Afgelopen maandag veroordeelde de Europese Commissie de manifestatie van de Deense partij Stram Kurs in Malmö waar een koran werd verbrand. Men is van mening dat dit zowel een racistische als xenofobe en intolerante uitlating was.

Tijdens de dagelijkse persconferentie van maandag in Brussel gaf de woordvoerder van de Commissie, Christian Wigand, commentaar op de gebeurtenissen in Malmö, waar het Koeweitse persbureau KUNA melding van maakt.

“De Commissie veroordeelt alle vormen en uitingen van racisme, vreemdelingenhaat en daarmee samenhangende onverdraagzaamheid. Ze zijn onverenigbaar met de waarden waarop de EU is gebaseerd”.

Wigand wilde daarentegen geen commentaar geven op het lopende Zweedse onderzoek naar de gebeurtenissen. Er werd ook niets gezegd over de moslimrellen, de aanvallen op de Zweedse politie of de antisemitische leuzen.

Gepland wetgevingsvoorstel in de EU kan migratiecritici in de psychiatrische zorg plaatsen

  Antibioticaresistente bacteriën uit het Midden-Oosten bedreigen de mensheid
Vorig artikelDe groeiende Europese opstand tegen de islam – koranverscheuring in Noorwegen
Volgend artikelTrump waarschuwt voor extreem linkse “revolutie” – Biden is een marionet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. “Onverenigbaar met de waarden waarop de EU(SSR) is gebaseerd”.
  Hoe krijgt dat EUSSR-zootje deze woorden uit hun mond !!!
  De EUSSR heeft helemaal geen waarden en/of normen : de “leiding” bestaat uit ONGEKOZEN nietsnutten als
  von der Leijen, Fransje Timmermans, Adolfje Verhofstadt en meer van dat fraais.
  Dat soort EUSSR-mensjes zorgt héél erg goed voor zichzelf, de rest zal hen worst wezen ! Ze veroorzaken één grote chaos en zadelen de bevolking met die rotzooi op, óók met de kosten !!!

  • ik ben ook tegen boekverbranding. Misschien is het boek geschreven onder inspiratie van het mogelijk alwezen, maar de lezers, die beweren met hun menselijke minihersens eruit de wil ervan te kunnen ontdekken naken zich schuldig aan hybris. Laat de EU met haar laffe wegkijkmentaliteit inzake de rampzalige gevolgen van ethnisch revanchistische immigratie eindelijk eens beseffen,dat hun neoliberalisme het werelddeel sloopt: Men kan van economisch systeem wisselen zoals een boom zijn bladeren, van cultuur, omdat een stam na kap nog kan uitgroeien, maar aks men volk vervangt, gaat de boom bij gebrek aan wortels dood.

  • Dan nog is het verbranden van een religieus boek in een land wat staat voor Vrijheid van Godsdienst, daar bloedige oorlogen voor gevochten heeft, niet ok. Verdiep je in het Kalergi Couwenhove plan. Begrijp hoe het in elkaar zit. Jou opnaaien is deel van hun plan. En welke Koran. Er zijn verscheidene stromingen in de Islam, geheel tegen het gebod in de originele Sunni Koran, die sektes of verschillende stromingen binnen islam verbiedt maar de vele verschillende godsdiensten in de wereld juist bevestigd en ondersteunt. Wahabi islam die de islamitische wereld aan het overnemen is is interessant om de stichter ervan te onderzoeken. De bijbelse God beveeld een genocide van alle Canaanieten en nog veel meer walgelijke uitspraken. Bovendien in NL een gedwongen godsdienst of martelingen en executie en dat alles ging gepaard met de genocide van vele Keltische stammen en overname door de valse meme Germaanse stammen.

  • Zullen we het eens hebben over de Kindofferingen aan de god Moloch. Of het bevel van de bijbelse god genocide te plegen op alle Canaanieten. Islamofobie or racisme is alleen voor loosers. Zo ook het denken dat jij of je godsdienst of levenswijze superieir is aan die van anderen. De natuurlijke wet Breng geen schade toe aan anderen hoort de boventoon te voeren. Cohesie dient weer versterkt te worden. Bestudeer het Kalergi Couwenhove plan en begrijp de echte geschiedenis.

 2. önverenigbaar met de waarden…… ” De Eu is waardeloos.
  Dan: kan iemand die gekkies vertellen dat Islam geen ras is, maar eenterroristische cult?
  Die in het MO systematig christenen en andere nie-moslims doodmartelt en uitmoord?
  Dat nu weer doet met de Koerden in Syrie; door hun water toevoer af te snijden?

 3. Mee eens. Docu op Youtube toont aan dat alle wetsvoorstellen in de EU gemaakt zijn door een groep, vergadering van CEO’s van Internationale Multinationals, de Elite. Blackrock investeerders bezitten de hele wereld. Er is een giga oorlog gevoerd in Nederland om die Vrijheid van Godsdienst te bevechten. Mijn voorouders Franse Hugenoten, werden door Rooms Katholieken of verkocht in slavernij, onderzoek Barbarijse slavernij van blanken in Noord Afrika, of afgeslacht. Onderzoek de nacht van Bartolomeus in Parijs. De echte geschiedenis leert dat er veel meer moslims door westerse, judeo christelijke mogendheden afgeslacht zijn. De Koerden in Syrie hebben Syriers eerst van hun grondgebieden in het Noorden verdreven en het land geconfiskeerd. Watertoevoer afsnijden is al decennia bekend van Palestijnen op de West Bank. Moslims generaliseren van het doodmartelen van christenen is niet ok. Je hebt duidelijk de Sunni Koran niet gelezen en niet begrepen dan dat in dat boek ook niet toegestaan is. Noch heb jij begrepen dan Kafirs een specifieke stam betrof in historische context die geen enkele god vereerden, maar de profeet Mohammed al zijn botten braken, waarna een oorlog gevoerd werd. Heeft dus niets met niet gelovigen te maken. Helaas weten veel moslims dat ook niet. een Hadith zegt dan ook dat er een tijd zal of zou komen waarin de meeste moslims geen moslim zullen zijn. Bovendien is de huidige Sunni Koran een compilatie en weten wij niet wat er op die originele dierenvellen geschreven stond. Bovendien is elke godsdienst geinfiltreerd en de heilige teksten veranderd. De 2000 Hadiths van Aicha die andere hadiths weerspreken en ontkrachten zijn nooit vertaald in een voor mij als westerse vrouw begrijpelijke taal. Ik heb ze ook niet in internationale studies in de islam gerefereerd gezien. Verdiep je ook eens in wie allemaal Syrie gebombardeerd heeft en vals beschuldigd heeft van gifaanvallen die nooit gebeurd waren volgens Internationale strafhof Den Haag, Carla del Ponte. Jij maar ook de toxische moslims worden aangezet tot haten om uiteindelijk elkaar tot de dood te bevechten. Neem daar Antifa, BLM bij en de rapen zijn gaar. Waar 2 honden vechten om een been gaat de derde er mee heen. Je zoekt het probleem dus in de verkeerde hoek. Ook daar niet generaliseren. Die groep betreft slechts 3000 mensen hooguit. En natuurlijk allen die hen mogelijk maken, en de strategieen uitvoeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in