog de populaire beweging Refugee Welcome die de deugvrouwen en hun kinderen samenbrengt om in fakkeltochten te gaan of te huilen en te schreeuwen voor meer asielzoekers.

We mogen ook niet alle werknemers in de asielsector en privébedrijven met managers vergeten die een fortuin verdienen aan het runnen van asielopvangcentra.

Ook de asieladvocaten kunnen we niet vergeten. Met een hoog niveau van expertise in asielrecht, familie-immigratie en andere soorten immigratiegerelateerde onderwerpen, nemen zij hun deel van het budget voor hun rekening. Een legioen van dergelijke inhalige advocaten bedient via allerlei beroepsinstanties de ontevreden immigranten.

We mogen ook niet alle goedbetaalde antiracisten vergeten die zich inzetten voor de bestrijding van racisme en discriminatie. Ze beleven gouden tijden, aangezien de autochtonen allemaal verdomde racisten zijn.

Vooraan het deugleger marcheren alle maatschappelijk werkers, dokters, psychologen en psychiaters die tienduizenden vreemde talen en zeer vreemd-culturele individuen met behandelingen zullen verzorgen.

  Het ineenstorten van de beschaving

Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze hun hand ver in de koekjestrommel van de belastingbetaler hebben gestoken. Ze melken de welvaartsstaat in naam van deugen.

Men verdrinkt in de tirannie van de deugmens.

Natuurlijk kunnen we de problemen van de derde wereld niet oplossen, de enorme menigte die de grenzen van Europa bestormt, maar dat is precies waar de deugindustrie zich geen zorgen over maakt. Zolang ze hun miljoenen euro aan inkomsten uit de schatkist kunnen slurpen, sluiten ze hun ogen voor de gevolgen.

Degenen die gepassioneerd zijn voor de multiculturele omvolkingsmaatschappij, waar de autochtoon de rest van de mensheid moet huisvesten en bovendien miljarden aan hulp moet geven, moeten zelf hun verantwoordelijkheid nemen. Het wordt tijd dat deze deugmensen de mouwen opstropen, hun huizen openen en uit eigen zak betalen.

Iets wat Listhaug zeker rechtuit wilde zeggen, maar een beetje versierde.

Deugman werd anaal verkracht door asielzoeker – voelt zich schuldig over de deportatie van de verkrachter

Vorig artikelOpnieuw een boerderijmoord in Zuid-Afrika – 21-jarige vermoord en met touw om zijn nek vastgebonden aan paal
Volgend artikelNigeriaan verkracht 16-jarig Italiaans meisje – burgemeester Fabbri: “Gewelddadige illegalen zijn een tumor die moet worden uitgeroeid”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Pro asiel mensjes moeten ZELF maar de kosten dragen van HUN hobby, en de schade vergoeden die HUN hobby dieren veroorzaken. moet ik ook als mijn hond steelt of bijt of ergens schijt waar het niet mag. Dat noem je verantwoording.

  Idem met “religie”, zelf je klote kerk betalen, niks subsidie of belasting vrijstelling. Krijg ik ook niet.

  Mijn advies en doe ermee wat je wilt: gezien de anonimiteit van de Gutmensch ennde vrijgevigheid van andermans geld en de ellende ( misdaad, moord, verkrachting, huisvredebreuk, geweld tegen dieren en kinderen, tegen vrouwen en bejaarden, en alles niet nader genoemd of gespecificeerd, de schade die ze helpen te veroorzaken is op HUN kop. De dag dat ik persoonlijk direct schade ondervind of indirect en niet te tolereren klop ik op hun deuren, lokaal en persoonlijk, en ik zal mijn taal in woord en daad dusdanig aan het aangeboden niveau aanpassen zodat men zonder twijfel weet wat ik bedoel.

  Ik spreek maar een keer en er zal geen weerwoord zijn. Wie niet de slang bij de kop kan pakken heeft noch altijd bij de buik en de staart genoeg vlees weg te snijden om verder kruipen te laten stagneren.

  Als burger in een land dat pretendeert wet en gelijkheid te handhaven is mijns inziens zowel het handhaven naar gelijkheid als het beschermen van die wet in de vuilnisbak beland. Er is een kantelpunt waar burgers niet langer de wet hoeven te volgen omdat de wet ofwel onrechtvaardig is ofwel niet meer in de zin van betreffende wet word nageleefd door de daarvoor verantwoordelijke partijen.
  Dan is de burger aan zet om een nieuwe wet en dito garanties af te dwingen. Dat is in de geschiedenis van de mensheid nog nooit vreedzaam of bloedeloos gegaan.

  Het is aan u wat u met mijn advies doet en hoe u deze woorden vertaald naar uw eigen leven en moraal, maar wie een betere mening heeft laat zich horen…

  …ten slotte komt inzicht door het benaderen van zaken vanuit meerdere invals hoeken.

  Evolutie noemen we dat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in