Europese Commissie veroordeelt koranverbranding: “Racisme” – zegt daarentegen niets over de moslimrellen of aanvallen op de Zweedse politie

4
471

Afgelopen maandag veroordeelde de Europese Commissie de manifestatie van de Deense partij Stram Kurs in Malmö waar een koran werd verbrand. Men is van mening dat dit zowel een racistische als xenofobe en intolerante uitlating was.

Tijdens de dagelijkse persconferentie van maandag in Brussel gaf de woordvoerder van de Commissie, Christian Wigand, commentaar op de gebeurtenissen in Malmö, waar het Koeweitse persbureau KUNA melding van maakt.

“De Commissie veroordeelt alle vormen en uitingen van racisme, vreemdelingenhaat en daarmee samenhangende onverdraagzaamheid. Ze zijn onverenigbaar met de waarden waarop de EU is gebaseerd”.

Wigand wilde daarentegen geen commentaar geven op het lopende Zweedse onderzoek naar de gebeurtenissen. Er werd ook niets gezegd over de moslimrellen, de aanvallen op de Zweedse politie of de antisemitische leuzen.

Gepland wetgevingsvoorstel in de EU kan migratiecritici in de psychiatrische zorg plaatsen

Wie is George Soros?

4 REACTIES

 1. “Onverenigbaar met de waarden waarop de EU(SSR) is gebaseerd”.
  Hoe krijgt dat EUSSR-zootje deze woorden uit hun mond !!!
  De EUSSR heeft helemaal geen waarden en/of normen : de “leiding” bestaat uit ONGEKOZEN nietsnutten als
  von der Leijen, Fransje Timmermans, Adolfje Verhofstadt en meer van dat fraais.
  Dat soort EUSSR-mensjes zorgt héél erg goed voor zichzelf, de rest zal hen worst wezen ! Ze veroorzaken één grote chaos en zadelen de bevolking met die rotzooi op, óók met de kosten !!!

  • ik ben ook tegen boekverbranding. Misschien is het boek geschreven onder inspiratie van het mogelijk alwezen, maar de lezers, die beweren met hun menselijke minihersens eruit de wil ervan te kunnen ontdekken naken zich schuldig aan hybris. Laat de EU met haar laffe wegkijkmentaliteit inzake de rampzalige gevolgen van ethnisch revanchistische immigratie eindelijk eens beseffen,dat hun neoliberalisme het werelddeel sloopt: Men kan van economisch systeem wisselen zoals een boom zijn bladeren, van cultuur, omdat een stam na kap nog kan uitgroeien, maar aks men volk vervangt, gaat de boom bij gebrek aan wortels dood.

 2. önverenigbaar met de waarden…… ” De Eu is waardeloos.
  Dan: kan iemand die gekkies vertellen dat Islam geen ras is, maar eenterroristische cult?
  Die in het MO systematig christenen en andere nie-moslims doodmartelt en uitmoord?
  Dat nu weer doet met de Koerden in Syrie; door hun water toevoer af te snijden?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here